thumbnail

Friday, July 27, 2012

Alhamdulillah..rezeki dibulan puasa ~


Alhamdulillah yang dicari telah di ketemui!Dan dgn ini di isytiharkan hari ahad ni tak payah buat!Hahahaa..selamat aku!Fuuuhh..... 

Kuih Puteri Mandi!

Nasib baik kualiti gambar tak menarik jadi kurang skit terliur korg kan kan kan...?Kalo tak kang kurang pulak pahala puasa saya..ehiks... :) tak terliur kan??

Dan yang best nyer smlm dapat coklat free dari kwn office yg pulangkan baju saya yg dia pinjam utk buat contoh jahit manik.Tak sangka pulak dia bagi coklat tu sb dia kata dia pinjam baju tu dah lame!TQ fiza :)

Sedappp..coklat ialah kegemaranku sentiasa!

Ehhhh korang jgn terliur okey!Pliss pliss..jgn terliur!

Dan (dan lagik!iskk..) yg paling penting sekali smlm kami dapat berita baik dari kawan kami yg berada di Cardiff,mereka bakal menerima anak ke-2 thn hadapan!Alhamdulillah...gembira nyer kami!Gembira sebab ini bakal anak ke-2 mereka yg diusahakan sejak beberapa tahun lepas setelah melalui beberapa dugaan di bumi Malaysia.Akhir nyer dibumi sejuk juga Allah SWT beri mereka rezeki yg baik ini di bulan yg mulia.Allahuakbar...kuasa Allah SWT!

To Zairul (a.k.a Bos kami) & Kak Zira : tahniah,alhamdulillah syukur & kami disini mendoakan yg terbaik utk korg sekeluarga.Semoga Allah SWT memberikan kesihatan yg baik & melindungi korg sekeluarga,amin ~
*kamu-kamu semua doakan yg baik-baik utk mereka ye :)


nota kaki : ehh mcm aku pulak yg mengandung sebab keterujaan yg terlebih!hehehee.. :)
nota kaki : tetibe aku pulak rase nak mengandung sekali!ngeeee... ~

38 comments:

mama aleen said...

cepat2 mengandung.. sufiyya dah besar tu.. hehe

Anum said...

rezeki2

Rozita said...

memang kita selalu excited bila dengar org mengandung kan? rasa hilang sakit dan terus rasa nak ngandung lagi..hehe..

BERT said...

Alhamdilillah rejeki.. ngandung la lagi kak.. bes kan nganddung ahha

Aida78 said...

apa alahnya kita ngandung lagi sekali lagi hik2...rezeki jangan di tolak....

Kancil 8349 said...

Alhamdulillah...rezeki orang kata

Eye_nee said...

Rezeki bulan puasa..mcm2...

CikPuanHaLia said...

Eh ye ker izwa? Waaahhh..best la dpt ank cardiff. :) elok la tu,yamin pn dh besor kan..

Siti Nursyuhada said...

ishh.ish.. ishh... sabar2

ct rahani said...

InsyaAllah ader rezeki turn izwa pulak.. amin.. :)

MizzTina said...

dapnya cekelat!!!

wahida said...

nasib baik aku tak minat ngan kuih puteri mandi tu, so, aku tak terliur...tapi kalau ko tayang bubur gandum, nahas ko...sbb aku teringin bubur gandum sekarang ni...huhu...

Nieyl said...

rezeki di bulan ramadhan.. :)

mamyharraz said...

Alhamdulillah rezeki dibulan ramadhan :)

Nyue said...

itu namanya rezeki di bulan ramadan

♥ Wina ♥ said...

tak pernah makan puteri mandi ;-)

ieda said...

wah ! alhamdulillahh
rejeki ..
choc lagiii !! ;)

fiza said...

Nak puteri mandi gak. Terliur nih.

♥ ROS ♥ said...

Wah puteri mandi.. Mak sdara meniaga tiap2 tahun.. :) hihihi.. Klu dgr org pregnt, selalunya kita yg hepi :p

Kakzakie said...

Ada puteri mandi yg rendam dalam kuah santan Izwa.. ini bukan buah melaka ke?

Mrs Lurve said...

boleh tau x, kuih tue rasa mcm mana, pertama kali dgr huhuhu

MamaEma said...

rezeki..Alhamdulillah..

Munnafendy said...

dh boleh la tu plan ngan hubby...hihhii

Arham Md Ali said...

Tu rupanya kuih Puteri Mandi, haha tak tahu sangat nama-nama kuih tradisional kita, ada banyak sangat.

Cik Sara said...

owhhh.. itu ke kuih puteri mandi?? ehehe...selalu nampak, tapi tak tahu nama..=D

LiYa HaNiF :: said...

apa lagi dah boleh tambah dah tu... :)

maszmadi said...

tahniah jugak buat mereka...windu jgk nak pregnant nieh.. tapi lum ada rezeki lagik...huhu

Qhaifa Nur said...

sekali tgk mcm kuih buah melaka...
kalau dh mengidam mesti nak punya, aaaaa dapat pun...rezeki..rezeki

eB said...

rezekiiiiiiiii
^_____^

SURIA AMANDA said...

kalau org nak dapat baby baru..aku tumpang suka ...nak2 mmg aku terlebih seronok

Kesuma Angsana said...

doakan yg baik2 saja d hari jumaat ni

FARAH deeb said...

Owh tak pernah makan ini puteri. Caner ek rasa dia gamaknya hehe...
My latest Entry :)
JJCM: Day 6 Ramadhan 1433

Hanif Idrus said...

Nasib baik member kasi coklat pinjam baju lambat sangat..kalu tak mahu kena basuh tu..hehehehe. Bijak..bijakk

Bitt (doubleIS) said...

hehehhehe sorang lagi?? :)

Saleha said...

Assalamualaikum

slam kenal dn saya follow sini yer

selamat BERPUASA


hanDbag rege RM800 SATU?/
OH mak aih tak terbelilah saya.. tak mampu dik nong.. :)

UmmiSyarni said...

Baru tau gini rupanya puteri mandi.igt yg ada kuah tu.

SoLy SoLicious said...

waahh..coklat...nak jugak..heeee..

* 1st time nengok puteri mndi kaler2..hee

anisalya said...

alhamdulillah... rezeki dia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang