thumbnail

Wednesday, July 04, 2012

~ WW - Busy Day ~


Al-Ghazali


Tiada disekitar hari ini..BUSY day!
Pagi nak runner ke bank nak tukar duit utk fly hari jumaat ni,nak lari ke taska utk amik report card si serabai yg comel tuh!Hehehe...then nak shopping kat Sogo, de ngedate with my sista..(laki ku ckp nak fly utk shopping tapi sebelum fly dah shopping!Hahahahaa...)

Ape pun ptg skit baru ade mase nak BW kot..kot la ye....hehehe..sb ptg ni nak kejar online check in kat web MAS plak (doa-doa web tu x down!)


nota kaki : err....ade rahsia nak share tapi kene tggu nanti!

22 comments:

Kesuma Angsana said...

ok.. faham je yg ptg jaga diri yek!

CikPuan Ira said...

nak pg mana kak??bestnya

~ yus ~ said...

hihi, senyum baca apa yang laki izwa cakap tu...

takpelah duit sendiri kan, tapi kalau duit cik abangnya mmg patutlah dia bising manja kot...hehe

Anum said...

sama la kita sis

Bazilah (^0^) said...

rahsia ape la tuh hehe

♥ Wina ♥ said...

semoga semua urusan berjalan dgn lancar

u pm I jap..nak tau rahsia tu, x sabar ahahahahh..

ieda said...

ok2 .. take care ..
jgn lari2 .. nanti takut jatuh ;))

♥ ROS ♥ said...

uih byk jadual dia nk kna ikut nih :P apakah rahsia itu..jeng2 :P

Nyue said...

hope semua urusan akak berjalan lancar :)

Mrs Lurve said...

rahsia apa tue hehehe...
nek pegi bercuti ag, jeles jer dgr huhuhu

Masz Sidek said...

hari yg bz... semoga segala urusan di permudahkan... :)

p/s : rahsia apa rahsia tu?? tak saba nak tahu... hehehehe ;p

BERT said...

wah bznya dia...

ehem.. rahsia?? nanti cite tak jadi rahsia dah ehhee..

eMMe said...

Busy nye Cik Puan kita ni.. apa pun, moga dipermudahkan hari anda har ini...

izla said...

nk fly ke mana tu??
shopping untuk saya sekali ekk :)

wahida said...

semoga segalanya berjln lancar...

Kakzakie said...

Musim ambil report card anak-anak sejak 2-3 minggu ini.

Siti Nursyuhada said...

faham..faham... take ur time

ashra said...

Semoga urusan berjalan lancar ye....

ct rahani said...

semoga segala urusan dipermudahkan yer.. amin..

Farah Shamsudin said...

sangat bizi nih!

anisalya said...

apa rahsia tu ye?

mrs puex said...

eksaited nak tau rahsie jekk..

selamat mengholidaykan diri yee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang