thumbnail

Thursday, July 12, 2012

Ho Chi Minh - Part 1


Dari mane nak mula?Mcm mane nak cerita?Ke biar gambar yang bercerita?
Ahhh...takde idea melainkan cuci mata je dari tadi....malas nak pilih gambar...

Dalam ERL...*1st time kitaorg naik ERL tau..hehehee...

While waiting..

Anak saya yang serabai!Hahaahaa...

Abang yang pantang nmpk kamera!!

Tv tuhhh dlm flight!*mood jakun!hahahaa...

Tu diaaa...

Kakak & family

My adik lelaki

My anak lelaki..hihiiii...

Air botol anyone?hahahaa...nak ke??

Lunch MAS - err..nape makanan MAS skrg ni dh kureng?ke tekak ku??

See..tak habis pun...not my tekak mybe!

Adik dah kenyang tido terus!

Keindahan ciptaan Allah SWT..subhanAllah cantik sungguh...

Welcome to Ho Chi Minh!Yeaayy...


Ehhh...kitaorg sampai pun dah malam la...kat sane awal sejam..
My abang ade kat sane so biler sampai abg & driver dia dah tunggu kitaorg.

Ho Chi Minh Airport

Brg nyer..

Aksi gedix!


Pose!

Mr.Tan - driver abg 6 hari bersama kami.

Sherwood Residence

Cantik kan view dia?

Anak pun gedix jugak..hehehe....

My family

My Sister Family's

Our adik! 

Laluan ke lif

Residence abang

View dari tingkat 10


Hahh..amikkk..ni baru 1 entry psl perjalanan jek..belum lagi gambar start berjalan esok nyer!
So far penerbangan tak sengeri mase balik..huhuh...serammmm & saya memang fobia nak kapal terbang (almaklum la saya ni gayat kat tempat tinggi okey..)

Next...esok pagi...tunggu esok je bleh?hehehehe....


nota kaki : jenuh nak pilih gambar..sudah nyer main klik je la kat mane-mane gambar..

48 comments:

cheqna said...

ko memang always gedik kak..hahaha
abang tu sebijik muka abah dia...

♥ Wina ♥ said...

abg izwa mmg duduk sana ke? untunglah xyah keluar duit hotel hikhikhikkk

nak lagiiii..alaaaa x boleh tunggu sampai besok!

Ogy Nordin said...

Seronoknya berjalan... Selamat bercoti..

Makanan MAS memang tak selero...Tgk nasi dia segelen minyak camne la org nak makan..

Daddy Ziyyad said...

best woooo residence tu..ala ala macam apartment kat US...entrance pun cantekkkk :)

mamyharraz said...

best!

Kesuma Angsana said...

mknan dlm flight MAS... mmg kureng ler

etiey.com said...

wah bestnya... happy holiday.

Kakzakie said...

Oh... Izwa ada abang tinggal sana senanglah nak jelajah merata-rata...

SSulieana said...

alhamdulillah izwa dan family dh selamat pulang!x sabo nk tunggu part shopping...hehehe

mummycda said...

bestnyer abg izwa keje kat sana...senang adik beradik nak p kan....cantik bangat sherwood residence.....:)

Rahmah Ram Ram said...

seronoknya kalau ada ahli keluarga kita yg bertugas diluar negara..tak payah susah2 nak cari rumah dan pemandu pelancong..pergi sendir dengna keluarga aje pun dah boleh...bestnya izwa :-)

..::..aRe-Na..::.. said...

waa..behnya jenjalan kesana..x sabaq nak tgk gmbr seterusnya...hehehe

CikPuan Ira said...

bestnya kak..ceritacerita pakage dia plk kak..

ashra said...

Besnye izwa......ku belum sampai lagi.
Ehem ehem...suka lah gambo aksi gedik tu.sweet..hehe..

Izwa,mmg anak2 time gini izwa sedap jalan kan.sok ada baby,mmg pk gaks nak jejalan jejauh.so enjoy ur days...

SURIA AMANDA said...

gedix tp cantik x per kan..hahahahaha....update la..rindu nak po Ho Chi Minh lagi...

Siti Nursyuhada said...

Aksi gedik paling comel... abg gedik pon comel gak hu3

mama leen said...

cepat cikit.. tak sabar nak tunggu
:)

::EIDA:: said...

WOW!! Best best.. Mesti banyak shopping kain ni.. hehehe~~

fiza said...

Jamu mata jer lah tgk org tu bercuti...hehehehe...nnt jgn lupa citer pasal package bercuti ni yer.

Uitttt...sufiya tido hisap jari ke nok. Si abang maintain hensem ☺☺

ariana said...

Bestnya mkn angin..pergi ramai2 ngan family adik tambah meriah lah..
Oh ada adik keje kat sana ekk...untung lh..
Jgn lupa post cite dan gambar jln2 plk nnti ye..

faraherda. razalan said...

Wow! Mcm sy lak yg kat sane. Hahahaha! Terasa...

Si Matatajam said...

Bestnya jejalan kat tmpt org... Mmg Indah bumi Allah.. Cutenya Si adik tu tido..

ieda said...

haa senang macam nie ..
ada abang or relatives di sana @ dimana2 destinasi .. x yah pening2 cari dan tempah hotel kan ..
cantiknyaaaaaaaa residance tuu .. 1st class lah dik .. terngaga molutt akk ekke ;)

Syazwan Che Deraman said...

bestnya dia jalan jalan.

wahh, dia fly guna 737-800!.
new aircraft with new livery.

IDAZS said...

seronoknyaaaaaaa... dpt hanbag tak?

UmmiSyarni said...

bestnya jenjalan.mesti banyak sopping ni :)

Bitt (doubleIS) said...

happy tengok sebab satu family pergi yer...

Qhaifa Nur said...

cantik2 gambar...
lepas ni selalulah kesana lagi...

wahida said...

oh ada abang rupanya kat sana...dah jimat duit hotel...hehe...

nasik lemak Pak Nasir AA jugak tetap menjadi pujaan hatiku...

Nana said...

bestnye jalan2 obersea neh...

Masz Sidek said...

wow... best nye dpt melancong ramai2 dgn family.... :D

IntaNBerliaN said...

alahaiii bestnya pergi melancong camni.. :-)

♥ ROS ♥ said...

Jauhnyer merantau.. Best dpt melancong luar negara, tambah pulak naik flight.. Jelesssla :( huhuhu

mrs puex said...

teruja nak tunggu next entry..ecehh..:D

nur anis said...

cantiknya...kagum tengok...

eMMe said...

wow hotel dia ...brape bintang kah?
tgk hotel pun dah teruja ni..hehehe...
nak gi ho chi minh gak la camnih...

next entry pls...!!!

MamaEma said...

owh bercuti hi chi minh...best laaa..lagi best ada family kat sana...huhuhu

ct rahani said...

beshnya tgk gambo2 nih.. lum tgk gambo seterusnya lg nih teruja nk cuti2 jugak.. huhu.. comel adik tido isap jari yer.. :)

BERT said...

sonoknya dapat g holiday... jadi kenangan terindah la ni hehe

Nazayiena said...

Bestnya pergi Ho Chi minh,byklah tpt boleh pegi nie dah ada driver tu.

LiYa HaNiF :: said...

hamboi kak... bestnya dpt g sana.. ni nak bodek en suami gak lah ajak g sana.. tiket thn ni tak guna lagi nie..

slumberdek said...

best yer travel..

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

Salam sis.... bestnya..cantik permandangan dari tingkap flight

Mrs. Norrie said...

seronok kan gi cuti2 nih,. rasa nya malas nak keje...nak gi jln2 jer..(hamboi cam bapak cap duit jer aku nih)

kakchik@ella said...

mesti luxury residence tu, kan. dgr khbr sewa kat sana mahal. betul ke?

~Beb~ said...

laaa padan la demam.. ade org bru blk jln2.. :) btw nice trip. comel sungguh ank2 mu. and ctk hotel tuh. nnti kongsi lagi info. aku ni belom ke hcm lagik.. and psl gerun naik flight tuh mmg! aku pon ade jgk la experience 3-4x yg mengeri kan.. tp ngeri tuh takot nye 1-2hari je.. lepas tuh laju je jejari ni ke website utk tgk promo air tix lgi ;p

Mrs Lurve said...

alamak tertinggal entry nie, tup2 dh ada part 3...wuuuuu. jelesnya asyik bercuti jer

saf wan said...

as-salam,kak, nak tny, ade no contact fon driver yg bole ckp BI & tau restoran halal x..& tau tmpt2 shopping la..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang