thumbnail

Thursday, June 28, 2012

~ Sambutan Birthday Syahmi Di Taska ~


Oh terlebih dahulu..maafkan saya kerana ptg smlm saya kekurangan masa utk ke rumah kamu-kamu sekalian kerana Sufiya demam pulak!Dari taska bawa ke office then dia tido while menunggu klinik buka pukul 10 pagi, lari ke klinik sudah lunch time, kejar kejaran sudah hampir ke separuh masa terakhir lari ke taska semula utk majlis kecil-kecilan sambutan harijadi Syahmi yg seperti mana telah dijanjikan dgn dia..(nnti saya balas komen & ke rumah kamu, ye?susah hati sebab anak silih berganti demam ni & skrg en.suami pulak demam..Allah..)
________________________________________________________________

Okey kita lupakan yang tu dulu ye sebab itu masalah saya bukan kamu..hehehehe....
Tak tau nak citer ape kecuali hanya gambar yang boleh bercerita seperti Yuna kata disetiap gambar ada lagu dan disetiap gambar ade cerita nyer..hehehe..yg ni saya la!


Tema Ben10 tahun ni

Orang yang teruja!

Besday boy!

With adik yang demam...(nmpk tak muka dia tak bermaya?)

Uhhhhh.......

Fuuuuuhhhhhhhhh...!!

Err..anak ke mama yg potong?

Baca doa makan sementara cikgu potong kek.

Cikgu yang bnyk membantu

Cikgu bg kuih minum petang dulu

With geng kelas!

Yummeehh...!!

Adik dah tumpang sekaki mkn ptg tuh...hehehehe...

Dengan geng kelas..



So far berjalan seperti biase je, kek pun abis licin!
Thank's to cikgu kelas Syahmi yang bnyk membantu petang semlm..
Err....tak bleh nk menulis bnyk ni..busy giler hari nih!
 
*BTW...jutaan TERIMA KASIH pada semua yang sudi mendoakan Syahmi smlm & jutaan terima kasih juga atas semua ucapan selamat harijadi utk Syahmi,TQ TQ TQ!



nota kaki : busy like bee....myb petang baru boleh BW,okey!

36 comments:

mamyharraz said...

cantik kek abg.

iras betul muka dua beradik nih.comel.

Bitt (double IS) said...

handsome syahmi...go ben10 go :)

mrs puex said...

very the luvly kek..xpe xpe setelkan ape yang penting dulu k..
pastuh tarik napas then barulah melawat ke rumah kami-kami nih ye..

tekke..:D

♥ Wina ♥ said...

x tahan tgk adik yang asyik enterprame hihihihiiii

excited betul muka abg Ben 10 kite!

Kathy Tuah said...

wah, kemain hepy lagi dapat kek ben10 ye? hehe..

tp sian lak kat adik yg demam tu..mmg x bermaya je muka dia..

semoga cepat sembuh ye ^^

fiza said...

CAntik kek abg ☺☺

Get well soon sufiya.

Masya said...

cantiknya kek.. budak² memang suke kek coklat.. mesti habis punyer....

syamil ni handsemlah.. suke tgk muka dia...

wahida said...

cantik kek ben10 tu...tgk syahmi pun hepi dgn sambutan beday dia tu...

kesian adik, demam pulak yer...cepat baik ye sayang...

Mrs Lurve said...

ok nak ckp ag sekali, syahmi nie memg xmcm umor 5tahun, nmpk mcm budak besar dh..ag satu he so cute, sweet je muka dia

Alin Marlini said...

Happy Befday syahmi. Smg jd anak yg soleh.

mummycda said...

very colourful majlis abg syahmi nie....moga2 adik cept sihat dr demam yer....

Asyifa Mustaffa said...

cntik kek tu...BEN 10 !!!

kay_are said...

ben 10 ngan gambar syahmi tu kek? ingatkan kotak perhiasan.. waahh.. memang cantik! semoga adik syahmi akan panjang umur dan dimurahkan rezeki.. amin =)

Deq's Qienz said...

wahhh cantek kek dia, suke ben10 ek..bak unty ckit bley..

Qhaifa Nur said...

kek syahmi ke tuh, sedapnya...
makan pula dengan kengkawan, semua berkongsi kegembiraan....

msredcheesecake said...

comeynya syahmi...comeynya kek dia...

Mrs. Norrie said...

happy besday abg ensem.....jadi anak yg soleh yer...

pok amai-amai said...

Minat betul die dgn Ben10. Heee~ Taska mane nie? Menarik je...

Mrs Ledibet said...

Cantiknya kek Ben10 tu..

Rahmah Ram Ram said...

siannya adik tak sihat...get well soon adik...Seronok menjadi syahmi..anty suka kek ben 10 comel.... :)

ieda said...

cantik kek syahmi

cantikkk dan kemas tadika syahmi .. suke lak akk tgk .. nampak keselesaannyeee ;)

Kancil 8349 said...

meriahnya...cantik tadika...cantik juga keknya

munna said...

seronok syahmi nampaknya...kek pun cantik...happy belated brthday buat syahmi

Golden Rose said...

sukenye tgk syahmi sambut b'day....amzar plak asyik dok tanya bilela b'day die....mase anak2 kecikla merasa celebrate bile dah beso mmg payah nak minta diorg celebrate

ros_reeza said...

nak jugak kek macam Syahmi tu :)

Selamat hari lahir.. Moga menjadi anak yang soleh dan bijak :)

Kesuma Angsana said...

comel je anak2 u ni! doakan yg terbaik untuk mereka ye!

Eye_nee said...

kek ben10 lagik kannn....Senyum2 jer Syahmi....Ala kesian tgk muka si adik demam....

Hanif Idrus said...

Happy besday Syahmi.....manis si Syahmi senyum....

Onitsuka_hana said...

meriahnya...

Tina Othman said...

cantik kek

bestnya taska bagi celebrate birthday kat sana ye

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

seronok je tgk syahmi :)

aizamia3 said...

seronok tengok anak2 gembira kan.. ;)

psstt: nanti bulan 8 ai pun nak buat untuk dak Adik.. bulan 9 pulak dak Kakak.. ;)

IntaNBerliaN said...

bestnya.. mesti kwn2 syahmi happy :-)

Halimaton Hanafee said...

kesian adik tak sihat ye..berdiri tegak je sblh abg syahmi..hehe

Masz Sidek said...

cantik kek Ben 10, siap ada gamba syahmi lagi... :)

Rozita said...

bestnya...berangan nak buat macam ni tapi nak buat masa hari jadi abg long dan abg ngah, dia sakit pulak... kensel...tunda ke tahun depan la jawabnya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang