thumbnail

Tuesday, June 26, 2012

Dah Sampai Yang Ditunggu!


Goodie Pack for Syahmi Irsyad


Macam biase harijadi anak je sure mak yang lebih!Hehehehe...tema tahun ni ialah seperti yang tertera!Yupppp Ben10 pulak...thn lepas Ultraman thn sebelum nyer Barney.

Semua yang dia tuntut kali ni Ben10..kasut dah dapat,baju nak pakai esok dah dapat,kek esok pun dapat...iskkk..isskk....anak oh anak!Nasib baik la abang ni anak yang sangat-sangat mendengar kata.Sangat-sangat baik dan SANGAT-SANGAT MANJA!

Ha ko...yang tu mama caps lock tau!Sebab mama nak bagitau memang abang manja giler...kalau tak manja kenapa semalam cikgu abang sms mama tanye nape abang nangis diam-diam kat meja makan pagi tu?Rupe nye abang nangis diam-diam sebab mama tak babai abang (lambai-lambai yang wajib buat setiap hari...derrr...) mase abang duduk kat meja makan tuh....aloooo....abang,mama terlambat sgt smlm tu yg mama jln terus jek..sory abang!iskk iskk...adik relax je mama babai dia buat dek jek!Adoiiii....


Ehhh...lari topik plak!So balik ni mama nak kene siapkan goodie pack yang mama order dari Auntie Zaza ni utk kwn-kwn abang..mcm mcm makanan dah mama beli nak masukkan dlm tu.Kek Ben10 besar pun mama dah order..so kiter tunggu esok ye!



nota kaki : sekejap je masa berlalu kan...abang dah nak masuk 5 thn...hurrmm....

22 comments:

mamyharraz said...

wahh tema ben10! cantik.
mau tak manja abg lah satu2nya ank bujang mama kan ;)

♥ Wina ♥ said...

sangat setuju dengan MANJA itu..rasanya boys mmg macam tu kan?

dalam hati ade taman hikhikhikkk

Nazayiena said...

Manjanya abg ya,nasib baik anak yg mendengar katakan.....
Cantiknya goodies bag Ben 10 tu.

Anum said...

yezaaaaaa
ben 10

Golden Rose said...

wah bestnye syahmi dpt goodie bag ben 10...kegemaran amzar tu

ashra said...

Hehe..ben 10 lagi.
Air muka syahmi pun tau,syahmi mmg manja orangnya.. :)

mama aleen said...

bestnya.... syahmi mesti suka sangat2.

Rahmah Ram Ram said...

sekejap aje dah besar dah syahmi...semoga sentiasa menjadi anak yang manja dan baik ye... seronoknya dapat bbuat birthday party thema BEN10..kalau anak-anak antie tu surely suka terkinja-kinja hihihi....

fiza said...

MANJA nya abg syahmi nih. Iman nyer bday pon nak dekat dah nih.

Sukma Bintara said...

ben 10~~~!!!! power!!! hehe

~ yus ~ said...

sudah tukar ka? Ultraman ke Ben 10...hehe.

Abid masih setia dgn Ultraman, cuma dia sekali sekala oklah dgn angry bird. Ben 10 dia tak layan pun.

Daddy Ziyyad said...

wowwww..goodie bag cantik!

Deq's Qienz said...

ben10 nsemm..hapi besday syhmil..smg mjadi anak yg soleh ya :)

Kathy Tuah said...

cantik goodie bag..

btw, hepy besday syahmu :)

aizamia3 said...

tak sedar masa berlalu kan.. ;)

Gieyana said...

cute! Beli kt Mykhalish kah?

IntaNBerliaN said...

wah.. tema ben10... mesti meriah ;-)

anisalya said...

alahai syahmi. boleh tahan ye.

Bitt (double IS) said...

alolo sedih jek bunyinya...happy 5th year ;)

K.Nor said...

ben 10 ..sama mcm anak kak..suka sgt

iEdA said...

wahhh ada tema lg kak utk tp2 tahun..hehe...tp besh sbb meriah jer + ada goodie bag lg...hepi besday syahmi ^_^

aleya said...

sgt chummell hero sorang ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang