thumbnail

Monday, July 23, 2012

Ho Chi Minh - Part 3


Kiter sambung cerita Ho Chi Minh boleh?Sementara nak cari kabel hp yg ntah kat mane ni..
Nak cerita pasal abang Syahmi bersahur dan berpuasa nie..huhuu...mak teruja!
Err...dah ke laut plak cerita nyer nih!

Moh kiter sambung dari part shopping hari tu..yang ni ho-chi-minh-part-2.
Lepas shopping kami sekadar pegi makan tengahari dan balik berehat di rumah.


Makan kat dlm masjid..ko ado??vietnam je ado!

kene la ikut kan...

See..bukti!

anak-anak keletihan.

 Dapur?yup....tapi bersih!

perkarangan masjid.hahahaha....mmg gempak!!

kari ikan

sesat!

sempat lagi posing sebelum makan!iskk iskk...

Ayam goreng yg sedap giler with telur dadar.

tomyam capur

Licin ko!

Lepas makan ni kami cuma lepak mandi pool kat hotel je sb petang tu hujan & keletihan dari pagi bershopping.Hehehee..


 Ramai org!

 tempat budak-budak nak main pun ade.

 gym..anyone?


 
 meeting ke?
 

 dah sejuk!hehehehe...

 mama menyibuk!hahaahaha...

my lil gegurl!

Dah habis mandi semua naik mkn & tido...keletihan u!mmg takde ampun..hehehe..
Esok kiter sambung lagi la...ni nak upload pun 1 hari baru siap..mmg kejam internet nih!



nota kaki : hari ni nak buka ape?kitaorg diet mgkn mkn murtabak je kot! :)

23 comments:

cheqna said...

abang yang hensem =)

mummycda said...

dap2nyer makanan kat situ....adik da sejuk..mama tak mandi ker?....hihi

slumberdek said...

best yer dapat p melancong....

maszmadi said...

erm, memang tpt makan tu dalam masjid ker?, ni kira kedai makan dalam masjid la yerk?...

Mrs Lurve said...

kari ikan nmpk kawwww btl...yummy..seme nmpk sedap

Kesuma Angsana said...

ye lah kari ikan paling sedap KA tgk heh!.. pose2

MamaEma said...

besarnya kolam..puas hati betul

Bazilah (^0^) said...

masa part gmbr mknn, scroll gmbr laju2. bulan puasa, xnk tgk gmbr mknn byk sgt hehehe (tegoda kang :D)

nur anis said...

wahh..makan dalam masjid...

Iffah Afeefah said...

mandi kolam terbaikkk

#beli kat agen. ce search sal serbuk keju tu

nabila azmi said...

seronoknyeeee...

nabila tag akak kat sini yer..

http://nabilaazmi.blogspot.com/2012/07/segmen-jom-blogwalking-di-bulan-ramadhan.html

kayzie said...

lama tak menjengah..sowi kak..nnt blik
keje org nk katamkan cte holiday akak nih..hehe..sonok gugul mandi pool ek?

Lady Rina said...

bestnye..the food npk sedap...:-)

are_lin@yu said...

tak sangka makan kat sana pun macam malaysia kan ;-)beznya pergi melancong ;-)

mamyharraz said...

seronoknya holiday.

Mrs. Norrie said...

waqh tomyam tuh...sungguh menarik

Masz Sidek said...

seronoknye... kalau mandi kat pool... sy akan masuk bhgn budak2... hehehehehe ;p

Rahmah Ram Ram said...

owh..seronoknya...

Adylia Qarissa said...

akak..kawasan masjid dia ada gerai ke??

Golden Rose said...

bestnye enjoice di luar negara

anitadiana said...

seronoknya...meriah aje kak ita tengok...mesti banyak borong baju raya ne..kat sana org kata murah-murah...

UmmiSyarni said...

tomyam tu namapak sangat menyelerakan la.hehe...

Bitt (double IS) said...

suka pool yg indoor n outdoor gituw :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang