thumbnail

Tuesday, July 31, 2012

Ho Chi Minh - Part 5


Sambung dari part 4 (entry bergambar!)

alolololooo...

anak abah! 

lapik kaki

cantik kannnn...

Akhir nya sampai jugak tempat yg diingini...naik sampan kecik nih!

gempak kan?


peace yo!

adik dan abah tak dapat dipisahkan..hehehee..

bujang senang!hahahaaa..



kuat akak nih!

kapten hati kami..weeee ~


ko lagi?

abg Syahmi yg dah kemengantukkan tapi mama  tetap bersemangat!hahahaaa...

Kami di perjalanan pulang..sebenarn yer aktiviti ni sekadar naik bot round Sungai Mekong yg menghubungkan 5 negara, dan menikmati cara-cara kehidupan di vietnam sahaja.
Agak kecewa sebab tak dapat pegi Chu Chi Tunnel yg glamour tu sebab masing-masing ade anak kecik...nak jalan kat Chu Chi Tunnel tu kene menapak pakai kaki masing-masing sejauh 4 km ye...ye 4 km!So terus dibatalkan...sobsobsob....

Ape pun sangat seronok naik bot tour sungai mekong nih!

dia lagi!iskkk..

me & me again..hahhaaa...jgn muntah!

with my kesayangan hati..ehikss...

spek ni yg buat saya gemuk ye...(sila percaya!hahahaa...)





see u again (biler lagi ye..?)

nanti kita sambung lagi la ye....tension mak dgn internet nih!




nota kaki : mood dah lari nak cerita psl Ho Chi Minh ni walaupun ade lagi beberapa tempat tak diceritakan lagi...hurmmm...nak sambung ke tak nih??

26 comments:

cheqna said...

eleh...
spek buatkan ko gemuk ye kak???
boleh blah.....hahahahaha

Nazayiena said...

X takut ke naik bot kecik tu?

Asyifa Mustaffa said...

part 5 dah...huhuhu...alas kaki tu nmpk cantik lah...cntik ke? dlm gmbr mcm cun jek...!

mama aleen said...

bestnya jalan2

SURIA AMANDA said...

ye..sgt rugi x masuk chu chi tunnel tu...tp part sg mekong ni i suker,nak2 naik sampai kecik or kolek eh? hahaha...bg x kat pendayung tu duit upah?

eB said...

satu jerk nk tanyer. kos nk gi sn satu family braper?
^______________^

Adylia Qarissa said...

akka..yang tu alas kaki ke?? buat daroi perca kain??

dkna lak rasa seram sejuk tengok sampan kecik nie..hihii

BERT said...

kemain lagi naik sampan.. saya takot naik sampan huhu

mamyharraz said...

wahh best naik sampan!

Hanis Azla said...

bestnya pengalaman naik bot kecik tu.. klu mendayung sendiri lagi best agaknya ek.. he..he.. anak dara dgn anak bujang izwa mmg comel sgt.. suka tgk muka dia org yg putih melepak tu..

Daddy Ziyyad said...

mak ai...fancy nya lapik kaki!

kecik nya bot tu...macam seriau aja..rasa nak terbalik! ahaha

Myra Jay said...

Lapik kaki tu punyalah cantik, nak pijak @ lap kaki pun rasa sayang ;D

lavenderlover said...

wah..bestnyer jln2 ho chi minh..sy pon x pernh sampai lg..salam ramadhan!

nur anis said...

macam seram je naik sampan kecik tu....

mummycda said...

amboi swwetnya adik berposing....bestnya dapat naik perahu ....alas kaki tu nampak menarik kan....:)

Alin Marlini said...

tak gayat ke bebudak tu naik bot....best

Kancil 8349 said...

wah...seronoknya dapat naik bot di sungai...Kancil ndak pernah lagi naik bot di sungai...kalau di laut...puas sampai mabuk

Mrs Lurve said...

alas kaki tue memg cantik, err xgayat ke naik bot mcm tue, kalo sy memg xberani sbb gayat kot

Kakzakie said...

Kakak tengok rilex mamasing naik boat. Kalau kakak macam takut. Belum pernah naik tau teringin, mesti happening kan:)

Mimie_Zatun said...

bestnye..

ashra said...

Jelesnyeeeee..best tul ginjejalan jejjauh..

Hehe..suka lah gambo sufiya.pandai tul posing...

Eye_nee said...

adohaiiii..tak sabar rasanya nak ke Vietnam...

ieda said...

seronoknyaaa
adehh suke tgk anak dara tuu posing2 macam tuu comel ;)
cantik alas kaki tuu ;)

Kesuma Angsana said...

mmg best, x takut ke naik bot sampan kecik tu !

AkuBiomed said...

Seram juga naik sampan yang kecil terhoyong-hayang kiri kana. Bagaimana pun ia adalah advventure yang best.

anisalya said...

mmg seronok berjalan2 ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang