thumbnail

Thursday, June 07, 2012

Spontan Khamis!


Hari ni start kerja!Fuuuhh...patut ade lagi 2 hari tapi malas pulak nak sambung..hehehe..tak sanggup nak mkn mewah seminggu mcm ni..gumuk!
Ehhhh hari ni spontan khamis ye?Ohhh ok ok....so sila la spontan layan gambar ni sementara ku nak setelkan kerja dan selepas tu barulah boleh balas komen & BW ke rumah kamu semua!

Tunggu saya ye..hehehe...sila la layannnn...






 
 


Yummmm...yummmmee...yummeehhh...!!
Membelanjakan diri atas anniversary hari tu dengan mkn kek percuma disepanjang kursus!
Ye la takde org nak belanje kan...hahahaha... ~~



nota kaki : tgh berkire-kire nak check in je kat AnCasa Hotel ni..nak ke tak nak...?

63 comments:

Aju Mohit said...

ancasa hotel kat PD tak best tau izwa, makanan tak byk mcm ni, ni kat mana ni? banyaknya choice makanan dia

mama aleen said...

sedapnya... saya pun kalau ada kursus kat hotel memang laju je.. kopi hotel sedap

Nadzirah K. said...

wow..craving for the cake :)

Adylia Qarissa said...

dkna bekpes ngan nasik goreng telur mata je ;p

♥ Wina ♥ said...

check in kan sekali untuk ai kat bilik sebelah..nanti ai datang hikhikhikkk

Gen2Merah said...

perrghhh, makan kek beraneka warna dan perisa di sebuah hotel terkemuka.... wowww... nyummmii

mrs puex said...

amboiii...mmg tak menahan tgk makanan nih..perghhh...!!!

AdaM Hawa said...

wah!! macam-macam ado.. terliur jap..

ieda said...

wahh haven nyaaa lah hai menu2 otel nie .. kalau ada jamuan x akan miss punye ..
makan lah dikk selagi ada can macam nie .. bukan selalu pungggg .. makan utk akk ! .. ;))

Mimie_Zatun said...

yum yum..
tapau sikit. hehe

Hanif Idrus said...

Macam-macam kek ada!! bestnya!!!

nur anis said...

alahai..lapar lah pulak..

wahida said...

tapaukan utk aku sekali...ekekekek...

pena rozie said...

semua nampak best...

maszmadi said...

meriahnya makanan, dulu penah gak kursus kat sini, memang best makanan dia... nyum nyum

Cinta Boolat said...

sedapnya tgk kek2 nie

Cik Ecah said...

wauuu kek kek kek ituuu sungguh!
SEDAP :)

mamyharraz said...

aduhai kek tu semuaaaa lazatnya.

Leadership Developmant Training said...

kunjungan gan .,.
Menjaga kepercayaan orang lain lebih penting daripada membangunnya.,.
di tunggu kunjungan balik.na gan.,.

Sidratul Muntaha said...

aku tak sambut lagi arijadi aku.
huwaa!!

Rara Nasiha said...

wahhh, makan sedap. :)

Kakzakie said...

Sah memang GUMUK kalau seminggu macam ni cara makan:)

Siti Asiah said...

Bestnye kalu dapat rase semua kek tu...:)

aizamia3 said...

fuh.. kalau cenggini tetiap hari confirm bertambahler lemak yang degil tu..

- dieyana - said...

wa....comel2 kek tu..sedap kah? ;-)

Cik Kamoo said...

tergugat iman tgk makanan yg sedap nie

Rafflesia™ said...

sedapnye... @_@ terliur sudahhh... heeee

♥ ROS ♥ said...

aduhai..tergoda sudah :P

MrS. F!zA said...

kalo kursus mmg selera mkn bertambah.lps tu trus sentap tgk berat badan berubah tetiba kan..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

perghh.. kek tu yg paleng sy suka kak :) beraneka :)

-gedek! said...

Tak mampu nak makan kat tempat macam ni!

ashra said...

Bestnye...da macam buffet buka puasa
(sebetulnya sbb makan buffet time ramadan je..keke)

:: Mrs.Eady :: said...

@Aju Mohit ni kat AnCasa Kl ni..hehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

@mama aleen yuppp setuju kopi dia mmg terbaekkk!!

:: Mrs.Eady :: said...

@Nadzirah K. kek dia mmg terbaekk..hehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

@Adylia Qarissa aloooo....

:: Mrs.Eady :: said...

@♥ Wina ♥ kehkehkehkeh.... :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Gen2Merah yummeehh!!

:: Mrs.Eady :: said...

@mrs puex terjebakkk termakan sudahhh...hahahaha..

:: Mrs.Eady :: said...

@AdaM Hawa terbaekk ooooo :)

:: Mrs.Eady :: said...

@ieda baikkk..makan utk akak sekali!hahaha.. :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Mimie_Zatun hihihii....malu nak tapau! :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Hanif Idrus mmg best gilakkkk :)

:: Mrs.Eady :: said...

@nur anis hehehehee..cuci mata!

:: Mrs.Eady :: said...

@wahida baik!!hahaahha ~

:: Mrs.Eady :: said...

@pena rozie mmg sedap kak :)

:: Mrs.Eady :: said...

@maszmadi yuppp betul...sgt sedap!

:: Mrs.Eady :: said...

@Cinta Boolat mmg sedap niiii... :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Cik Ecah terbaikkkk :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Sidratul Muntaha hehehehehe..ni sambut sendiri jek!hahaha...

:: Mrs.Eady :: said...

@Rara Nasiha mmg sedappppppp :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Kakzakie mmg udah GUMUK...sobsobsob...

:: Mrs.Eady :: said...

@Siti Asiah heheheh..mmg sedap!

:: Mrs.Eady :: said...

@aizamia3 hahahaha...dah bertambah la ni :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Cik Kamoo akak dah tergugat dh ni..hehehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

@♥ ROS ♥ hihihhiii ~

:: Mrs.Eady :: said...

@MrS. F!zA tgh sentap dg penimbang..hahaha...~

:: Mrs.Eady :: said...

@Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine kek dia terbaekkkk dik!

:: Mrs.Eady :: said...

@-gedek! sbb free je ni uncle!

:: Mrs.Eady :: said...

@ashra nak kene try buffet puase la lepas ni..hehehhe..

alin said...

besarnya gambar tu.. slurp...ngee


Entri terbaru saya..
http://alindanblog.blogspot.com/2012/06/library-di-mata-kanak-kanak.html

Tinta Lana said...

Salam..

adoyaiii..bpe kali tah jumpa entry makanan malam ni, huk3. lapau2.. terbatuk2 tgk gambo kek T____T

Bitt (double IS) said...

perghh makanan...banyaknyaa....yg penting nak sedap sangat ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang