thumbnail

Friday, August 10, 2012

Berbaju Kurung Bermini Skirt??


Gedikks!

See...berbaju kurung bermini skirt!Bising pagi-pagi buta nak jugak pakai baju sama dgn mama..sudah nyer kain dia dah jadi mcm mini skirt...boleh kain takat lutut?
Ini baju raya tahun lepas skrg dah senteng pun dia nak belasah siap berfeeling-feeling cantik gitu anak dara nie..hahahahaa......asal adik happy mama happy jugak :)

*Abang Syahmi merajuk sebab nak pakai baju melayu same jugak tapi apakan daya abg Syahmi kene masuk kelas so kene pakai baju sekolah...huhuhu...esok ye abg kiter pakai baju same :) *


nota kaki : mood raya dah nak datang sebab dpt TRIPLE BONUS hari ni..hehehe..1 dari PM, 2 dari en.hubby!TQ abg,b tak nak shopping b nak simpan duit ni dlm bank ye!

40 comments:

Imaan09 said...

xpe..senteng pun shomelll

BERT said...

ehhe comel aje mehhh

::EIDA:: said...

Alorrr.. comelnya pinkyyy !!~ =)

Nini D.. said...

kihkih...jgn masuk bank lain udah kak..mana tau bank kedai emas ker..hikhik

Kancil 8349 said...

cantik dan comel

Semut Senyum said...

oloh...loh... comeynye dia.. nak ikut mama pakai baju same.. mama borek anak rintik ni... sweet je senyum cam tu!

Myra Jay said...

Hheee, gaya mau ada, apaun nampak comel je ;D

Nazayiena said...

Comeinya dia bergaya dgn baju kaler pink...

Daddy Ziyyad said...

Triple bonus!!!!
Saya takde bonus ponnnn...~haha

Iffah Afeefah said...

SNOKLA dapat bonus dr hubby hehehe

Mrs. Norrie said...

duit masuk bank mana...bank shopping mall ker....hehehhee

Comel sikecik berbaju senteng....takper nnti taknak pakai simpan utk bakal adik...

Eye_nee said...

Senteng pun senteng lah..janji dia bahagia..tgk senyum bukan main lagi...

mamyharraz said...

wahh untungnya dpt 2 bonus!

ros_reeza said...

comelnya dia bergaya dengan baju raya last year,, hihihi.
Alhamdulillah, rezeki tu akak.. triple bonus lagi..

P/S : betul2 tak nak shopping ek?.. hihihi

bujal X said...

pink habis~~sampai cekak rambut pun pink jugak~~

diana said...

untung suami..
dapat isteri tak nak shopping..
ekekeke

Halimaton Hanafee said...

serba pink anak dara ni ekk..alah tak sabar nye nak ry..nak mengandam anak dara sy sorg tu..hehe

qasehraihan said...

klakar..bdk kalu silang tgk gtu mmg nmpk cute!

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/pengalaman-naik-lif-bersama-ketua-polis.html

FARAH deeb said...

Ak-ah baju budak2 memang cepat sentengkan! Moral of the story beli baju besar2! Thee..
My latest Entry :)
JJCM: Day 20 Ramadhan 1433

wahida said...

bonus aku masuk 13hb weh...huhu...sekali ngan gaji...adeh la...

anismelon said...

shomel je..pink kare..hehe

Rai said...

pandai betul bergaya...hehe

LYAfrina said...

hehhe..tetap comel kalo budak2 y pakai..nampak kiut je..kalo kt y besar ni..huhuu

nur anis said...

shomelll nya dia..pandai posing..:)

Kakzakie said...

Nampak sangat anak-anak pun dah dapat merasai bahang Hari Raya. Comellah adik:)

angahMia said...

pape pon adik mmg shomell..

mama aleen said...

comey la adik :)

ariana said...

alala..comeynya..pink lg..tahun ni apa plk warna tema agaknya ye..
Syoklah org dpt bonus ye..rezeki raya..Alhamdulillah..akak tggu bonus dr cik abg je lah..sbb tak keje bwh gobermen...huhu

♥ Wina ♥ said...

sufiya sama dengan aunty hari nie pinky pinky!

Cik Eija Hassan said...

Haha, kesian abg dia tak dpt pakai baju melayu.
anak dara akak dah boleh jadi model dah tu.haha (;

#salam kenal

Qhaifa Nur said...

baju raya aesih thn lepas masih elok lagi, tu yg dok tuba pakai selalu...
comel anak dara berbaju kurung.....

fazitaismail said...

hamboiii anka dara melarammm..

wahh syoknya dia dpt bonus..yg pling syok dari hubby tu hehe

Anum said...

tomei2

Kesuma Angsana said...

he he ttp maintain comey

SURIA AMANDA said...

bestnya...dpt triple lagi..nyesal aku x kerja gomen..hahahahha...

tamansyurga_87 said...

kak, msuk la juga gmbr abg syahmi pakai baju sekolah.. ;)

Alhamdulillah rezeki..dpt bonus.. :)

anisalya said...

takpe. janji comel.

psst... rumah baru ye?

Mak Wardah said...

Apa2 ttp comel, lainlah kl org dewasa. Takpe dia nk jd gadis melayu takhir

Dkna Abza said...

alahaiii...pink! :)

Rahmah Ram Ram said...

cumel la adik ni...kiut sangat :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang