thumbnail

Monday, August 06, 2012

Kilauan Emas & 1 Malaysia!


Pagi ni sure ramai yg tak online sebab CUTI kan?*mak jeles nih!* dan semesti nyer topik badminton yg hangat sekarang ni kan!Hehehee....

Kilauan emas yg dah kabur tetap membuatkan kita tetap berbangga dgn DLCW kerana telah berusaha bersungguh-sungguh mlm tadi!U make us proud to be Malaysian Dato!U r still our hero..well done!

Ohh..nak cerita kerana badminton kami tersadai di R&R Dengkil smlm..kami berbuka di R&R smlm selepas hantar adik ipar ke KLIA..ingt lepas berbuka nak gerak terus sekali ada tv la kat situ!Apa lagiii...memang join sekali la dgn org-org kat situ..hehehee..syok!

tv kedai ni yg menjadi tumpuan..

baru nak start

Tv kecik pun kecik lah!

dah makin ramai..


1 Malaysia..cina,india,melayu semua ada!*bangga*


1st time rasa feel lepak mcm ni..hehehe..tak jangka & tak sangka best jugak!
Apa pun lepas tu mmg rabak la nak sampai ke Cheras tu..hahaahhaa...hari ni pulak kerja!iskk..

Later update pasal De Palma Shah Alam okey..err..sahur kat situ sedap gilak!


nota kaki : hari ni takde monday blues sebab i feel beauty & kuruuuuuuss..hahaha..*perasan!*

19 comments:

Adylia Qarissa said...

dkna kerja :(

semalam tak tengok pon badminton .. sob sob sob

ieda said...

akk tgk kejap je
macam dah dpt rasa akan kalah huhuh

memang seronok ramai2 nie .. belum tgk bola layiee .. kalau bola lagilah terlompat2 .. macam2 gelagat org ;)

::EIDA:: said...

Ida tengok dari awal hingg akhir! Nampak sangat kekecewaan kat muka DLCW.. Sian dia....


Ida bekerja! Bohsannn... HAHHA

khairul said...

tengok setakat 2nd game jer..dh tau nk kalah...

qasehraihan said...

memang sukan mampu menyatukan semua eh..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/olimpik-keputusan-akhir-badminton.html

nur said...

meriah!! memang 1Malaysia. proud

Alin Marlini said...

tak sempat nak tengok pun..hehehe..apapun DLCW mmg hero malaysia

wahida said...

bangga dgn Lee Chong Wei...ala, Lin Dan tu menang tipis je tu...Chong Wei takde rezeki je tu...

cayalah Malaysia!!

Tina Othman said...

ala tak tgk pun smlm huhu

Saleha said...

kesian tgk DLCW.. apepun bangga juga sebab kalah bermaruah.. memang dah dapat jangka awa... LINDAN sukar ditewaskan

Qhaifa Nur said...

tahniah buat DLCW....
dapat juga pingat buat m'sia....

Anum said...

sedih tgk lcw....
anyway dia buat yang terbaik

Si Matatajam said...

Apa2 pun DLCW memang Terbaik..mmg nampak la semangat 1 Malaysia kat pict2 tu semua..

Bro Nasa said...

apa2 pon. chong wei tetap no 1 di malaysia...Atlet muda perlu contohi seperti beliau

Rahmah Ram Ram said...

seronok bila sama-sama berkumpul tengok game nak nak sekali apabila berjaya menyatukan pelbagai bangsa di waktu yang sama.....seronok kan.

Kesuma Angsana said...

kalah bermaruah . ttp bangga dngn DLCW ni

IntaNBerliaN said...

syok gak sekali sekala lepak ramai2 camni :-)

♥ Wina ♥ said...

hari nie I tuesday blues sebab semalam cuti ehehehee

anisalya said...

at least ada pingat kan?!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang