thumbnail

Thursday, July 05, 2012

Report Card Day's Abang Syahmi

Syahmi Irsyad Bin Suhaidi

Kerja Sekolah Abang

Ko adoo kaler mcm nih??Takde kannnn.....







Tulisan Abang Syahmi


Ulasan Cikgu


Ulasan cikgu lagi...abang Syahmi budak yang baik,cepat tangkap ape yg cikgu ajar & agak pendiam di dalam kelas (diam tu ikut sape ye..?heheheheheheee....)
Cuma skrg ni fokus cikgu kat Bahasa Inggeris dlm bentuk sebutan sebab Syahmi agak payah skit nak menyebut & selalu confius dgn bahasa melayu...


Err...tak bleh puji lelebih sebab ade ORG tu dah marah kat FB sanun...hehehee...dia rase saya TERLALU puji anak melangit!tapi ye la kalau tak mak bapak yang puji sape lagi nak puji...ke dengki ngn aku nih??*confius....Ohhh...HARAP sgt dia baca post ni.... :)

Yang penting setiap anak kita dilahirkan dengan sifat & sikap masing-masing dan jangan sesekali kita membandingkan dgn anak org lain.Just terima ape sahaja dgn hati yang terbuka insya Allah hidup kita akan sentiasa rasa tenang...


nota kaki : ehhh tadi ade org tegur 'kak..blog akak ke masuk tv tu?' alahaiiii...malu mak jemah nak ngaku!heheheheee....

68 comments:

Fitri Senin said...

tahniah abang

Anum said...

wow pandainya
tahniah

CikPuan Ira said...

aabaikan org dengki tu..abg good boy..blajr rajin2 ok

Cho Zila said...

keje mara yerk.. sepupu akak keje mara kltupun hantar anak dia taska mara...
buku dia dah macam mrsm lakyerk..

♥ Wina ♥ said...

wahhh abang hensem no 1 la dalam kelas..congratssss!

eerrr sapekah yang dengki itu? normal la nak rasa happy untuk anak sendiri...ish ish ishhh!

KhaiZa said...

alahai... tersentuh hati bila baca ulasan cikgu tuh..

Rahmah Ram Ram said...

alhamdulillah..tahniah syahmi...semoga berjaya dan terus berjaya :-)

Mrs Lurve said...

yeahh...come on abg syahmi, moga terus kekalkan kejayaan nie..

mama aleen said...

pandainya abang syahmi... nanti mama beli hadiah lagi ok

fiza said...

Pandai syahmi kaler, iman klo kaler habis terkeluar.

Sapa lagi nak puji anak sendiri klo tak kita.

kakcik said...

Pandainya Syahmi. Kemas kerjanya.

InsyaAllah Syahmi akan terus berjaya. :)

AdaM Hawa said...

Alhamdulillah.. syahmi.. moga berterusan cemerlang..
biar apa orang nak kata.. yang penting.. niat kita kan.. ;)

Cik Sara said...

brilliant boy!
Betoi tu..sapo lagi nak puji anak akak kalau bukan akak dengan suami kan? But for me, he is brilliant!..=D

mamyharraz said...

kalau kita tak puji ank sendiri sapa lg nak puji kan..
lagi pun mmg patut di puji sbb abg syahmi mmg bijak :D

ieda said...

mak aihhh semua 100
kagumm akk
sejuk perut izwa .. semoga syahmi dpt kekalkan prestasi sampai besar kan ;)

haa kan dah popular ekekeke

Nieyl said...

tahniah syahmi...semoga akan terus success di masa akan dtg..:)

salam perkenalan..nnt follow back blog nieyl yea..hihihi...

Kakzakie said...

Heee... sukanya kakak bila lihat semua kerja dia Izwa. Budak lelaki tau walau warna tak match tapi neat kerja dia...

Tahniah Irsyad - memang bijak

BERT said...

wahwahwah... tahniah.. sjuk ati maknye ye :))Alhamdulillah...

~ yus ~ said...

Tahniah buat Syahmi, satu subjek je tak dapt 100 ya. Teruskan usaha Syahmi.

Setiap ibu bapa pasti bangga dengan kejayaan anak2, peduli apa orang nak kata Izwa, yang penting pastikan anak2 kita terus maju jaya kan..

are_lin@yu said...

memang ternyata rajin ni..ckgu pn pji..hehe

LiYa HaNiF :: said...

congrat good boy...

LiYa HaNiF :: said...

congrat good boy...

AyueJean said...

Betullah, sapa lagi nak puji anak sendiri kan kak.....
Bijak abang.... =D
Semoga jadi anak yang cerdik....

P/s : Hamboiiiihhhhhh orang kulit purple....
Ni mesti sepupu sepapat ngan avatar ni orang dalam buku tu... =D *gurau je kak*

MamaEma said...

fullmark tu..terrornya...Tahniah untuk syahmi...

faraherda. razalan said...

Mcm best je tadika ni kan? Tgklah hasil keje abang syahmi tu. Kemas je. Sy yg tgk pun kagum. Moga terus cemerlang ya syg?

Nazayiena said...

Tahniah Syahmi semoga dpt dikekalkan kecemerlangan ini di masa2 hdpn.

Edy Fee said...

awat muka habis biru tu..lawak2.hahahaha
mcm nama kawan baik.syahmi

Atiqah Wadiah said...

muka kaler ungu..unik

Hanif Idrus said...

Betul!! siapa nak puji anak kita kalau bukan kita...
Jangan layan sangat ler...
Buat kust kepala ajer...hehehehhe

Tinta Lana said...

Salam.

Oh, tekezut sat bila tgk gambo muka color ungu tu,keh3.

Hehehe, bukan dengki tu kak.. prihatin terlebih..sbb tu jdi lagutu (-_-) hehehe.

InsyaAllah..berkat usaha ngn doa,dorongan dri ibubpa, mana2 anak pun boleh berjaya..

:: Mrs.Eady :: said...

@Fitri Senin TQ auantie..

:: Mrs.Eady :: said...

@Anum TQ anum..

:: Mrs.Eady :: said...

@CikPuan Ira TQauntie,insya Allah :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Cho Zila bape thn anak buah tu?

:: Mrs.Eady :: said...

@♥ Wina ♥ TQ auntie wina :)

:: Mrs.Eady :: said...

@KhaiZa nice kan ulasan tu.. :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Rahmah Ram Ram amin,insya Allah auntie :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Mrs Lurve insya Allah auantie,TQ :)

:: Mrs.Eady :: said...

@mama aleen ok..hadiah dr vietnam :)

:: Mrs.Eady :: said...

@fiza kannnn kak :)

:: Mrs.Eady :: said...

@kakcik insya Allah,TQ auntie..

:: Mrs.Eady :: said...

@AdaM Hawa amin,insya Allah :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Cik Sara TQ auntie sara :)

:: Mrs.Eady :: said...

@mamyharraz kannnnnn?hehehe..btw tq :)

:: Mrs.Eady :: said...

@ieda Takut izwa kak tgk markah dia tuuu..harap berkekalan la sampai ke besar nnti...amin.

:: Mrs.Eady :: said...

@Nieyl insya Allah :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Kakzakie time kasih kak..

:: Mrs.Eady :: said...

@BERT alhamdulillah ~

:: Mrs.Eady :: said...

@~ yus ~ ye la kan kak...ape pun trimekasihbnyk kak :)

:: Mrs.Eady :: said...

@are_lin@yu hihihii..

:: Mrs.Eady :: said...

@LiYa HaNiF :: TQ :)

:: Mrs.Eady :: said...

@AyueJean ko adoo muka purple??heheheee....TQ dik :)

:: Mrs.Eady :: said...

@MamaEma TQ auntie :)

:: Mrs.Eady :: said...

@faraherda. razalan insya Allah auntie :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Nazayiena insya Allah auntie :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Edy Fee ko adooo?hehehe... ~

:: Mrs.Eady :: said...

@Atiqah Wadiah
Lain dari lain :)

:: Mrs.Eady :: said...

@Hanif Idrus kaannnnnn...semak je!

:: Mrs.Eady :: said...

@Tinta LanaMuka purple!! Hehhee...

Kathy Tuah said...

tahniah syahmi ^^

kemain purple lagi gambar muka tu ye..tapi dulu sy pun kaler mcm ni..kehkehkeh~

Kesuma Angsana said...

tahniah ye syahmi from untie KA !

eMMe said...

Tahniah! Syahmi..aunty bangga dengan kamu..moga terus cemerlang ya!

Golden Rose said...

cute je tgk color budak2 ni...mcm2 idea

msredcheesecake said...

abg syahmi ni mesti rajin, pandai dia... Alhamdulillah... parents happy anak dia pandai, biasalah kalau dia nak share rasa happy dia tu kan?

Eye_nee said...

Siapa yg tak bangga kan anak dapat keputusan mcm ni...eh!! ada yg tak puas hati ker?..siapa tu?...

sudipVSsenduk said...

bangga dapat anak yg hebat kan...

ct rahani said...

tahniah abg syahmi.. keep it up okeh.. :)

mrsfiza said...

comelnya muka kartun tu color pepel! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang