thumbnail

Thursday, August 09, 2012

Berbuka Puasa / Tak Sabar / Sedih


Ramai blogger dah pegi berbuka puasa di Semanis Aroma Ramadhan anjuran MAEPS, insya Allah saya punyer turn hari sabtu ni lepas buat promosi kat entry ni hari tu..(tau tak mane-mane blog yg nak buat review psl berbuka kat tempat nie?nak bacaaaaa.....)

Tak sabar nak pegi sebab nak belanja en.hubby, dari hari tu ckp nak rasa mkn buffet puasa,dapat pulak 50% diskaun lagi la tak sabar nak pegi dgn hidangan 200 menu!hehehehehe...dan alhamdulillah saya dapat 1 lagi jemputan berbuka di De Palma Ampang.Saya free, cuma kene byr utk en.hubby & Syahmi je dan (dan lagik!) sorg kwn saya ckp berbuka kat De Palma Ampang best giler sebab menu dia bnyk dan (lagik!) ade kambing bakar!Fuuhhh........jawab nyer sabtu ahad ni la bedal kambing!


Ehhh..tak sabar la nak tunggu sabtu ahad ni, next week dah nak fly balik Labuan raya kat sana, nak cuti ke KK..tak sabar (lagik!) tapi dlm happy-happy ni sedih jugak sebab tak dpt raya ngn abah thn ni (jgn aku nangis pagi raya cari abah sudah la..skrg ni pun aku rindu giler kat abah..*nangis subuh tadi sebab rindu abah..sobsob..*)


nota kaki : sepanjang puasa rasa nyer sekali je saya berbuka di rumah waktu hujung minggu.

28 comments:

Anum said...

nanti update ek sis

qasehraihan said...

wah meriah tu..sedap ke kambing..huhu

♥ Wina ♥ said...

buffet ramadan adalah sangat heaven..get ready untuk tambah 5 kilo ;-)

msredcheesecake said...

jauhnya cuti raya... doakan abah di sana...

Kakzakie said...

Harap-harap tidak kehampaan utk menikmati semua tu..

mummycda said...

200 menu?..hhmm byak tue mesti best .....:)

mamyharraz said...

jumpa kt Labuan ya nnt ;)

ros_reeza said...

jangan sedih2 ye kak...

wah kambing bakar ek....best :)

SURIA AMANDA said...

tlg makankan kambing utk i sekali eh..hehehehe

FARAH deeb said...

Alaaa janganlah cedih2 ye.. kite pun dah berbelas tahun beraya takde abah disisi... (Tapi dgr takbir malam ghayer mengalir gak airmate! Huhuuu...)
My latest Entry :)
JJCM: Day 19 Ramadhan 1433

maszull said...

assalamualaikum mrs.eday...wah mesti seronoknya kan...:)

Lynda Che Lah said...

nti update k..semalam sy g buffet premiere klang..hampeh..dok beatur panjang tunggu goreng kuew tiaw..amik nasi ayam pun beratur..dari 200 menu..dpt makan 2 menu je..minggu depan nak ke puteri garden..pengalaman mengatakan puteri garden klang the best :)

wahida said...

aku pernah mkn kat de palma ampang, food kat situ mmg best...

belakang de palma tu, ofis lama aku...hehe..

Noli@Ibu Wafa said...

nak nangis gak..sbb raya tak dpt balik kg..suami kije..hukhukkk

najihah said...

oh.. balik labuan raya ni ya.. hehe.. sila beli coklat banyak2..

Qhaifa Nur said...

puaslah makan..........

~ yus ~ said...

mesti syok makan, akak tak pernah berbuka di mana2 buffet ramadhan pun.

Tina Othman said...

wah bestnya nak makan kambing bakar, nyum

Masz Sidek said...

sebelum balik labuan jumpalah abah... lepaskan rindu dulu...

semoga selamat dalam perjalanan...

nur said...

seronoknya dapat berbuka buffet.. byk menu tu..

fiza said...

Selamat berbuka di sana lah yer.

Ok lah tu, ada gak bebuka kat umah dihujung minggu, daku ni tak pernah lagi.

are_lin@yu said...

moga diberi hidayah..kita doakan ygterbaik untuk muslimah diluar..moga terus diberi hidayah utk berubah ;-)

Myra Jay said...

Bestnyer dapat jemputan berbuka ;)

Myra berbuka dengan family je ;)

Imaan09 said...

sabtu ini..?ada betul..? saya pun kt sana jugak rasanya sabtu ini.. huhuuu

Nazayiena said...

Thn nie turn raya kat Labuan ya....

mama aleen said...

kalau jadi kita jumpa ok..
nak gi maeps sabtu gak.. :)

Dkna Abza said...

sehingga hari jie dkna tak pernah makan buffet. pekena lambing memang meletop la akak. nyummm nyummm

anisalya said...

selamat berbuka di luar ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang