thumbnail

Tuesday, July 03, 2012

Rasamas Ayamas

Typically Malaysian!

Adik yang always serabai skrg nih!grrr...~

Abg dan pen tak dpt dipisahkan kalau berjumpa..


Teh O & Mochacino

Hot Milo abg Syahmi punyer.

Lupa dah ape name set nih!

Vanilla Oreo

Nasi ape ntah...nasi ayam kot Sufiya punyer.

Spegethi Abang Syahmi seperti biase..

Ayam Rosemeri en.suami punyer..




Dari 10 bintang saya bagi 3 je..ntah bkn tekak saya mkn kat sini.
Semua serba tak kene mgkn mase tu dah penat sgt kot sebab dari pagi ke sana ke mari then dah lapar sgt semua tak boleh nak rase dgn betul...huhuhuuu....
Korang cuba la rasa sendiri mgkn ade pendapat lain dari saya....mgkn?






nota kaki : mgkn mood tak sabar nak cuti tu yg jadi mcm nih!hehehee...~

31 comments:

Kakzakie said...

Kalau Syahmi dan Sufia makan tak habis juga memang betullah 3/10. tapi kalau keduanya makan licin sedaplah tu... kakak tengok sedap:)

♥ Wina ♥ said...

x berapa berkenan jugak dgn menu kat sini tapi kitorang suke beli biskut butter tuh...beli sekotak terus hehehehee

Kesuma Angsana said...

saya x brp gemar mkn kat sini.. but tgk gambar ni buta perut lapaq lah pg2 ni hihihi

Kathy Tuah said...

x penah try makan kat sini tapi tengok gambar mcm menarik je ;D

mamyharraz said...

selalu kalau p sini tapau je..ok jugak menu2 dia semua sedap :)

Daddy Ziyyad said...

saya pernah makan ayamnya sahaja..itu pun tapau

Rahmah Ram Ram said...

erm..pagi-pagi Izwa dah sediakan juadah yang membuatkan semua org terliur-liur..hehehhe

IntaNBerliaN said...

telan air saja saya setiap kali msk blog ni.. hihii

~ yus ~ said...

baru 2 kali je makan kan Ayamas. Suka biskut butter dia juga...

mummycda said...

hhhmmm azwa....ida penah mkn dua kali ja kot kat sini....tu pun masa cintan cintun dulu....abg syahmi suka spageti yer...manisnyer senyuman adik...dah sembuh yer..alhamdullilah...:)

Sidratul Muntaha said...

yup
kerap mkn kat ayamas ni sebab nasik jelah
lain2 agak fault sikit..
ayam percik and ayam citarasa malaysia dia sedap.

alin said...

wah nak bercuti!! selamat bercuti.. gambar makanan jangan lupa eh ;)

K.nor said...

nampak macam sedap je...

ameerul ashraf said...

wah.. nampak sedap..

AdaM Hawa said...

x pnh makan lagi kat rasamas..

BERT said...

nmpak sedap... sy tak penah jengah lagi rasamas ni jugak huhu :))

♥ Elin ♥ said...

x pernah mkn lagi..tp tgk menu situ mcm x syokk jer..;p

eh nak g bercuti ehhhhh ..nk g mana tuhhhhhhhhhh....syokkkknya.

msredcheesecake said...

tak pernah try makan kt ayamas... xsedap ea? abg tu sibuk tulis apa lah tu...heee

pena rozie said...

sedapnyer nasi Sufiya punyer... nak ckit...

wahida said...

aku suka jer mkn kat sini...masa keje kat ofis lama, ayamas ni dekat sgt ngan ofis aku...boleh kata seminggu sekali mesti aku n the gengs nak mkn kat sini...

sedap!!

Nyue said...

sedapnya dia mkn...eheheheh

ieda said...

teruja ngan abang ...
baguss sgt2 sikap pegang pen tuu
insyaallahhh , makan banyak2 bila besar boleh jadi org cemerlang ;)

Mrs Ledibet said...

Kte pun kureng makan dekat sini..

Qhaifa Nur said...

pernah datang sekali 2 kat sini...
sedapnya ayam rosemeri tuh....

eB said...

3 jerk? cancel ;p

ct rahani said...

baru last week mkn spaggeti kt rasamas nih.. tekak sy rasa sedap jer.. padahal lapo punya pasal.. hahaha..

MamaEma said...

tak pernah singgah pun lagi..

Bitt (double IS) said...

ayamas?
pernah makan ayam dia jek..set2 belum pernah try...ehehhe yg paling best ayamas tu cicah sos dia jek kann ;)

Asyiqin Haulisah said...

ayamas dgn ciken rice shop, baik ciken rice. lagi sedap.

MrS. F!zA said...

awat byk gmbr makanan ni..adehhh sumpah sedap mata ni tgk..huhu

anisalya said...

tak pernah try.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang