thumbnail

Friday, July 13, 2012

Take A Break....for a while..


Wahhh tajuk kemain org putih nyer tapi isi nyer org melayu!hehehehe...
Rehat sebentar dari update psl Ho Chi Minh kerana ada perkara yang sgt penting perlu diuruskan & diselesaikan dulu..jadi ptg ni takde entry utk Ho Chi Minh ye...

Komen pun akan di balas kemudian ye...saya baca tapi tak sempat nak balas komen tu,sory!
U guys...dont wory i'm okey je kat sini and Wina i will update to u later..ok!




nota kaki : ape yg disangka kdg-kdg tidak dijangka begitu juga sebalik nyer...redha & ikhlas juga percaya padaNya sudah cukup utk menenagkan hati :)

14 comments:

♥ Wina ♥ said...

ok laling...take care yer

jap lagi I pm my hp number kat FB..ape² nanti update me eyh?

eMMe said...

moga kamu baik2 saja ya Mrs. Eady...

pena rozie said...

Take 5 lu ek...

Alin Marlini said...

take your time

mamyharraz said...

ok menanti dgn sabar ;)
take care ya ;)

faraherda. razalan said...

Takpe...dulukan yg penting k?

FnF Simple Life said...

Alahai... bestnye cuti2 ho Chi Minh... mesti byk yg diborong tu kan

Nieyl said...

selamat bercuti..hihi~sabar menanti..:)

fiza said...

Uruskan yg penting dulu.

mama aleen said...

take care

mrs puex said...

sabar itu indah :D

Cho Zila said...

yang penting di dahulukan... kunantikan juga entry itu...

Semut Senyum said...

Kita merancang, Allah yang menentukan.. dah terbaik dah kalau kita membuat perancangan daripada kita gagal merancang kan... ^___^ moga baik2 saja di sana ye.

nn lylyn said...

salam prkenalan ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang