thumbnail

Monday, June 18, 2012

It's Always Friday!



Kami ke Paradigm Mall Kelana Jaya sabtu lepas sebab GSC ade offer tiket 3D free sempena pembukaan Mall baru ni, kebetulan kami pergi ade org amikkan kami 4 tiket free cerita Star Wars Phantom Manace,mmg rezeki kami time..lepas habis wayang kami cari makan la pulak.

Takde idea nak makan ape kami singgah la kesini,lgpn mmg saya dah lama bercadang nak belanje en.hubby sempena anniversary kami yg lepas sekaligus sambut Father's Day yang jatuh pada 17hb Jun semalam...so kami terjah yang terdekat dgn kami...



So 1st time kami disini!

TGi Friday's!

Paling suka amik gambar mcm ni!

Chocolate Milkshake & Oreo Shake

Iced Lemon Tea

Nachos *tak berape garing da!

Chicken Finger & Fries with pencicah yang sedap nak mampos!Hahahaha..order 2 kali okey!

Spagetti Syahmi mcm biase..hehehehehe...

Syahmi yang susah try makanan baru!

Sufiya yang mkn semua benda!Hihihiii...

Yang paling istimewa

*


*


*


*


*


*


Antara yang tersedap!!!!Sumpah sedappppp......

New York Strip With Black Pepper Sauce!

Khas utk si dia yang sangat istimewa!


Happy tak terkata sebab dapat belanje apa yang diidamkan oleh si dia.Lepas ni mgkn kami akan cuba Tony Roma's & Chili's pulak!Tapi kene tunggu hari-hari special la kalau nak mkn mcm ni..hahahahaa..kalau selalu mmg koyak rabak poket termasuk wallet!


Ape pun Steak kat sini mmg tersedappp antara penah kami makan!Almaklum la memang 1st time makan ni pun!Hahahahaa...........biase la i org kampung maaa :)



nota kaki : gigih la saya memBW blog kamu kamu sekelian..serius sedih tak dpt nk letak komen disitu!Kat rumah internet amat mencabar..kat office tgh busy giler..lepas hari khamis baru boleh tarik nafas lega!

48 comments:

Aju Mohit said...

wahhh menarik tu izwa, dap2nya

ieda said...

menarik semua dik
nak2 yg dihidang utk tersayang tuu
mantopsss ! ... ;)
aah selalu macam nie mauu koyak ekek .. sesekali layan x salah kan ;) janji anak2 dan kita happy ..

fiza said...

Terliur mak nengok nok ☺☺

♥ Wina ♥ said...

terliurrrrrr!

Kakzakie said...

Sungguh steak tu memang menggiurkan. Adik selamba je makan...

Hilmirda Daud said...

Memang mengoda sungguh... nak gi Friday's jugak tapi entah bilalah..

ct rahani said...

semua nampak menggoda.. sedapnya.. :)

♥ ROS ♥ said...

Ala bukak blog ni asyik g mkn jer..jeles ...hihihihi..suma sedap2 :p

Kathy Tuah said...

gigih jugak ni membalas kunjungan..tapi sekali masuk sini terus ternampak makanan..tgk gambar pun dah sedap..apatah lagi rasanya..(tahan air liur dr meleleh ;D

angahMia said...

memang sedapp! penah pergi 2kali je sbb $$$ mahal sgt lalalala... syok nye adik makan..:)

maszmadi said...

wah makanan tu sume nampak sedap!!!!!

same lah kita, nak pi tpt2 mkc tu kena berkira byk kali baru bleh makan... hehe

anisalya said...

bertuah si dia dapat makan sedap.

Eye_nee said...

Adoiii haiii terliurnya tgj NYSWBPS tuuuu....

Hanis Azla said...

akak pun terliur jugak.. bestnya.. dpt tiket free.. lepas tu makan makanan yg super sedap.. Alhamdulillah..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

oreo shake tu paling menarik perhatian sy kak :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

alamakkk...buka blog ni time nak lunch ni.. perut ku sudah berkeroncong..sib baik x meleleh air liur nie.. hahaha

mamyharraz said...

mall ni belakang ofis akk je..time lunch hari2 tawaf situ =P
tapi tak pernah mkn kt tgi ni.tgg gaji kot baru pegi =P

Gen2Merah said...

wahh, serius stick new york tu memang membuka selera bila memandangnya.. hehehehe..

- dieyana - said...

nk sgt ke paradigm yang dikatakan ada mcm2 tu (best!)...

aduduudu, sedapnya..terliur ai tau! uhuhu, tutup mata, tapi bukak skit, tgk kot celah2 jari......^_^

eB said...

comoinyer Sufiya :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Aju Mohit sedapppppppppp giler! :)

:: Mrs.Eady :: said...

@ieda hahahahaa...sedapb kak! :)

:: Mrs.Eady :: said...

@fiza hahahahaaa..itu la tujuan nyer! :)

:: Mrs.Eady :: said...

@♥ Wina ♥ hihihihii..... :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Kakzakie adik kuat mkn! :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Hilmirda Daud sekali sekala hihihii..

:: Mrs.Eady :: said...

@ct rahani sedapppppppp! :)

:: Mrs.Eady :: said...

@♥ ROS ♥ hahahahahaaa... :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Kathy Tuah sedappppppppppppp! :)

:: Mrs.Eady :: said...

@angahMia ini 1st time ni!

:: Mrs.Eady :: said...

@maszmadi mmg sedappppppppppp....! :)

:: Mrs.Eady :: said...

@anisalya sekali sekala je :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Eye_nee sedap ni kak!hahahahaaa...~

:: Mrs.Eady :: said...

@Hanis Azla alhamdulilah kak ~

:: Mrs.Eady :: said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine sedap dikkkk! :)

:: Mrs.Eady :: said...

@C.M.A @ CikMoonAdnan sedappp nih dik! :)

:: Mrs.Eady :: said...

@mamyharraz sekali sekalaaaa hihihii...

:: Mrs.Eady :: said...

@Gen2Merah sedappp ni dikkkk! :)

:: Mrs.Eady :: said...

@- dieyana - best kak mall nih!hehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

@eB TQ kak :)

Aida78 said...

sedapnya...nak cikit...

Mrs Lurve said...

sedapnya gila nmpk steak tue

:: Mrs.Eady :: said...

@Aida78 sedap sedap sedap :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Mrs Lurve sedappppppppppppp!!

IntaNBerliaN said...

alahaiii smuanya sedap2.. :-)

Edy Zaidi said...

amboi..TGIF tu...terbaik...xpernah makan lg

:: Mrs.Eady :: said...

@IntaNBerliaN sedapppppppppp!! :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Edy Zaidi belanje suami dik :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang