thumbnail

Wednesday, August 08, 2012

Ho Chi Minh - Part 6 (Last Part1)


Phieewww....giler berbulan nak habiskan cerita Ho Chi Minh nih!
Ini pun bnyk skippp dah sebab tak larat dah..huhuhuuu....
Hari isnin malam kami pegi tgk Puppet Show..yang best nyer puppet show ni dlm air!Ntah mcm mane dia buat dlm air pun kami tak dpt nak fikirkan....

gegar pulakkkkk!



mcm wayang


takde keje budak-budak nih!

See...again! 






Kusyuk!

Adik happy :)



Ni la org yg pegang puppet!


gegar lagik..adoiii..

Hah..nak final pun ade part 1 part 2 tau tapi part 2 tak tau biler nyer!hehehehe..ampunnn dah nak muntah cerita pasal nih..korg pun sure dah jemu!kan?
Lepas show ni kami cuma pegi makan & ronda-ronda buat kali terakhir sebab esok nyer kami dah flight balik.


nota kaki : kalo ade part 2 ade la ye..takde kire takde la...hahahaa...

33 comments:

qasehraihan said...

Waaaa..nmpk mcm best tu..

Nazayiena said...

Sekali tgk memang x perasan pentas tu air rupanya,air warna teh susu....

eB said...

alahai jelesnyer kami. hu3
nak tanyer psl kos pegi satu family :)

Dkna Abza said...

akak..nie pertunjukkan dalam air kan?? kakak dkna ceritaku.my pernah buat entry pasal vietnam nie :)

Anum said...

bestnya

Noli@Ibu Wafa said...

seronoknye..bila tah nk melancong gini..huhu ;)

bujal X said...

water puppet show~~ingatkan nak masuk restoran tadi~keh keh~

Pokok Manggis Depan Rumah said...

best nye..
air dia mcm air teh aje...
sbb tengok bulan puasa kot.. :-)

MRS. K said...

wahh... 1st time tgk nih

Iffah Afeefah said...

AKAK npe dorg pendek

dorg duduk melutut ke tenggelamkan kaki ke ape

musykil haha

Mrs Lurve said...

boleh fhm ke diorg ckp apa hihihihi

♥ Wina ♥ said...

giler beranilah izwa amik gambar orang duduk belakang tu..x tahan tgk muka couple tua tue ehehehheee

kalau wina, segan ok

pena rozie said...

sempat posing tu....

Elih Japahar said...

Haha..sukanya budak2 tu ye :)

Rahmah Ram Ram said...

seronoknya.....

FARAH deeb said...

ku sangkekan di bulan pose ghupenya cite peram hahahaa... bestnye dapat jalan2 ye. Kite ni tahun ni kena puasa jalan sbb anak yg sulung tu nak amek UPSR. Huhuuu...
My latest Entry :)
JJCM: Day 18 Ramadhan 1433

Eye_nee said...

Puppet show dlm air...mcm best jer...tp faham ker apa yg dorang ckpkan...

Kakzakie said...

Kreatif juga mereka boleh buat dalam air macam itu kan... Mesti hero kecik dan adik suka:)

wahida said...

oooo...dlm air ke tu, first time tgk dan dgr...

gud experience!!

mummycda said...

hhhmmm menarik....abg syahmi suka la tue senyum lebar jer...hihihi

Kesuma Angsana said...

bestnyer , jeles KA hehehe

Mrs Ledibet said...

Ingat orang tu sekerat badan je ghupenyer pentas itu air kann

Daddy Ziyyad said...

Cool! Puppet tu cakap vietnam ke, cakap english? ;P

♥ ROS ♥ said...

alamak cute sgt.. ckp bhasa apa nih?? :) sonoknya dpt bercuti :)

kay_are said...

rase sejak dah besar ni, memang tak merase dah melancong kat mane2.. huu

SURIA AMANDA said...

tgok jer la kan...org gelak kita gelak..padahal x paham sepatah haram...rasa mcm rugi masuk sini..tp dah ada dalam agenda...masuk jer la..

nur anis said...

wahhhh..unik..:)

eynda said...

Bila tengok org2 yg pegang puppet tu baru tau ada air hehe..

mamyharraz said...

nnt buat entry kos ya ;)

Lady Rina said...

best...best...suka tgk budak berdua tu..comell...:)

CikPuanHaLia said...

Memula pelik apesal org2 yg pegang puppet tu nampak sekerat jer..rupanya ada air eh ?

nur said...

total cost pegi sana berapa ek?

anisalya said...

lain kali jalan2 lagi ye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang