thumbnail

Monday, July 09, 2012

Seluar Dalam Mahal?!


Hah koo....tak pernah i tulis tajuk mcm tu tau..ehh ni entry autopost ye takut la korang sunyi ke rindu ke kat saya...*sila pengsan berjemaah ye!hahahahaha...

Oh khamis lepas saya ke Sogo nak belikan seluar dalam utk Syahmi Sufiya tu.Ade bnyk kat rumah seluar dlm diaorg tapi bnyk yang menyakitkan paha & celah diaorg tu..Almaklum la beli murah punyer 5 helai RM10 la konon nyer...sekali asyik ckp sakit la termasuk celah la..adoii..

Dunlop ko!

Boxer Abang Syahmi punyer

Adik yang serabai punyer..hehehee..sian adik :)

Nah harga total!


Agak mahal ye bagi saya..ehhh...kalo korang mahal ke murah ni??
Saya jarang beli seluar dalam anak so mcm ni la jadi nyer...ke barangan dalaman memang mahal termasuk org dewasa punyer tak kire laki ke perempuan??



nota kaki : citer psl seluar dalam pun bleh jadi entry blog...aduhaii..

34 comments:

♥ Wina ♥ said...

fuiyooo lps nie Syahmi Sufiya leh bangga pakai seluar dalam mahal² ngeeeee

Kathy Tuah said...

ikut brand kut tu yg mahal..tapi takpelah selalunya barang mahal ni tahan lama :)

ros_reeza said...

wah2.. kecik2 dah pakai seluar kecik branded ye... hehhehe...

*mmg normal harga tu rasanya...

mama aleen said...

mahal kot.. hehe

ieda said...

Seyess akk ckp mahal, jenama boxer nie memang mahal dik huhu
Biasa kalau beli utk anak2 belas2 aje, dan dewasa punya pieerie carden pun x sampai rm30 huhuh ;)

BERT said...

mahal jugak.. tapi kalo selesa pakai apa salahnya kan.. boleh pakai lama.. kalao beli yang murah bape lama sangat la boleh tahan hehehe

eMMe said...

okey la tu sis, tak la mahal sgt.. sederhana..mampu beli lagi kan... tapi shoping kat Sogo, mmg berbaloi2 la... hurm..bila lah nak pi sogo...

sasha @ mumyalyaqil said...

mahal ler tu...den boli yg brand Jkids je..hahaha..rm10 /3 helai :p

fiza said...

Biar mahal...janji tahan lama.

kay_are said...

dah name nye dunlop kak, harge pun mestilah dunlop.. yang penting selesa =)

~ yus ~ said...

erkk, mahal bagi akak, tak pernah beli untuk anak seluar dalam mahal mcm ni.

Smaa macam ieda, beli yang belas2 ringgit je, lagipun mereka cepat besar, kejap je dah nak kena eali yang lain nanti...huhu

Anum said...

bleh tahan mahal nie

Bazilah (^0^) said...

kelakar lah akk nih. Xpelah mahal pon, alah membeli menang memakai :)

Asyifa Mustaffa said...

mahal tu...sy slalu beli kat jusco je...lgi pun...bebudak nie cepat besarnya...x leh beli mahal sngt...beli biasa2 je..ikut selesa diaorng....

Rahmah Ram Ram said...

mahal tapi selesa takpe izwa janji mereka tidak bereada di dalam situasi yang mengundang ketidakselesaan ....betul tak.

Kakzakie said...

Kalau banyak duit tak mahal tapi kalau tak ada duit mahal..

Kesuma Angsana said...

stgh orang kata nak wat apa beli mahal2 pakai kat dlam bukan kat luar cm superman tu! but yg penting keselesaan kan.

eB said...

mhl sbb thn lamer. yg mrh tuh cepat longgar... :)

LiYa HaNiF :: said...

ngalahkan rege kita punya yerk.. :P

The ShomeL TwinZ said...

ade rupe ade harga kak.. :) hihii

MamaEma said...

tak pernah lagi beli barang dalam anak semahal itu...huhuhu

anisalya said...

adeehhhh...

msredcheesecake said...

kalau sy mmg mahal la, tak mampu... beli yg kt tesco je...

Papa Mifz said...

yer lah mengalahkan harga org dewasa...hehe

Bitt (doubleIS) said...

entah ler..selalu hubby yg belikan utk derang...hahahaha saya beli saya punya sendiri...saya kurang memahami kehendak boyzz...aekekkkekke

Woofer Storm said...

kak,malu sy nak jawapkan.hahaaa

wahida said...

aku beli utk si abang tu seluar dlm angry bird ke Cars ke, tapi tak lah mahal mcm ni...selesa lagi tau...

Alin Marlini said...

mak ai...mahal tu..hehehehe

mamyharraz said...

mahalnya tu.
sy beli spender ank kt sox world.murah.ada katon2 jugak.

Bui Junaidi said...

MMG MAHAL TU..BUI SLL BELI YANG 3 HELAI DGN HARGA BERBELAS RINGGIT JER

Eye_nee said...

consider mahal ni sis..tp kalau dibandingkan dgn keselesaan..kira berbaloilah harga nya....

nur anis said...

mahal nya....

Hanif Idrus said...

Seluar dalam dah lama aku tak beli...sekarang ini dah ada assistant yang belikan sejak 10 tahun yang lalu...Isteri aku...hehehehe

aizamia3 said...

ntah.. sebab ai tak pernah beli yang mahal untuk anak2.. sesekali oklah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang