thumbnail

Friday, August 03, 2012

Ehhh...jumaat!


Haaaa.....dah jumaat?!Cepat kannn masa berlalu?*he he he...pura-pura terkejut pulak!*
Padahal memang semua org nantikan hari jumaat kan kan kan...?Alaaaa..ngaku je la! :)

Saya?memang MENANTI kan sgt sebab esok nak lepak kat De Palma Shah Alam,nak bwk adik ipar & isteri dia round-round Shah Alam,nak rasa mcm mane 'susah' nyer nak berbuka & sahur kat hotel.hehehee....

Korang..esok ape program?

Entry singkat sebab dah kekeringan idea utk menaip.....


nota kaki : smlm tak bleh nak BW sebab pc buat hal!soryyy....

20 comments:

fAtrinA said...

kan! sekejap je dah jumaat
tapi sukaaa kan :p

mamyharraz said...

berbuka dan sahur kt hotellah senang.sbb semua di sediakan ;)

kakcik said...

Memang terlalu cepat masa berlalu...

Eye_nee said...

cepat jer masa berputar...dah tiba Jumaat...

ieda said...

seronoknyaaaaaaaaa
akk lepak umah je
sbb adik di KL balik
syokk ramai2 berbuka ;)

Nieyl said...

Nieyl smlm pun akak..baru je pegi shah alam wat kad nikah..lepas tuh jenjalan kat SACC mall ngan Pkns..sempat gak lah beli kat bazar kat sane...:)

qasehraihan said...

waaaaaa...kat hotellll...hehe

nur anis said...

esok nak merayap ke expo raya..hehe

BERT said...

jap je dah sparuh rmadan kn :)

fiza said...

Ha'ah lah...dah jumaat..hehehe... kejap jer kan.

Tak plan lagi program minggu nih, balik umah mertua kot.

Farah Shamsudin said...

kat hotel lagi senang dear.. segalanya disediakan..:) cume bawak diri je..

wahida said...

ada sesetengah hotel buat wake up kol pada guest utk bangun sahur...

ko boleh request nok..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

yeyyyy jumaat! nak balik umah parent! hehehe

Kakzakie said...

Kakak esok nak bawa anak-anak pilih kehendak mereka - harap semuanya sihatlah.

SYANI said...

Esok nak cabut langsir & basuh. Nak ganti langsir lain pulak.. {kononnya le...}

Rahmah Ram Ram said...

heheheh...sambil menyelam dah alang-alang tu pi carik barangan persiapan raya dah dekat dah tu...sebelum menunggu waktu berbuka betul tak? hehehe

paripariputih said...

Nak itut boleh?? keh keh keh samat berpuasa Nurul >,<

Pokok Manggis Depan Rumah said...

esok nak pegi buka puasa kat luar ngn keluarga juga ;-)

Marya Yusof said...

As salam Mrs Eady,

Tulah kan mcm tak percaya esok dah nak Jumaat...skrg mlm Jumaat lg kat sini... Masa mmg cepat sgt berlalu tup tup esok dah nak balik Msia! yeay! verangan...hak..hak..hak... Take care & happy iftar en el hotel! ;))

♥ Wina ♥ said...

malam nie my mum datang tido rumah so besok nak 'paksa' dia masak sedap² ahahahhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang