thumbnail

Wednesday, August 15, 2012

Aku Manusia Biasa...


Mood berblog dah kelaut dah nie, bukan sebab nak raya atau nak cuti tapi gara-gara sentap dgn ade komen-komen yg agak membuat aku terasa.Mungkin sebab bulan puasa,penat,ngantuk,letih jadi emosi pun agak tak teratur.Walaupun tak boleh salahkan emosi tapi aku adalah manusia biase yang normal yg ada hati dan perasaan..

To someone yg rasa blog ni terlalu bnyk gambar makanan...sila la klik pangkah dgn segera tanpa perlu membuat org lain terluka.Memang makruh share gambar makanan dgn harapan aku terfikir kamu dah cukup dewasa utk merasa TERLIUR itu dan adakah WAJIB utk melukakan hati org lain?Tepuk dada tanya iman..

Aku juga manusia biasa yang dibenarkan utk merasa semua ini dengan doa supaya aku dapat memaafkan kau..


nota kaki : benda ini tak mengganggu mood aku utk beriftar dgn abah ptg ni...

27 comments:

mama aleen said...

sabo izwa.. :)
takpe, saya suka makanan

Mrs. Norrie said...

siapakah yg mengecewakan hatimu itu...habaq mai!!!

Mrs Lurve said...

belum ckup matang kot, smpai rasa terteliur mcm tue..xpelah abaikan je komen mcm tue..jeles kot hihihi

::EIDA:: said...

Ntah. kalau taknak tengok, jgn bukakk.. ape susah kan... hihii

SSulieana said...

sabar je...kitorang suka je gambo makanan...up lagi gambo makanan pas nih...

cheqna said...

sayanggggggggggggg
kenapakah??
ala kak...abaikan jela..orang sengal cam kita tak leh sentap2 k..
nanti orang tu lagi suka sebab akak sentap kerana dia...
abaikan je kak...
anggap komen2 dia tu macam x wujud...macam ko tak pandai membaca je time nampak komen dia...ekekeke
ok???
chill ok....

Noor Shafila said...

Tunjuk je kan...bukan suruh makan pun. Bak kat pepatah sharing is caring. No heart feeling okeh...

Pedulikan aje Izwa. Ramai lagi yang suka....

mummycda said...

betul biarkan jer izwa...blog ida pun penuh pic makanan....sekurangnya kita syer kat kawan2 nanti mana tau dapat idea pasal makan2 kan....

Cik mama said...

Sabar sis, kdg manusia ni sjaer nak cari pasal, walhal kita tak penah susahkan mereka.. ^_^

eMMe said...

Salam Izwa, sori if ada kata kata saya yg buat awak terasa

Selamat Hari Raya maaf Zahir Batin
harap tak simpan dalam hati
saya pun jenis cepat terasa juga...
sabar je la kan.. perempuan kan jiwanya halus...

♥ Wina ♥ said...

hurmmmmm ade lagi??

!

khairul said...

x pa ..sy suka dtg sini

~ yus ~ said...

sabar izwa, baru tgk gambar makanan dah tergoda iman sampai melukakan hati orang lain memang tak patut orang macam tu.

Jangan fikir sangatlah ya Izwa...

salam aidilfitri, maaf zahir batin dari kak yus ya...

FARAH deeb said...

Ait.. alamak.. camtu blog kite lagi la teruk kena hentam kalau cenggitu ye! Alaa nama pun suka suki, kalau dah takleh tahan nengok gambo makanan toksah le nengok ek? Masalah negara gak tuh!
My latest Entry :)
JJCM: Day 25th Ramadhan 1433

Anum said...

belum cukup matang lagi

Kesuma Angsana said...

terliuq2 pown KA follow je. hehe. KA nak amik kesempatan utk wish selamat hari raya buat sesisi keluarga dan mohon ampun maaf andai ada salah & silap sepjg kita berblogging ni ye

fiza said...

Abaikan saja.

Selamat berbukan dgn abah yer.

Eye_nee said...

Alamak...siapa lah yg membuatkan kamu terluka ni sis...bulan2 puasa ni..jiwa cepat sensetif..perut pula lapar kan...brgkali tiada niatnya disitu...abaikan jer...

Qhaifa Nur said...

aduh..ni yg tak best
sabar ajalah izwa....
saya suka tgk gambar makanan..best

Nazayiena said...

Sabar jelah Izwa...

maszull said...

assalamualaikum mr.eady...selamat beriftar bersama abah yer...;)

Rahmah Ram Ram said...

banyakkan sabar dan jangan ikutkan perasaan...anggap sahaja komen2 tersebut pembakar semanagat kita untuk terus berblogging...blog kita suka hati kita nak tulis apa pun...hihihi...ceriakan hati dan hari ye.

MamaEma said...

biarkan mereka tu..blog kita..ikut kitalah nak tulis apa kan

anismelon said...

huhu..anis pon salu gak wat enty pasal makanan..tp nak share resepi je..weee..jgn teliur erk..xsedap pon..:D

- dieyana - said...

emosi orang puasa kurang stabil, abaikan org yang komen tu, ya. asalkan niat kita ikhlas, insya-Allah.... dieyana kdg2 sentap dgn orang yang komen2 terutama di fb, lain kita tulis, lain orang anggap, akhirnya, malas nk tulis status....ermmm
selamat hari raya! ;-)

- dieyana - said...

lupa nk tulis-saya tetap suka blog izwa, tk kira bulan puasa ke tidak sbb ada makanan...ahhaaahaha

lady scooter said...

sabaaarrr... kalau dia tak kuat iman sebab tgok gambar makanan... tu bukan salah kamooo...wokeh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang