thumbnail

Monday, June 11, 2012

Event Abg Syahmi


Sabtu lepas Syahmi ade event di Standard Chartered Jln Sultan Ismail, bkn event ape pun takat dia invite main play doh utk skill anak-anak je. So disebabkan untuk meberikan Syahmi 1 pengalaman kami pun join la & yang lebih penting tujuan utama ialah untuk mengurangkan rasa malu Syahmi yang teramat sgt bila berada dgn org lain..huhuhu...pemalu giler anak bujang saya nih!

Abang & Adik

Kesayangan abah ni!

Err..gambar sesat!Hahahaha..

See..malu-malu!

Awek..lagi la abang malu!Hehehehe...

Malu lagi...isshh isshh..

Okey awek dah takde, baru abang nak mula..

Start dah!




Adik marah abah sebab abah amik dia punyer!Hahahaha...

Siap 1...

Ehhhh....mcm mama je yang buat??

Malu balik..hahahaha...abg abg!

Tekun...

Pikir ape dik?

Kiter serupa?

Senyummmm :)

Dah ade 5!Yeaaayy..



Lastt with adik!Hihihi..


Okey okey sebenar nyer mama yang buat lebih dari anak!Almaklum laaaa mase kecik-kecik mane nak dpt benda-benda mcm ni!Jadi nyer mama la yang lebiiiihh...hahaha..

Seronok la event mcm ni sebab sampai ke ptg Syahmi duk ckp psl benda nih.
Playdoh mcm ni biler dia kering dia terus keras tak boleh tercabut dah patung-patung ni, tu yang best tuh!
So hari ni nak pegi Sogo nak belikan dia playdoh mcm ni..


nota kaki : hari sabtu 1 hari kami kat luar rumah, pkl 10 malam baru jejak kaki kat pintu rumahh...fenattt....
nota kaki lagik : rase ayat ku mcm org tak bleh pikir la!kejap skema kejap mcm org gilak!hahaha...

52 comments:

Bazilah (^0^) said...

kiutnyeee cartoons tuh. syahmi pon cute huhu.

mrs puex said...

comey jek..

smlm bru belikan aireen playdoh kt sogo..lame dah die mintak tp mama n papa buat deq jek..:D

bila dh dpt, sampai2 trus paksa mandi then ngadap smpai kol 12 mlm uu...adoiii...mlm ni die ajak buat kek lagik..parahh!!!

Kakzakie said...

Walau bukan abang/adik yg buat tapi nyata auntie suka tengoklah sayang. Cute-comel. Boleh bawa balik ye...

Nini D.. said...

wah..bestnya!

AdaM Hawa said...

kalau dkt setia alam selalu ada buat utk kanak² punya event.. tp sy x de anak lg.. rugi je.. sob.. sob..

mama aleen said...

bestnya abg syahmi main..

♥ Wina ♥ said...

abang, dalam hati ade taman kan abang kan? hikhikhikkk

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

seronok nye die bile dapat main njmpe awek baru ek. hahaha

mamyharraz said...

comel.

Bitt (double IS) said...

comel sangat la abg syahmi dengan adik dia ni...mama dia pon cun :)

btw mama...sama la kite...syokkan main playdoh aekekkekkeke kadang2 tu beli pon ada makna tersirat..aekekkke

pena rozie said...

pandai buat. Biase la same gan si twin. Nak tau kalau kite suruh bilang no. Sampai berbisik kat telinga sbb takut org lain dengar....

nur anis said...

saya rasa kalau saya kat situ, mesti saya pun yang lebih buat jugak..hihi..comel la..geram pulak nak join buat..

Rahmah Ram Ram said...

ala...comelnya..kiut miut doh yg syahmi buat...

Ati Masrif said...

utk kanak2 mmg sangat bagus :)

ct rahani said...

comel la cartoon tuh.. bkn anak2 je suka mak anak pun suka jugak nih.. hehe..

IntaNBerliaN said...

sy pun sk main camni.. hihi

a'aa lah, ank bujang awk ni nmpk malu2.. hihi tp tetap ensem :-)

aizamia3 said...

comel + suka tengok hasilnya.. ;)

dak abang yang pemalu lebih kurang sama macam dak Adik anak ai tu.. ;)

Zana Tap said...

Comel comel anak mrs eady ni. :) Hihihi.

pok amai-amai said...

Mmg nmpk die malu. Cute je....suke tgk gamba adik tgh pandang play doh tu. Comel betul!

Adylia Qarissa said...

anak lelaki sulung memang pemalu kan akak? anak buah dkna pon pemalu pengalahkan adik2 perempuan dia lak..

pssstttt...akak nie comey laa..ikhlas tau ;p

Qhaifa Nur said...

seronok mama dan anak sama2 buat, comelnya...
anak akak dah besar bab gini paling mereka suka....

Bui Junaidi said...

ANAK2 COMEL..PATUNG YG KORANG BUATKAN TU PUN COMEL...

Aju Mohit said...

alahai comelnya kartun tu, pandai syamil buat ye, kreatif sungguh

msredcheesecake said...

malu tapi mahu, sama cam anak first saya... hheee... cam best plak main doh tu...

eB said...

comeinyer... keratif la.. eB suker :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Bazilah (^0^) cute sb mama yg buat..hahahaha...~

:: Mrs.Eady :: said...

@mrs puex aduhaiiii tak terbeli lagi nih!canne??

:: Mrs.Eady :: said...

@Kakzakie heheeheh..mama yg lebih kak :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Nini D.. best giler la :)

:: Mrs.Eady :: said...

@AdaM Hawa wow best nyer!rugi sb saya duduk cheras!

:: Mrs.Eady :: said...

@mama aleen syok dia lagi pulak 1st time lagi la dia suka :)

:: Mrs.Eady :: said...

@♥ Wina ♥ Ben10 pemalu..ehiksss :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine malu dik dgn awek tu..hehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

@mamyharraz TQ :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Bitt (double IS) haaaa tu la tujuan utama!mama yg lebeeyy..hahahaa..

:: Mrs.Eady :: said...

@pena rozie pemalu sungguh kan...hehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

@nur anis itu la yg terjadi dikkk..mama yg lebih!hahaahha ~

:: Mrs.Eady :: said...

@Rahmah Ram Ram err..mama yg buat lebih tuu..hehehe...

:: Mrs.Eady :: said...

@Ati Masrif itu la kak..saya baru tau ni..

:: Mrs.Eady :: said...

@ct rahani betulll...mak mak pun suke!

:: Mrs.Eady :: said...

@IntaNBerliaN 1st time kami main mak yg lebihh..hahhaaa...

:: Mrs.Eady :: said...

@aizamia3 bujang pemalu..hehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

@Zana Tap TQ dik :)

:: Mrs.Eady :: said...

@pok amai-amai ketara kan..hehehe..
adik mmg pantang tgk camera posing je lebih! :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Adylia Qarissa yup..sulung pemalu skit la..hehehe..

BTW TQ dik :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Qhaifa Nur ye la kak..saya baru tau benda benda nih...

:: Mrs.Eady :: said...

@Bui Junaidi comel kuase dua...hehehe...

:: Mrs.Eady :: said...

@Aju Mohit mama tolong dia buat :)

:: Mrs.Eady :: said...

@msredcheesecake best la main playdoh ni!serius best :)

:: Mrs.Eady :: said...

@eB balik nk cari playdoh nie..hehehe..

Cik Kamoo said...

comelnye yg berbaju biru spek hitam tu ....

ariana said...

asmkm..dua2 pun comey..tp abg nmpk lg comey pasal jarang boy malu2 gitu..hehe.
hebatnya hasil playdoh tu ye..cantik,mcm2 kaler..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang