thumbnail

Thursday, August 09, 2012

Hoii Agak-agak la!


?&%$#@@*^$!%&


Sape cari ni?Silaaaaaa mengaku!
Blog ni takde kuning takde biru ek...blog ni suci okey sebab utk simpanan anak-anak di masa akan dtg biar diaorg tgk mama diaorg ni mcm mane.Kejap okey kejap KO..hahahaha...

Ehh...jgn cari lagi mcm ni tak baik!


nota kaki : sekali sekala check benda ni mmg kelakar sb mcm-mcm muncul!hahahaa...

39 comments:

SYANI said...

Cam ni pun ada??? Ish..ish..

Nini D.. said...

mesti dia tak perasan yg blog sis kaler pink ;)

mamyharraz said...

ekekeke lawak!

fiza said...

Hoii..bulam posa lah...hahahaha...macam² lah dorang nih.

mummycda said...

hahaha..macam2 ado....

SURIA AMANDA said...

lom tgok i nyer keywords lagi...hahahaha

Elih Japahar said...

Ahaha..entry yg mana tu? nak tau gak :) dr sedi SEO bagus tu cuma lucah skit :P

Fikri said...

Haha.. agak tak senonoh di situ :D

Cho Zila said...

ala macam2 kadang2 tu kita terfikir der ke perkataantu dalam blog akuni...

adyna said...

macam nie pun ada ek..hehehe :)

Rahmah Ram Ram said...

hahahaha..macam-macam nama yg dorang ni carik..

Anum said...

bulan pose nie

♥ Wina ♥ said...

;-)

Cik Sara said...

adoi! pengsan!

Farah Shamsudin said...

hahaha... kekadang kelakar kan? samela kite pun.. ad juge yg search pelik2..

cheqna said...

hahahahahahahaha

Arina Shamsul said...

hahahaha..orang tu,nak makruh pose la tu dear,nak cari benda2 tambah dosa cenggini ....ngeee..

MizzTina said...

hahaha..mcm² keryword ada

LiYa HaNiF :: said...

hehehe... cam tu pun boleh yer...

mama aleen said...

haha

eMMe said...

HAHAHA...kelakar la... saya check saya punye, clean suci dan murni, hehehehe...

khairul said...

bulan posa pon dok mencari ka hehe

najihahfara said...

uisshhh ade jugak yg cari mcm tu

Azzah said...

hi..hi..mcm2 org cari..

PinKy MoMMa said...

biasanya jd silent reader jer..tp kali ni rasa nk komen sbb dh rasa nk guling2 kahkahkah..miang okeh carian itu..

cer sopan sikit mama payu payu ke hahahahahahaha..eh poser..haper nihh! ;D

qasehraihan said...

opppssss...hahaha

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/kegilaan-suka-beli-benda-cute-baby.html

etiey.com said...

Hahhahaha...

Zefa NorAsmara said...

Hehehehe.. siapa lah tu ye?

UmmiSyarni said...

Haha...sampai 9 plak tu hitsnye.

Si Matatajam said...

Awat la sampai camtu..ishk2....

BERT said...

sy pun suka cek kiwed haha.. bulan2 pose pon ada org cari camtu.. haiya

tamansyurga_87 said...

ikut dan je diorg search ye..hehe

Myra Jay said...

Bulan posa ni, isyyy sapa la tu ;)

Iffah Afeefah said...

mcm2 la org skang ni

pelik

Dkna Abza said...

alamakkkk bulan posa pon ada hati nak lucah hahahaa

nur anis said...

alahai..sabor je lah..haha

Ct Noraishah said...

hahaha..macam-macam

Ct Noraishah said...

hahaha..macam-macam

anisalya said...

entah apa2 yang dicarinya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang