thumbnail

Friday, June 22, 2012

~ Blog Bicara Hati Ini bakal ke Udara di TV1 ~


Teruja!




Ya Allah tak terkata apa perasaan bila dapat e-mail dari Pn.Sakinah (Penolong Penerbit AKW)!
Ape itu AKW?Haaa..meh sini nak khabar..AKW tu ialah Apa Kata Wanita Zamzarina kat TV1 (ApaKataWanitaZamzarina FB) tu la...giler nerves tak terkata ko!Ehhh..tetibe tak sabar pulak nk tggu Ahad ni..ahakss...(walaupun blog ini bkn la gah sgt tapi saya happy sgt!)

Terima kasih pada ZamzarinaZambri (Blog) & ApaKataWanitaZamzarina (FB) kerana sudi memilih blog saya.

So dijangka akan ditayangkan pada Ahad ini 24hb Jun pada pukul 3 ptg di TV1.Diulang sekali lagi..dijangka akan ditayangkan pada Ahad ini 24hb Jun pada pukul 3 ptg di TV1.
(Hahahaa...siap ulang tuh!Korang jangan lupa tgk!Korang jgn keluar umh hari ahad ni sebab korang kene tgk tau!Tgk jgn tak tgk,tgk jgn tak tgk..hahahahahaa...~)


Korang jangan lupa tgk ye...hihihiiii..dan jgn lupa rajin-rajin jengah ke blog & fb Zamzarinazambri tau!



nota kaki : giler jakun padahal blog org lain dah terlebih dahulu masuk tv..hihihii.. ~
nota kaki : hilang rasa sakit gigi nih!

54 comments:

Ardini Izzati said...

Wahh! Bestnyaa. Tahniah, kak! :D

eB said...

tahniah beb :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah.. makin femes la akak kita ni... akk ni dh dikategorikan blogger otai la kak.. tahniah ye sis :)

♥ Wina ♥ said...

insyallah tengok! ;-)

mama aleen said...

bestnye.. bestnye..
ala.. 24hb tu nak gi ikea la..

Deq's Qienz said...

bestnyaaa..tahniahh kak :)

bujal X said...

syabas~~~aum!he~~

mamyharraz said...

best!
tahniah :D

Asyifa Mustaffa said...

amboi...!sonok tu...bestnya....tahniah...:)

MRS. K said...

congrax yang

Kathy Tuah said...

congrats sis ^^

MiSs NoRmaLa NorFiqZ said...

Tahniah...

Nini D.. said...

tahniah!!!

fiza said...

Tahniah ☺☺

Eye_nee said...

Congrateeee yanggg....nnt kalau ada kelapangan..InsyaAllah akk akan intai2 TV1...

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

salam.bestnya.tahniah sis. =)

Daddy Ziyyad said...

tahniah!!

Ni blog kedua rakan blog saya yg masuk rancangan sama..sebelum ni blog Wahida

mummY daniSha said...

congratz!

wahida said...

tahniah!! kalau ada kelapangan, aku tgk ahad ni...

Syira said...

salam...

tahniah..

selalu juga perhatikan blog2 yang blog pilihan dalam akw tu..

Ayu Iman said...

tahniah kak =)

Rahmah Ram Ram said...

tahniah izwa..maju setapak lagi..all the best!!

Mimie_Zatun said...

wah..!!!
tahniah..
glamer tu..

Kakzakie said...

Semakin ramai dah teman blog kakak yg dah tersiar dlm AKW ini.

Syabas Izwa!!

IntaNBerliaN said...

tahniah :-)

pok amai-amai said...

Fulamak!!! Cayalah! Congrats babe!

=D

lydzar said...

congratess!!! :)

Nazayiena said...

Tahniah Izwa,Insya Allah nanti tgk tv ...

~Beb~ said...

vahvahvahvahhhh.. Syioknye kamu!

Sheila Nasir said...

do follow my blog ya.. :) http://sheilanasir.blogspot.com

Siti Nursyuhada said...

tahniah kak....

Qhaifa Nur said...

tahniah...
mesti tonton nih...

kay_are said...

waahh.. bukan senang tu.. best2.. tahniah kak! ^__^

fAtrinA said...

wow best! tahniah ;o)

msredcheesecake said...

waa... best la.... minta sign... hheee... record la segmen tu nanti leh post kat blog...

aizamia3 said...

tahniah..

psstt: terasa jakun sekejap... hikhikhik..

maszmadi said...

tahniah..... makin ramai kawan2 blog yang masuk tv ni kan, tumpag teruja..

kakcik said...

TAHNIAH! :)

Mohd Billy said...

salam jumaat.. :)

Gen2Merah said...

wowww.. tahniah.... saya mesti tengok punyaa... mesti seronok kan... moga lebih bersemangat utk terus menulis..

Cik Anita said...

selalu gak tengok segmen nih kat TV1, then ada juga kenalan blogger yang terpilih.. dan sekarang blog ini pula. wahhhh.. sangat teruja! hope lebih sukses menulis belog!bestttt

:)

Hanif Idrus said...

tak der jakun..Kalau aku bukan jakun malah mengecohkan satu dunia berulang-ulang...hehehehhe
Dan buat entri yang sama berkali-kali..
Tahniah.

etiey.com said...

tahniah!

ct rahani said...

tahniah izwa.. tumpang gembira jugak.. InsyaAllah nak tgk jugak.. :)

PELABUR EMAS PERAK said...

asalam .... Pelabur Emas Perak pun nak ucapkan tahniah gakkk ... tumpang gembira ... wahhhh syok turr ...tq

L said...

thniah akak..=D

jom baca kejap..=D
http://lolz-l.blogspot.com/2012/06/still-jahat-walaupun-dah-solat.html

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waahhhh syoknyerrrrr....

Afasz said...

wahhhh glamour la pasni :)

Qasey Honey said...

wah bestnye..TAHNIAH..lg glam la lps ni nti...pssttt..promote blog QH skali yer...hahaha...

anisalya said...

sesekali jakun apa salahnya. bukan selalu masuk tv pun. hehehe... terbaik la!!!

anisalya said...

psstttt... ujian rabun warna tu yang nombor 5 awak jawab 8. ngeee...

angahMia said...

wah tahniah kak! Ok xsabar nk tggu kat tv...:-)

Norzie hany said...

Salam kenal dan follow sini.
Hari ahad...nak tgk la.

MOH KEMBARA said...

Salam Yong,
salam kenei dan balas ziarah.
Ohh blog dipilih masuk TV? Tahniah! Semoga terus berusaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang