thumbnail

Monday, July 23, 2012

Kembali Bersiaran!


Yesss...........kembali bersiaran setelah bercuti berMC seminggu di rumah!
Fuuuhhh...letih duduk kat rumah lagi dari duduk kat office okey!Tabik spring kat suri rumah sepenuh masa uuuu...kagum!

So...hari ni nak setelkan kerja yg tertangguh seminggu ni dulu baru nak pergi ke rumah kamu kamu semua!Okey..rindu bangat nih walaupun mgkn korang tak rindu kat saya..hehehehe..rindu tak? :)

Banyak nak cerita ni terutama sekali pasal abg Syahmi yang bersemangat nak puasa tapi apakan daya kabel hp hilang ntah kemane..nak upload pun tak boleh la kire nyer nih!Merata-rata dah cari tapi tetap tak jumpa kabel hp nih..gerammm.....

Nanti kita sambung ye....tunggu saya!

p/s : follower saya dah 777 tapi nape takde link kat name kamu ni?mcm mane saya nak follow back nanti?pleasa letak link blog kat name tu ye supaya bleh pegi ke rumah kamu balik..



nota kaki : diet saya dah menampak kan hasil yg sedikit cukup buat hati ni berbunga..hehehe..

28 comments:

Bitt (double IS) said...

selamat berpuasa yuuu..

owhh senang nak diet puasa2 ni tau ;) good luck bebehh

Asyifa Mustaffa said...

itu le...letih jadi srt nie..kejenya 7 hri semniggu...nak cutinya bila ? x tau lah...selagi duk kat umh...selagi itu la keje x habis...sian2.....huhuhu...

btw....dah sihat ye? semoga kembali ceria ok....:)

BERT said...

samat berpoce... leh la update lagi blog bila dah boleh bersiaran hihi

Nieyl said...

wah!best nyer...itu la kan..penat lg duk umah dr dok kat opis...hehehe~ selamat berpuasa..:)

kakcik said...

Assalamu'alaikum dan selamat berpuasa.

Kakcik juga menghadapi masalah dengan follower yang tiada link untuk difollow balik. :(

kay_are said...

selamat berpose kak.. eh.. follower kite same r kak.. 777 gak ^__^

mummycda said...

selamat bersiaran izwa..betul....memang lagi letih dok umah dr opis......

ieda said...

alhamdulillah dah semakin baik ye izwa ..

letih kan duk rumah .. ekekek tapi bila pose nie rasa syok jugak

akk masih bercooti !

♥ ROS ♥ said...

Alhamdulillah semakin baik :) yayy sy tggu :p

CikPuan Ira said...

xsabar nk tunggu siaran akak nie ;)

CikPuan Ira said...

xsabar nk tunggu siaran akak nie ;)

sudipVSsenduk said...

Alhamdulillah semakin pulih & selamat berpuasa...

memang tabik spring pada semua suri rumahtangga sepenuh masa

^^^^^Gie^^^^^ said...

tg terlatest ni kene klik kat name, so akan ke link blog...

cheqna said...

ko diet kak????
*mikir jap*
lalalalala

Kesuma Angsana said...

KA pown selalu ade masalah nk follow orng balik bila link xde ! susah kan!

CikPuanHaLia said...

Alhamdulillah dah sihat..jgn paksa diri sgt wat keja tu dik. 'Abg budiman' awk tu ke yg suka bg keja banyak2? ;D

Kancil 8349 said...

selamat berpuasa dan selamat kembali

Eye_nee said...

Dah mula bekerja yer...kannn ...mmg tabik spring kat geng2 yg jd surirumah fulltime....sabtu ahad adalah hari yg memenatkan rasanya...

anismelon said...

salam ramadhan..singgah sini balik..:)

eB said...

eB pn x leh nk berbls kunjungan kalo follower x der link. hu3

khairul said...

tuan punya 777 dh dtg..tenkiu folo sy yer

- dieyana - said...

selamat berpuasa....what, diet? hehehe, tahniah lah ya...

Hanif Idrus said...

Syukur dah sihat...nanti tak der alasan tak ler puasa...kekekekek

Selamat berpuasa hari ketiga...

♥ Wina ♥ said...

welcome back laling!

eh diet? yeay ade geng ;-)

Masz Sidek said...

Bila dah jumpa kebal nanti... cepat2 upload gambar yer... hehehe

p/s : semangat kena kuat... semoga matlamat awak utk say no to bazaar tercapai...

UmmiSyarni said...

Btol tu.sy lg suka dok ofis dr jd suri rumah.huhu...mmg salute kat suri rumah.

Daddy Ziyyad said...

Selamat Berpuasa ;)

Wahhh..diet dah mula menampakkan hasil ya..hehehe..bagus tu..

MamaEma said...

selamat berpuasa..sama-lah hampir seminggu gak duk rumah...tp bukan duk rumah saja..keluar gi shopping pun iyer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang