thumbnail

Wednesday, June 13, 2012

Lagi-Lagi Makan!


Ampuuunnn...ni entry nak habiskan gambar kat folder pc je ye..ampuuunnn!!
Kelmarin cdg nk masak lauk kari ikan (dah siap beli bahan,ikan,bendi,tomato tauuuu!) sekali balik ibu ajak singgah sini sebab my adik lelaki nk rase mkn benda ni..so kami tumpang sekaki la!
Ehh..ini ptg kelmarin hari isnin...


tgk dulu nak ape..

Start pilih ye..

aaahh...gambar tak cun pulak...

Saya tak pilih ni sebab tak makan sayur!Hahahaha...

pilih lagi...

Pencuci mulut?

Hasil rembatan!

My Adik punyer..name?jgn tanye...tak tahu!

My hubby punyer...hantu sayur!

My Ibu punyer..


Okey 1st time rase & makan ye..for me not bad la!Ehhh...saya tak order sb saya cuma mkn nugget je smlm..tobat dah mkn bnyk-bnyk & mcm-mcm ni..hehehehe....just merasa je en.hubby punyer :)



nota kaki : biler aku nak masak ni weeyy...rindu nak masak mcm WINA ni??

27 comments:

♥ Wina ♥ said...

hari tu masa beli Chatime, belakang dia kedai subway nie tapi tak boleh tamak sebab dah beli roti La Boheme..nx time pegi harus makan Subway!

ye...rasa puas gilerrr dapat masak akhirnya heheheee

Hanis Azla said...

alamak.. tergoda akak..

Rahmah Ram Ram said...

yummeh!! Semangat nak memasak tu perlu ada...teruskan!! hehehe (macam nak bersukan pulak!)

mamyharraz said...

lazat berkrim!
haihh ni yg rasa nak ke subway jugak =P

ct rahani said...

sedapnya.. femes kan subway nih.. tp sy x penah mkn lg.. hehe..

Asyifa Mustaffa said...

bestnya...! siap bole main pilih2 vege tu yg best tu....i like...:)

Daddy Ziyyad said...

Boleh tiru/buat sendiri aja sandwich ala ala Subway ni..wife saya selalu buat..kekeke

Mrs. Norrie said...

kenapa saya tak suka subway???? adoiii...

eB said...

i lioke ;p

:: Riri-Fatieha ::~ said...

tak pernah makan lagi sebab tak tau nak order mcm mana. hehehe

fiza said...

Sedap tu, dah lama tak mkn kat subway.

maszmadi said...

x pernah makan coz nak order tu kena tengok step2 tu kan.. lambat lah.. huhu

Syira said...

salam..

pencuci mulut y last sedap tu...roti coklat ;)

IntaNBerliaN said...

xpnh mkn sbb xpnh jumpa pun subway.. hehhe

BERT said...

alamak sedapnye! lame tak makan subway ni la huhu

- dieyana - said...

kihkihhk, lain kali buat kari ya! ;-)

Qhaifa Nur said...

payah nak buat pilihan semua best...
nanti nak terjah subway...

ieda said...

subway layie .. sedapnyeee
boleh tahan ko dik ;)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

moon suka biskut coklat dia..... sangat-sangat sedap.... hehe

mrs puex said...

1st time mkn pon adik ipau yg tlg orderkan..mak haram nak tau..healthy fud jugak nih..kenyang smpai ke mlm gituu..:D

sudipVSsenduk said...

kami 1 family hantu subway :D

Adylia Qarissa said...

dkn atak pernah makan tapi nak try tapi bila lalu je depan subway nie tak tau nak pilih menu apa..jadi tak masuk dan tak makan...alasan kukuh ! ;p

pok amai-amai said...

Sy suke tp tak suke. Suke sbb sedap. Tak suke sbb klu mkn 1, tak ckp. Hahahaha!

Bitt (double IS) said...

sokakk jugak..hehehe owhh tu la masak special masiih belum ada masa lagi..kalau masak hari2 lauk pauk santai tu ade la..

anisalya said...

aisey... sedap tu. saya suka sayur. suka cheese jugak. thousand island. ^_^

ashra said...

Feveret gak subway ni...
Baru ni,kat giant rumah kitaorang ni,kedai murtabak raja dan kedai roti bankrup,.subway amik alih..hoyay..tak yah cari jauh2

MamaEma said...

kami beli satu makan berdua..kongsi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang