thumbnail

Wednesday, June 06, 2012

Kursus + Rindu!

Auto...auto...auto...

Dah 2 hari kursus di Hotel AnCasa Resort & Spa,KL..tak masuk office jadi nyer tak berupdate la blog!Ini pun pakse rela update dengan mata yang nak tertutup dah ni (mengatuk tahap dewa dah nih!?mengantuk tahap tak bleh nak pikir dah niii...aduyaiii...) err...update cuma nak bagitau sebab tak komen kat blog korg jek dan sebab tak berbalas komen disini..huhuhu...(bahasa & ayat pun dah carca merba dah nii....)

Nak bagitau jugak yang saya dah tergoda dgn hotel nih..rase mcm nak check in terus jek kat sini hujung minggu nie...lagi pulak en.hubby dah bagi green light!Kursus ni balik hari tau tapi penat nyer mcm kursus dlm hutan pulok dah!Ehh..kalau jadi laahhhh dan harap jadi laaa...hahahahaha....!

Ehhh..nak bagitau jugak yang saya rindu giler nak komen kat blog korang..hehehee..

Ingat banyak ni je ke aku mkn?Heh..ini takat cuci mulut jek,tak tengok lagi aku punyer cuci perut!Hihihii...


Nak tido la haii..tak bleh pikir dah!
Kursus Pengurusan Stress tapi saya naik stress dgn makanan yang ade..sedap sgt!Stress mak!


nota kaki : nnti saya update gambar makan ek..gmbr kursus takut boring pulak nak citer..hehehehe...

36 comments:

Kakzakie said...

Macam tulah kalau meeting/seminar kat hotel.. makan tak boleh sekat Izwa...

Mrs Lurve said...

pernah stay di Ancasa PD, memg best. Dpt makan seafood yg fresh2 belaka

bujal X said...

kalu makan camtu~~hari2 kursus pun saya sanggup~keh keh~

Anum said...

sedapnya makanan nie :)

mama aleen said...

stress sedap... huhu

ieda said...

ekekke cuci mulut yg mantopp
lum cuci perut ye dik ekkeke

Cik Anita said...

hadoii..bab makan2 ni memang stress. plus diet lg, memang stress lah tengok makan2 yg sedap. hee

Cikpuan rara said...

kami pon kena g gak kursus pengurusan steress kat PD.tp malas g.hehe

wahida said...

aku pernah check in ancasa PD...best!!

selamat berkursus ye nok...
jgn tido pulak...hehe...

anisalya said...

patut buat kursus pengurusan pemakanan la kan? hehehe...

Zana Adieyza said...

setiap kali gie kursus, bab makan mesti semua sedap2.. kalau seminggu kursus, berat badan trs mencanak2 naik.. nyampah!

sedapnya pencuci mulut tu.. pencuci perut mesti lagi sedappppp kan..

MamaEma said...

kalau kursus at hotel..tak sah cuci perut...mana taknya 5 kali makan sehari kan..

Daddy Ziyyad said...

hahahhaa..saya setuju dgn Bujal! haha

♥ Wina ♥ said...

ai suke kursus kat hotel sebab makanan ;-)

nieda said...

kalau kursus kt hotel part plg best mestilah mknn

Farah Shamsudin said...

lamanya tak singgah sini..rindu nak baca all entries..

Kamsiah said...

singgah & follow sini..salam kenal tuan rumah

:: Mrs.Eady :: said...

@Kakzakie iye la kak..semput tgk makanan..hahaha..

:: Mrs.Eady :: said...

@Mrs Lurve next time bleh la pegi sane :)

:: Mrs.Eady :: said...

@bujal X hahaahha...giler mkn hari-hari mcm nih!hahahaa..

:: Mrs.Eady :: said...

@Anum sedapppp num! :)

:: Mrs.Eady :: said...

@mama aleen hahaha..stress stress~ :)

:: Mrs.Eady :: said...

@ieda tak sanggup tunjuk pencuci perut!hahaah..

:: Mrs.Eady :: said...

@Cik Anita tak menahannnn tgk makan!hahaha..

:: Mrs.Eady :: said...

@Cikpuan rara jauh mmg tak pegi la dik..hehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

@wahida best beb yg PD?next time bleh la pegi!

:: Mrs.Eady :: said...

@anisalya hahahaha..ye lah! :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Zana Adieyza kannnnn pencuci perut lagi tak menahannnn!hahaha ~~

:: Mrs.Eady :: said...

@MamaEma betul!!5 kali makannnnnn :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Daddy Ziyyad hahaahah ~~

:: Mrs.Eady :: said...

@♥ Wina ♥ same la! :)

:: Mrs.Eady :: said...

@nieda ye betullll...bab makan mmg terbaekkk! :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Farah Shamsudin hi adik! :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Kamsiah hi :)

ashra said...

Gulp.....
Hehe

:: Mrs.Eady :: said...

@ashra heheehehe ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang