thumbnail

Friday, July 06, 2012

Ku Tinggalkan Dikau..






Ku tinggalkan dikau dgn gambar-gambar ini..hehehehe...ku tgh cuti la!
Pagi ni sibuk packing baju yg tak dipack lagi (keje last minit gini!) & flight petang ni pkl 5.50 tapi kene ade kat KLIA 2 jam sebelum..so korang..lunch time ni kan rehat lame!Ape lagiii...pegi la makan nasi kandar.


Ade mase ku online ikut lappy ye....itu pun kalo rajin atau kalo ade mood sebab mood ku dah ke arah handbeg,baju,kasut & kain je nih!hehehehe ~


nota kaki : org jakun mcm ni la..org lain dah puluh kali ke luar daku baru 1st time pun kecoh!

43 comments:

fAtrinA said...

pagi2 dah nampak lauk pauk best gulppp

Kathy Tuah said...

nasi kandar salah satu makanan kesukaan ^^

AdaM Hawa said...

selamat bercuti!!

Bazilah (^0^) said...

selamat bercuti kak! sempat lagi tggl gmbr mknn tu hehehe.

MizzTina said...

epi oliday!!!

Kakzakie said...

Dah sediakan beg kosong atau tempah container aje dari sana Izwa terus bawa balik hihi...

Kesuma Angsana said...

ala pagi2 dah buat perut saya lapar hihih

ieda said...

fuh ! ...

semoga selamat pergi dan balik dik
take care & happy holidays ;))

Nazayiena said...

Selamat bercuti....

Nieyl said...

pepegi dah terliur tgk lauk kat atas tuh...hihihi...hepi holiday kak...borong la handbeg,kasut nyer...;)

angahMia said...

best nye holiday!! selamat bercuti :)

SSulieana said...

enjoy ur holiday!!seronoknye!

Nini D.. said...

sakan cuti ahkak sorang ni :)

Zana Adieyza said...

selamat bercuti sis! jgn lupa beli ole2 utk kami.. hahahhaha..

take care!

Golden Rose said...

alahai...lapola plak...

Rahmah Ram Ram said...

Ya Allah!! pagi-pagi dh nampak juadah yang sungguh menarik di blog ni...hihihi mengujakan betul izwa oiii...selamat bercuti yek

eMMe said...

oh no!
saya puasa last day ari ni
InsyaAllah.. cubaan....dugaan....
hehehe~

Masz Sidek said...

pergh.. sedap2 jer...

selamat bercuti... :)

wahida said...

selamat bercuti dear...

esok aku nak masak kari udang! yeaayyy!!

Lulu Caldina said...

enjoy kak ;)

Eye_nee said...

Hepi holiday...tau sgt dah..hati dah berada di sana kan...body jer masih kat sini...sabarrrrr....

Tina Othman said...

enjoy holiday & jgn lupa souvenier

pena rozie said...

same la kite. Tengah berkobar-kobar nak perabiskan duit. muahahahaha...

Cik Awin said...

selamat bercuti kak...

BERT said...

tgh cuti ek..mmg mabeles tgk gbr udang tu.. perghhh

Onitsuka_hana said...

nasi kandar? hana suka... letak la bayak mna nasi pun confirm habis

Qhaifa Nur said...

hepi holiday...

adyna said...

mak ai besau nya udang, sonok la gi holiday ^_^

ct rahani said...

hepi holiday izwa.. sedapnya nasi kandar..

♥ Wina ♥ said...

happy holiday & happy shopping darling!

mrsfiza said...

hepi holiday!!!!

aizamia3 said...

nanti turn ai pulak upload gambar makanan pulak ek.. tapi kena tunggu Ahad ni ler.. ;)

mama aleen said...

take care beb..

mummycda said...

have fun to izwa sefamily......:)

~Beb~ said...

kau zalim! lapa aku dibuat nye! enjoy ur weekend kwn. :))

Papa Mifz said...

selamat bercuti...berbelanja lah dgn penuh hemah yer...hehe

THE LEKAT LEKIT STORY said...

1st time la kenangan plg indah

maszull said...

assalamualaikum mrs.eady...selamat bercuti yer...:)

Rawkzell said...

wahh . sedap tu :D

Arina Shamsul said...

haish..terpercik air liur..hahaha..

MamaEma said...

bau kari la..

anisalya said...

sedap tu...

Bitt (doubleIS) said...

happy holiday dongg! hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang