thumbnail

Monday, August 27, 2012

Isnin....?Semangat!!


Hari ni takde Monday Blues..hehehee...hari ni semangat terlebih sebab rindu kat blog!
Giler lama tak berupdate!Jari ni dah gatal je nak menaip!Bukan tak boleh nak buat kat umh tapi alahaiii...asal buka je ade je jari jari yg menumpang tekan so dari ber'gaduh' dgn si kenit baik lah tutup dan layan dia..hahahahaa....


See....so clear!SubhanAllah sgt cantik.......

Lagi pulak tak sabar nak update pasal KK dan Pulau Manukan!Weeeehuuu...best gilak!Best tak terkata best nyer...ohhh next year nak pegi lagi!En.hubby pun dah bagi green light so mak okey jek!Hehehehee.........syok wehhh...walaupun ada plan yg terpaksa dicancel last minit (sepatut nyer duk kat KK sampai khamis but pagi rabu dah terpaska cabut balik Labuan coz adik ipar ada emergency kerja) apa pun....tetap best!!Sangat best...... :)


Tak payah dah nak pegi Krabi ke Koh Samui ke sebab Manukan dah bagi semua yang best tuh!Dan yang pentingggg....en.hubby kata setakat Manukan tu tiap tahun boleh pegi..okey sgt best!



p/s : Mamyharraz nape tak cari izwa mase dlm feri tu???sedih la mcm ni :(




nota kaki : tgh pilih gmbr nak letak kat blog walaupun ikutkan hati nak letak 100 kpg ni terus!hehehehee.....

23 comments:

Dkna Abza said...

selamat kembali ke dunia maya heheee

♥ Wina ♥ said...

I miss u toooooo!

cepat update!

Bitt (double IS) said...

tu la ramai member yg pergi kata best gilakkk taukk

Nieyl said...

Semangat mengupdate blog nie..bkn semangat keje kan..hihihi~same ler ngan nieyl..eh,nieyl pun penah sampai KK ngan manukan tuh..mmg best..klu pegi..nak pegi lg..:P

fiza said...

Semangat yer nok ☺☺.

Mrs Lurve said...

cantiknya, jernih sungguh air tue..xsbr nk tgk pic lain

ros_reeza said...

Selamat kembali bekerja :) Eh, takde monday blues ek kali ni?.. hihihi

nur anis said...

pulau manukan..waaa..saya memang teringin nak ke sana...

anamizu kaito said...

wahhh Manukan island ! bestnye kak!
dan lg best bile hasben akak dah
bg akak greenlite bleh p tiap taun!
wahwahwahwah besnye akak!!! hehe








slm syawal,
cik ana

qasehraihan said...

waaaa....nampak best!!jernihnya air..

eB said...

alamak bercuti2 lagi. bestnyer :)

Kakzakie said...

Kakak rasa ramai yg sama macam kit baru buka blog hari ini dan di tempat kerja juga...

Kesuma Angsana said...

seronoknyer di KK

BERT said...

lawanye! jernih betul air..


masuk gambar cepat leh cuci mate hehe

Cikgu Ma said...

subhanallah...jernihnya air...kt sabah ea?

maszull said...

assalamualaikum Mrs.eady....selamat kembali berblogging...mama dtg singgah beraya yer...:)

ieda said...

wahh memang nampak mood sdg mengunung nie ekekek

seronoknyaaaa
memang cantik kan pulau manukan nie
akk plan nak ke kuching .. x tahulah jadi atau tidak huhuh

Qhaifa Nur said...

cantik sungguh....tak rugi ke sini..
mood kurang juga hik..hik..

selamat kembali BW.....

Rahmah Ram Ram said...

welkam back Izwa...

Hanis Azla said...

bestnya izwa.. terus rasa teringin... sebenarnya banyak tempat kat malaysia yang best2 yg kita boleh explore kan..

Eye_nee said...

Last two years akk di Manukan..mmg tak mengecewakan...

♥ ROS ♥ said...

Wah seronok bercuti ... :)

Lynda Che Lah said...

manukan lebih indah dr koh samui..trust me..kuciwa g phi phi island masih belum hilang..ahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang