thumbnail

Tuesday, July 03, 2012

Sumpah Sedappppp!!

Ikan Bakar sedapp!Tersedapp..sedappp giler ar!!RM6.00 je nih..

Kalo korang datang MARA atau tersinggah kat MARA jalan raja laut tuh..sila la cuba.
Dia punyer air asam..ckp ko..sedappp!Tu belum tambah sambal belacan dia tuh..perrghh...terbaekk ar!
Kedai makan kat tingkat 2 Medan Mara tapi datang awal kalo tak beratur panjang giler!

Kedai Kak Ram kitaorg panggil!



nota kaki : kenyang giler..alhamdulillah ~

39 comments:

Kesuma Angsana said...

tgk pun dh rasa sedap!... nnti saya nk cuba. Macam ni brpa harga dia?

Masz Sidek said...

mesti sedap ni.... siap beratur lagi nak beli... :)

eMMe said...

hurm..kalo beratur gini mmg sah! sedap... tak yah sumpah2, tak syak lagi sedap yea, hehehehe...

Salam Kenal, Singgah dari Blog Kak Eye Nee~

BERT said...

aah tgk je dah nmpak sedap.. blom mkaan lagi tu.. huhu.. siap berato bagai... leh singgah ni

♥ Wina ♥ said...

terliurrrr!

♥MAMASYAZA♥ said...

alahaiiiii feveret akak tu ikan pari bakar, hari2 mkn pun sanggup

mamyharraz said...

sedapnya...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

baris baris...apa menu hari ni makcik ramlah

nur anis said...

tengok ramai macam tu..memang kompem sedap ni..:)

Woofer Storm said...

sy tgk ni oun dah terliur la sis.heheh

salam kenal..follow sini^^

SSulieana said...

sumpah terliur!!!!nasib dah kenyang...hehehe

faraherda. razalan said...

Aduh mak! Terliur sy...

mama aleen said...

makan aje.. :)

Nini D.. said...

jap..jap...air liur meleleh nih!

ct rahani said...

sedapnya.. rasa lapo balik dh nih.. huhu.. harga pun ok jugak..

Cho Zila said...

nampakpun dah sedap... selalu gak gi bangunan maratu.... nanti leh singgah...

mummycda said...

Aduh...fabret nie....air asam cecah ikan bakar...berbaloi2 RM6 :)...

MamaEma said...

tgk gambar pun dah tahu rasanya sedap

Atiqah Wadiah said...

ikan keli eh?

Farah Shamsudin said...

kerja mana ni dear? kalau dekat MARA tu memang kite dah dekat ni.

Nazayiena said...

Betul2 sedaplah tu,ramai org berbaris nak beli....

Bitt (double IS) said...

mang aiii tengok dah tau sedap punya...dekat food court tu yer...

[PCL] said...

halamak aii!! sedapnyer pari bakar..mmm.

Rahmah Ram Ram said...

sedapnyerrr....

Bazilah (^0^) said...

alaaaa kak, suke letak gmbr mknn sedap2 tau. terliur kita nih hehe

Kathy Tuah said...

terliur tengok gambar ni..

~ yus ~ said...

ramainya yang beratur. Confirm sedap ni...:)

Eye_nee said...

tgk Q pun dah tau lah kompom sedap....

♥ ROS ♥ said...

Haishh tgk gmbr pun terliur.. Ramai sgguh yg beratur :)

mrs puex said...

nampak mmg menyedapkan sunggoh..

notty tau iwa nihh..:D

Fakhruddin said...

perghh..sedap giler...
tengah lapo ni.

IntaNBerliaN said...

mmg sedap betoi ni.. berderet org beratur...

etiey.com said...

Kat mana kedainya? Tingkat 2? Naik kot mana nih? Biasa g situ jaht baju nga tailor nama kak ramlah gak hihihi

drzira said...

nape sume blog tunjuk mknnnnn sye lapoooo !!

Marya Yusof said...

As salam Mrs Eady,

Lama dah tak rasa ikan pari...kat sini tak pernah jumpa lglah ikan pari..teringinnnye nak makan ikan pari bakar! Tgk pun dah tau sodap ni! :))

MrS. F!zA said...

perghhh! terliur org pntang tgk..haihh

ashra said...

Uihh..glam u makcik ramlah masuk blog izwa..hehehe

anisalya said...

confirm la kedai tu yang terbaik kalau sampai kena beratur panjang ni.

Golden Rose said...

terliurla plak...nyum nyum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang