thumbnail

Friday, June 29, 2012

Seminggu Lagi!


Takde idea dah nak menaip sebab penyakit M dah mari!
Yang ade cuma menghitung hari utk lagi seminggu..tak sabar okey!Lagi pulak esok lusa dah start packing baju (tu diaaa punyer tak sabar nak fly!)
Lagi bertambah malas hari ni ade lawatan 5S lagi kat office nie...huaarrgghh...ape yang berkenaan dgn 5S memang saya benci giler...hauahuahuahua....

Ooohhh kalander adalah kawan rapat ku skrg..
*jom nyanyi lagu Kris Dayanty - menghitung hari...lalalalalalalalalaa ~



nota kaki : mood cuti dah mari!

31 comments:

♥ Wina ♥ said...

bestnye!!

Kakzakie said...

Mood nak bercuti dah bertandang memang yg lain dah tak pandang

fiza said...

Selamat bercuti.

Kesuma Angsana said...

bila mood cuti sudah mari,, beginilah jadinye... keep update ye!

Nazayiena said...

Dah menghitung hari ya,selamat bercuti.

Eye_nee said...

Hepi Holiday sis..

Deq's Qienz said...

ada apa gn ujung mgu nih ye..slamat berujung minggu sis ;) salam sumaat.

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa syoookknyerrrr


nak g bercuti ke mana??? hehehhee

mama aleen said...

best2.. selamat bercuti

Cikpuan rara said...

yeay cuti!

ieda said...

wahhh cutiiiiii
yeahhhh ..
selamat bercuti dikk
jgn lupe ole2 FM utk akk lalalalala ;)

aizamia3 said...

selamat bercuti.. ;)
moga selamat perjalanan pergi dan balik..

Amy said...

Ye..ye..ye..Cuti..!!!!cuti gi mana???

PariPariPutih said...

hope u'll enjoy your holidays, jan nakal2 bila sampai di tempat org dan jan lupa kawan2 blogger yg dok keboringan di tanah air ni he he he ^^

mamyharraz said...

nak fly kemanalah ya..cer citer cer cite ;P

IntaNBerliaN said...

syoknya org yg nak bercuti ni :-)

Anum said...

syoknya sis

maszmadi said...

wah!!! nak bercuti yerk, bestnyer, pi bandung ker?..... hehe

pok amai-amai said...

Fuiyoooh! Cuti g? Slmt bercuti.

cheqna said...

beshnyer ko kak
cheqna menghitung hari nak g kursus plak ni
huhuhuhu

FnF Simple Life said...

wah3x...nk g bercuti jugak ye...best nye...

best betul sambutan befday Syahmi kat taksa tu...sgt meriah

are_lin@yu said...

nak pergi ke mana tu..hehe

mrs puex said...

klo iwa mood cuti sudah marik, ayg nih mood mls nak pi keje sudah marikk lorrr...:D

Nyue said...

best la kpd yg cuti...nyue jgkk yg keje..huhu

Masz Sidek said...

best bye nak bercuti lagi....

semoga selamat pergi dan balik.... selamat berhibur... :)

Rahmah Ram Ram said...

selamat jalan-jalan dan cuti-cuti Izwa.... :)

ct rahani said...

wah sonoknya.. :)

Daddy Ziyyad said...

Yg tak best nya nanti, ialah bila tiba hari last percutian...argghhhhhhhhhhhhh...~ ekekeke

Mrs Ledibet said...

Wah nak holiday mana tu..beshnyer

munna said...

bestnya nak bercuti-cuti....

Qhaifa Nur said...

sebab M yup...
selamat bercuti...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang