thumbnail

Monday, August 13, 2012

Cat Baru!


Cat raya?Tak la....kalo ikutkan sebenar nyer cat anniversary bulan 6 hari tu tapi apekan daya mase tu Adik Kumbang saya ni tak dapat ilham lagi...hehehee...dan tambah pulak dengan ketidakstabilan idea saya yg kejap nak mcm ni kejap nak mcm tu (sory adik!) jadi cat ini terperam agak lama sebelum dipublishkan..hehehe..

Cantik kannnnnnn?Ehhh..bukan puji cat umh sendiri cantik tapi puji hasil kerja Adik Kumbang saya ni!Dah bape kali tukar cat dah dgn dia & saya SGT SUKA hasil kerja beliau sebab beliau sangat-sangat memahami kehendak saya (yg agak cerewet nih!(cerewet ke?) hihihiii...sory adikkk,again....^_^)

Just bagi je lakaran yang agak lakar (dan kelakar!) la sgt tapi hasil yg muncul dari idea beliau sgt-sgt fantastik!

Buat Adik Kumbang,jgn bersara dari buat kerja ni ye..(walaupun dia pernah upkan status kat fb beliau tak nak buat dah..) sebab akak tetap akan kejar kau sampai Langkawi sana atau rumah sewa kau kat Damansara tu!hehehe...dan yang penting JGN LA RASA TAUBAT dgn kecerewetan akak ko nih!hehehee...(cerewet ke akak ni dik??)


Dan...yang penting En.Hubby ckp cat kali ni SGT CANTIK berbanding yg sebelum ni.Ehh...dia susah nak ckp tau if dia ckp cantik makna nyer memang sangat cantik okey! :)

**baru semangat nak update status berbuka kat Semanis Aroma anjuran MAEPS tu sekali tumbdrive hilang daa...hilang semua sekali termasuk kerja office & gambar yg ade beribu dlm tuh!!Huwaaaa.......**


nota kaki : tapi semangat nak update psl Iftar kat De Palma Ampang smlm..besttt ooo....

46 comments:

Dkna Abza said...

kalau dah cik hubby cakap cantik tu confirm cantik la akak..hehee..nanti upload gambar tau :)

cik kumbang said...

weeeee thank you akak comel hehe~

#uiiii nak kejar smpai langkawi? bole je kekeke~ :p

#tq jga sbb lama bersabar menunggu cat baru nie siap huhu~

Mrs Lurve said...

memg cantik!!

Mrs. Norrie said...

st cantik hokeh...phewwww

Kakzakie said...

Cantik Izwa. Maniiiss warna yg dipilih.

♥ Wina ♥ said...

sangat cantekkkkkkk!

Rozita said...

cantik dik! suka warna ni..

wahida said...

pendrive hilang? parah la gitu...dah la semua keje ada dlm tu kan? gi carik elok2...ingat betul2 kat mana ko letak...

~ yus ~ said...

cantik! Lebih warna biru dari pink tu yg hubby Izwa suka kot...:)

Azzah said...

Cantik la..

Nieyl said...

cantik...

Tina Othman said...

kaler dia unik, dok berangan kalau lah dpt baju raya kaler ni hehe

mummycda said...

cantik sangat..:)

eMMe said...

Salam Izwa, ohh tukar cat umah ke? biru ni okey la.. sejuk mata memandang.. kalo striking sgt pun tak leh, nnt sakit mata pembaca, hehehe... dah jumpe ke thumbdrive? nnt update la gambar berbuka kat MAEPS tu.. makan steamboat kan..kan...

fiza said...

Wah...umah baru. Biru mata hitam ku. Santek lah. Haku gak yang tak tukar² lagi.

Kesuma Angsana said...

mmenang cantik, amboi sakan raya sampai rumah blog ini pown di cat baru ye! apapown KA suka!

♥ ROS ♥ said...

Cantik gabungan warna dia :)

Nini D.. said...

sangat gorjess hoke!

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waahhh bunyinya mmc cantik bebenor ni.. jgn lupa tepek gambr ye nnt..nak tgk gak.. (excited plak)

SURIA AMANDA said...

cantik la..

Eye_nee said...

cantik warna umah baru sis...sgt2 ceria...

kay_are said...

merujuk pada layout baru blog ni kan? memang cantik.. nice and sejuk je mate ngan kaler yang digunakan =)

~AmyLiana86~ said...

secara jujurnya mmg cantik sgt2..akak tempah ke template nie? ada diamond..ala2 blog irine marcelo..

Hanif Idrus said...

Nak tengok gambar!!!
boleh aku komen sekali..
Lelaki ini kalau komen jujur..heheheh

cheqna said...

i like blue....
=)

cheqna said...

i like blueee

::EIDA:: said...

Eh? akak pergi buka kat Semanis Aroma bila? sabtu keee? Ida pun pergi!!! huhu.. Kalau tak leh laga laga pipi sikit.. hikhikhi

maszmadi said...

cantik la cat rumah ni, cantik sangat2.....

- dieyana - said...

sweet je rumah kaler baru.... :-))

eB said...

suker colornyer. mmg cantek :)

Qhaifa Nur said...

sukalah warna ni...nampak lembut

kayzie said...

chanteknyeeeee

nur anis said...

saya ingat tadi salah masuk rumah dah..huhu...
memang cantik sangat kak..:)

mrs puex said...

yesss...sgt fresh la iwaa...

i loikee very the much..

tetibe teringin nak try kat adik kumbang tu walaupun lakiku sorg designer web..mintak soh tuka smpai laa ni x tukaq tukaq..hangin mak nakk..:D

fazitaismail said...

wahhh cantiknya rumah..nie sempena nk smbut raya ke oitt!! haha serius lawa gler la..yg hari tu pun lawa jgak tau..eh xleh jadi nie..kena jmpa adik kumbang jgak nie haha

adyna said...

yg nie memang menarik dryg lama , blog pun raya sama ;)

Farah Shamsudin said...

memang cantik! lebih kurang kaler baju raya farah taun ni dear.

Daddy Ziyyad said...

Jgn lupa tepek gambar2 iftar tu..ada kambengggg golek tak? :p

Hanis Azla said...

mmg sgt cantik iza.. sedap mata memandang.. pandang lama2 pun tak jemu..

are_lin@yu said...

memang nampak nice..ingt silap masuk blog tadi..hihi

Papa Mifz said...

ini dah mcm warna tema baju rayo den nih...haha

nieda said...

berseri2,nmpk happening je

anisalya said...

kalau pen drive hilang boleh drive us insane. muahaha...

Myra Jay said...

MJ sukaaaaaa :)

Warna peberet jugak ni aka warna tema raya tahun nie :)

Bitt (double IS) said...

a;a cantik :)

Nazayiena said...

Cantik cat rumah baru nie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang