thumbnail

Monday, July 30, 2012

Cerita Ahad Isnin di Hari Isnin!


Monday blues.....zzzZzzZzzz.....(^_^) hehehehee..nak tepek gambar tak bleh upload pulak...malas nak try lagi!So kiter cerita & baca je la ye!

1. Semalam layan The Dark Knight Rises (walaupun agak terlambat layannn!), best giler sgt best tersangat best cerita nih!10/10 bintang saya bagi!Rasa nak pegi layan lagi tapi tak nak bawak anak..huhuuu..smlm anak-anak meragam skit dlm wayang..nasib tak buat bising..

2. Lepas wayang terus pegi berbuka puasa dgn geng-geng kami (walaupun tak cukup korum sebab ramai yg ade hal & 1 family lagi kat oversea,thn dpn kiter buka sama ye bos!) tetap meriah,havoc & happening.Seronok & semoga aktiviti ini berterusan sampai bila-bila, dari kita bujang sampai kita bersara ye..

3. Hari ni hari isnin...huaarrgghh..monday blues sungguh la hari nih!Dari anak-anak meragam pagi tadi (main bnyk sgt smlm hari ni baru rasa letih!hehehe..) membuatkan mood mama pun caca merba dah hari nih...fuhh...kemari lah kau semangat!!

4. Er..psl handbeg...(handbeg lagi!!) insya Allah akan beli..weehuuuu...sebab kebetulan Coach Outlet ade sale giler-giler dari harga RM800 beg tu jadi RM660 aje..hehehee...en.hubby ckp okey jek tak kisah pun mane-mane..best!TQ abg...xoxoxoxo...ehikss.. :)

5. Duk telek kalender je nih..bile nak jumaat nie?Tak sabar nak check in hotel..hehee..nak rehatttt kan badan & minda selepas "sakit" hari tu..Wina i'll update to u later ya,i think u have prob right now?U have my ears & shoulders if u need it...

6. Baru dpt berita bulan 10 ni family day office akan buat kat Selesa Inn Bukit Tinggi Pahang...weehuu..tambah lagi 1 aktiviti bercuti!Boleh bwk family lain,ingat nak bawak family kakak saya..nak belanje birthday dia suruh dia lepak hotel..hehehe..kalo dia nak la..ko nak tak kak??aku sponsor :)

7. Ape lagi nak cakap..ohhh....my berat dah turun!*lompat bintang!hehehe...walaupun sikit cukup buat saya tersenyummmmm.....

8. Entry ni dah jadi entry ca ca ca merba part 2 pulak dah!Baik saya berenti dari mula merepek dah nie..hehehehehee......


nota kaki : menaip sambil mata nak terpejam!huaargghh...*mengeliat!hehehee...

27 comments:

♥ Wina ♥ said...

thanks dear for ur concern...

ieda said...

wahhh berat dah turun
eh eh eh sameee kite dik !!
ekeke ;)

kakcik said...

Akhirnya akan bertemu jodoh juga dengan Mr. Coach ya? Tahniah. :)

mama aleen said...

seronokla boleh tengok wayang.. banyak cerita dalam satu entry.. nanti upload gambar ok..

Siti Nursyuhada said...

Wahhh dah lama xtgk wayang...

BERT said...

x smpat lagi nak tengok cerita batman tu huhu,..

Rahmah Ram Ram said...

penuh schedule ahad dan isnin..seronok menghabiskan masa bersama famili sampaikan terasa cuti 2 hari pun sekejap aje kan...

Kakzakie said...

Seronok sampai lompat bintang:)

CikPuanHaLia said...

Bestnyer..ex-BKT boleh join tak family day tu..huhuhu

Bitt (double IS) said...

syok! happy for u :)

mamyharraz said...

yg pasti mesti ber henbeg barulah raya nnt ;)

MamaEma said...

fuhhh, handbag rayer tue..

Mimie_Zatun said...

bestnye cuti2 dgn family lagi..

cheqna said...

hamboi ko kak
eleh..macamla selama ni ko menaip n3 sambil mata terbukak
hahahahahaha

iEdA said...

akhirnya berjaya dptkan coach dgn harga yg besh 2..hehe. wah, akk da tgk batman...xbkesempatan lg nk tgk..

faraherda. razalan said...

Yeay!

ct rahani said...

sonoknya dapat henbag raya.. kiter thn nih x beli henbag raya pun.. pakai yg sedia ada jer.. hehe..

Cho Zila said...

best raya dengan beg baru... baguihnyer der family day siap boleh bawak family lain.. co akakni family daypun takder..
nak check in hotelkan... best...
berat badan turun... paling best...

fiza said...

Beraya ngan coach lah yer ☺☺

♥ ROS ♥ said...

haa dpt jgak beli..best2.. wah berhoneymoon la bulan 10 nie.. bykkan rehat yer :)

Tina Othman said...

tahniah2, bestnya dpt beraya dgn coach

banyak jugak less nya kan

Kancil 8349 said...

tahniah...bestnya dia...

Bazilah (^0^) said...

besttttttnye akk berjalan jer huhu. nk join g bukit tggi :D

Kesuma Angsana said...

monday mmg biasa cam tu le hehe, bestnyer selalu g jalan2!

nur anis said...

bestnya berat akak turun..nak turun berat jugak..

Qhaifa Nur said...

semua hepi-hepi belaka.....

SURIA AMANDA said...

waaaa...banyak betul berita gembaira kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang