thumbnail

Tuesday, June 12, 2012

Edisi Makan Lagi!


Sudah ku katakan aktiviti kami tak lain tak bukan mkn jln jln mkn mkn mkn jln...gitu!
So dikhabarkan skrg ni dah putus kwn dgn penimbang!Hahahaha... :)
**start dah nak merepekkkk..aduhaii...

Jom layan gambar sarapan pagi kami di hari Ahad..(sah-sah udah lame ku tak masak nih!setiap hjg minggu tak pernah duduk rumah..) err..off topik lagi!
















Rasa mcm hari hari nak buat WW pulak sebab dah kehabisan idea nk menulis ape..bleh?
Huhuhu..otak blank biler buka blog sebab mengantuk mlm tadi layan game England!


nota kaki : lagi 3 minggu setengah nak fly!Tak sabaaarr...

27 comments:

Bazilah (^0^) said...

hmmm sedappppnye..

Aju Mohit said...

pernah jugak makan kat sini, kat tesco ampang, not bad kan

Adylia Qarissa said...

nasik lemak!! :)

akak, da lama tak makan telur separuh masak ;p

wardah @ fie shah said...

Sedap! Kat the curve pun ada outlet dia.. :)

♥ Wina ♥ said...

nampak sgt muka abang & adik tu muka bru bangun tido terus terjah kedai makan ahahahahahhh...

Hanis Azla said...

menu yg best2.. nak fly lagi pun best jgk.. have a nice day izwa..

IntaNBerliaN said...

mcm seronoklak tgk org selalu mkn kat lua.. hihii

sy kdg2 je.. lgpun sy xkeje so, biasa masak je lah :-)

btw, pasal me tu... bila sesuatu be (kempen) yang berada di blog kita dah hbs tempoh.. kiranya iklan tu x on lg lah kat blog kita kan...so, iklan tu tak lagi dipanggil be tapi dipanggil me :-)

mamyharraz said...

woahh nak fly kemana tu ;)

hujung minggu aktiviti akk pun mcm ni ;P

bobiedanbad said...

Yummy! Nak fly ke mana?

mama aleen said...

comel la adik tu...

mrs puex said...

klo gi tesco ampang mmg singgah kt sini pekena roti bkar n kopii..:D

♥ ROS ♥ said...

Keje mkn je mrs eady nih.. Sukanya ros... Mkn pulak byk sdapp..jelesss... Ekekekek

Ati Masrif said...

ni yg kat tesco ampang yek :)

kopi dia sedap tak?

nur anis said...

wahh..yummyy betul..

akak nak fly ke mana tu...

najihah said...

uih.. seronok.. lagi seronok makan2, badan tetap comey. hii

~ yus ~ said...

Pernah makan kat Kluang Sation di Kluang, betul2 di sebelah stesen keretapi Kluang tu. Memang best, sambil dpt tengok keretapi lalu....

Eye_nee said...

Bloq kamu yg penuh dgn makanan...sedapppppppp jer akk tgk sis semua menu ni sis....

Syira said...

salam..

seronok makan kat luar, tp kalau hari2 pokai juga sbb sorang je kerja... hehe

Asyifa Mustaffa said...

selalu jer lalu kat kopitiam nie...mmg ada dlm tesco pun...x plak rasa nak menyinggah makan...

tp bila nengok gmbar dlm ini blog...adehhh...cam best jer nie....

ct rahani said...

sedapnya.. kat mana nih dear.. kt kluang ker? ke ader cawangan lain selain kt kluang tuh.. ce cite sket.. hehe..

Rahmah Ram Ram said...

erm..makan lagi..shedapnyer izwa... :)

izla said...

x pernah makan kat kluang station.
nampak sedap...

btw, nak fly ke mana?

MamaEma said...

Kluang Station kat Tesco Ampang ke?..sedapnya tgk makanan yg diorder tu

FARAH deeb said...

Wahh bestnya hari2 leh JJCM ye! Kite kalau hari minggu lagiklah takde can! Laki suke makan kat ghumah! Uwaaa... Psstt btw- jeles nyah nampak mknn tu sume sodap!
My latest Entry :)
JJCM: Le Chateau De Puah

fiza said...

Bila dah 3 anak ni, agak payah sketlah nak makan kat luar. Tak pernah lagi mkn kat sini.

MrS. F!zA said...

wowieeee.. terliur tgk teh 3 layer kan tu?

Bitt (doubleIS) said...

saya sangat sokakkk bubur di kluang station.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang