thumbnail

Tuesday, June 26, 2012

Black Canyon Again!


Bersiaran lambat sebab mood ting tong!Mixed feelings gitu....hurrmmm.....
Okey tak nak citer kenape tapi nak share benda lain...hehehehe....benda ape lagi kalo tak share part mkn mkn nih!Hobi kami...berjalan & makan.....derrr mcm takde hobi lain...

Black Canyon Coffee

My feveret part!

Logo dia..

Menu Makanan 

Menu Minuman

Set yang kami order

Green Tea Iced Blanded my mom punyer 

Black Coffee Iced..it's mine!

Iced Coffee mr.hubby punyer!

Hot Chocolate for budak deman

Bukan budak ni yang demam...

Haaaa..ni budak demam!

Kerabu Mangga with Chewsnut


Green Kari with Ayam ape ntah yang sedap nak mampus nih!Sangattttt sedap okey ayam tuh!

Ni ofkos ibu & mr.hubby yang mkn..hehehehe...

Sup ape ntah....cendawan & isi ayam kot..ntah...rase pun ntah sebab tak rase pun..hehehe...



Ape pun tempat ni memang tempat kegemaran kitaorg sebab nyer kami ni hantu kopi!
Oh skrg ni mood carca merba utk mengomen or memBW...ahh...kemarilah kami mood!



nota kaki : ohh..sape yg tanye ulangan AKW TV1 tu..ade hari jumaat jam 1 tengahari..

39 comments:

mama aleen said...

izwa, tuka blog jadi blog makan.. hehe.. ya Allah kerabu mangga dia.. sedap gilaaaa.. dema lagi ke syahmi?? cian dia.. musim kot.. adoi panjangnya komen.. :)

MRS. K said...

tak penah lagi makan kat sini.. nanti nak ajak hubby coz die suke la try test masuk kedai yang tak penah makan.. huhuh

Bazilah (^0^) said...

nyummm nyummmm

Mrs Ledibet said...

Tak pernah makan kat sini lagi..mcm menarik je kari hijau tu..ala siannye dia demam..

Lulu Caldina said...

sedapnya.. gigih snap gambar.. ngee, dah lumrah bloggerkan..dah..dah, meh makan...

Eye_nee said...

lapar dan telan air liur tah berapa kali lah kalau masuk kat sini....kejam kamu ni sissss.....huhu..

IDAZS said...

ada spagehti x kat sini?

kakcik said...

Ok juga harganya - RM41.90 utk 4 @ 5 orang makan. Berbaloi. :)

SYANI said...

Sedapnya makanan tu semua... Tak pernah lagi makan kat Balck Canyon ni.. Nanti boleh try le..

etiey.com said...

tomyamnya mmg terbaek! serius suka... tambah tambah yang ayam... ntah apa namnya... mmg sedap!

harga pun tak mahal sgt kan

Cik Ecah said...

kat mana ni kak..
tang air tuh sedap2 jer tgk!
haha :)

Cikpuan rara said...

sedap nya airrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

mamyharraz said...

lebih kurang mcm secret recipe kan..semua nampak sedap!

Masz Sidek said...

sedapnye... semua nampak menyelerakan...

Asyifa Mustaffa said...

bnyk gamba mkanan...!
klau sy g kedai mkn nie...nak ambik gmbo cam malu2 jer...hehe...
kadang orng kedai cam tgk2 kita snap gmba...hehe...

ieda said...

memang terbaik lahhh black canyon nie .. akk pun suke makan .. tapi sejak kami pindah pekan , dah jarang layan .. huhuhu jauhh di ktn kan

Kakzakie said...

Wah...sedap-sedapnya. Kakak suka kerabu mangga. Biasa org guna kacang tanah je ini special betul guna chewsnut...

Kesuma Angsana said...

kerabu mangga.... walla my feveret tu!

Ati Masrif said...

kak ati dan hb pun hatu kopi

tapi layang kat rmh jek
tak mampu minum2 kat luar...huhu

♥ ...mummy SHAKIRA...♥ said...

yummy...sis,terliur pula tgk kerabu mangaa time2 gini...huhu

Daddy Ziyyad said...

Tengok air air nya pun dah terliur!!!!

Sedapppp nya...

Saya tak pernah ke sini pun

Hanis Azla said...

wah dah jd tmpt feveret izwa sekeluarga yer.. akak sekali pun tak pernah masuk.. he..he..

mrs puex said...

x penah pon terai mkn kt sini sbb my hubby bukan kaki makan..klo nak minum2 tu ok la kot..

nampak cam best jek kan??

Qhaifa Nur said...

nama kedai pun cantik...
suka makanan kat sini lebih2 lagi kerabu siap ada biji gajus...

Nana said...

sedapnye tengok makanan tu semua...

kerabu ngan biji gajus tu buat saya teringin pulak...hehe

-gedek! said...

Uuuuiiiii.... ini sure mahal ni... uncle nak masok kedai ni pon tak berani

Aju Mohit said...

sedapnya, nyum2

Mrs. Norrie said...

masuk je blog nih jadi lapar...masuk lagi...lapar lagi...hehehehe

Hanif Idrus said...

Sedapnya....
tapi yang demam tu senyum sikit ajer...hehehehe

♥ Wina ♥ said...

ai paling terliur tgk sayur campur tu..yg lain x heran ahahahahahhh...

ai kan hantu sayur ;-)

Bitt (doubleIS) said...

perghh daku dah tertarik dengan menu makanan di sana...hahahhaa

Golden Rose said...

nyum...nyum....sedap je tengok

ashra said...

Tak pernah makan sini lagi..
Harus ngetest...

Rahmah Ram Ram said...

syahmi demam tapi spek mata hitam tak tinggal...adik pun senyum tak lokek..senyum manjang aje :)

MamaEma said...

nanmpak pada gambar pun dah rasa sedap

aizamia3 said...

semua nampak sedap.. ;)

anisalya said...

mkn jgn tak mkn. time mkn kena nikmati tau. baru kenyang perut dan suka hati. hehehe...

♥MAMASYAZA♥ said...

akak suka sgt kerabu mangga tu. terliur tgk. anyway salam ziarah dari akak

QasehnyaRania said...

kerabu mangga tu comfirm sedp sbb ada gajus kan..selalu letak kacang goreng j

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang