thumbnail

Monday, July 30, 2012

Tradisi Setiap Tahun

Tradisi setiap tahun kami ialah berbuka puasa bersama kwn-kwn..
Dari bujang-tunang-kawin-beranak dan mgkn sampai bersara sape tau kannnn?

Restoran Muhibbah

nice kannnn :)

Penyambut tetamu

Alamat 



Lauk

Air dgn set

dunia gadjet!

Siakap 3 Rasa yg mavelesss...


Kailan,kangkung...kot?hahahaha...i tak mkn sayur okey!


Kali ni kami makan kat Restoran Muhibbah Sg.Pencala & yang penting setiap tahun di tempat yg berlainan..hehehe..dannnn yg sedih nyer tahun ni ramai yg takde...huhuu..
Almaklum la mcm-mcm hal kan bkn senang nak set semua bagi ade tapi yang penting tradisi ni diteruskan jugak walaupun tak cukup org!

Ahhh..kebuntuan idea nak bercerita...adoiii....
Malas nak berblog,nak berfb,nak bertweet..segala mala nyer malas lahhhh!!
Cepat la sabtu ahad...nak lepak atas katil hotel!hihihi....


nota kaki : hari isnin mmg pening ke??

27 comments:

wahida said...

woi...puasa lah!!

hahaha...

mamyharraz said...

bestnya dpt kekalkan tradisi boleh rapatkan silaturahim ;)

cheqna said...

ko bukan hari isnin je pening kak

hari2 ko pening..
hahahahaha

Farah Shamsudin said...

best kalau setiap tahun ade gathering nii.. tapi farah pulak skang ni, susah sikit nak bergather.. memasing bizi dengan famly..

Ati Masrif said...

meriahnya..

kak ati baru hari ni dpt ifftar
kat luar...alhamdulillah :D

Cho Zila said...

baguihnyer der tradisi gini memang elok diteruskan.. hubungan baik terus terjalin...
sedap2 nampak...
bestnyer nak rest hujung mingguni...

- abdul hadi abdul muti - said...

saya pulak buat minggu depan dekat kuala langat.=)

SURIA AMANDA said...

itu kangkung la yang...

iEdA said...

besh tradisi mcm ni...teruskn agar ikatan yg terjalin xkan putus tengah jalan...kangkung belacan 2 kak :)

faraherda. razalan said...

Kailan? Jgnlah mcm tu!!!

Hahahahahah!

sudipVSsenduk said...

suka kalau ada gathering mcm ni, boleh rapatkan talisilaturahim kan..

Mimie_Zatun said...

kailan..???
macam lain jek..
hahaaha

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam.Bestnya berbuka ramai2 ya....sekali sekala jumpa kengkawan..mkn sama2...

Eye_nee said...

Kongkang tu sis...hehehehe...Makanan kat sini akk rasa mmg sedap..tp portion dia sikit kan...Lain kali sis boleh try di Restoran Thai Base, Bandar sri damansara..walaupun ambil size S punya hidangan...tetap berbaloi...

♥ Wina ♥ said...

kangkung tu ;-)

mama aleen said...

berapa rm ni izwa.. kedai ni penah masuk JJCM kan :)

CikPuanHaLia said...

Selalu gak gi makan kat Muhibbah ni ngan geng2 abg. Seafood dia memang best kan..
Alahaiii...bertambah-tambah laparnya..

fiza said...

Meriah nya. Makanan tu lagi meriah ☺☺

Marya Yusof said...

As salam Mrs Eady,

Dulu kat Msia pun kami suka berbuka dgn kwn2... tp bila dah beranak pinak mcm payah sikit masing2 nak kumpul :))

Skrg ni lg ler payah...hehehe... Selamat berpuasa :))

LYAfrina said...

meriahnyer berbuka ramai2..nmpk selesa restoran ni

♥ ROS ♥ said...

Meriahnyer :)

Kathy Tuah said...

nasib baik masuk sini time malam..kalau siang2 tadi mahu meleleh air liur..suma nampak sedap je tu :D

Dr Mohd Hafiz Osman said...

InsyaAllah suatu hari nanti nak singgah REstoran ni, makanan nampak sedap dan suasananya nyaman dan bersih.

Bobo said...

fuyoooohh ikan tu buat den terliur lahh hehe

Myra Jay said...

Bestnyer buat Gathering macam ni...

Myra dah kawen dah jarang dengan kawan2 :)

Cik Bunga said...

alamak!! dikejauhan ini nampak Epul Berbaju pink tuh...ensem siut!!! hahahaha

AkuBiomed said...

Wah sudah macam kewajipan. Moga-moga hubungan persahabatan berkekalan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang