thumbnail

Thursday, August 16, 2012

Salam Lebaran Utk Semua

Oleh kerana semua dah amik mood raya, saya pun nak buat ucapan salam lebaran juga walaupun mood nyer masih tiada...merujuk di sini dimana kamu..

Eady's Family

# jaga diri tak kira dimana anda berada
# berhati-hati bawak kereta/motor/lori/bus sekiranya pulang ke kampung & PLEASE berhenti sekiranya terlalu mengantuk (biar rugi masa jgn rugi nyawa anda & org lain)
# jgn MAIN MERCUN...sayanglah diri anda ye!
# sentiasalah kita sama-sama berdoa supaya semua nya selamat (rumah,harta benda,binatang kesayangan & diri kita sekeluarga) semasa hari raya ini.


nota kaki : tak mood!

41 comments:

♥ Wina ♥ said...

selamat hari raya izwa & family!!

salah & silap harap dimaafkan ye, babe ;-)

nur anis said...

selamat hari raya kak izwa..:)

FARAH deeb said...

hahhahahaa.. samelah kite dah takde mood. Tapi sok kena gak gi bank settlekan gaji ngan bonus budak2 ni haa.. pastu boleh terus coti! Yiehaaaa!
My latest Entry :)
Selamat Hari Ghaye 2012/1433

fiza said...

Selamat hari raya aidilfitri buat izwa & family.

SURIA AMANDA said...

Selamat hari raya maaf zahir batin....

Kesuma Angsana said...

xyah risau bila syawal tu tiba, mood raya akan dtg juga hehehe

Eye_nee said...

Selamat Hari raya sis..Maaf zahir batin...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

selamat hari raya aidilfitri jugak awak... =)
ampun & salah saya pinta kalo ada silap salah, terkasar bahasa tersilap komen ke hape sepanjang berblog..

ieda said...

salam lebaran dik
akk doakan mood adik tuu akan mendatang nanti

mohon maaf selama perkenalan kita ye dik , mana tahu terkomen yg x sedap di baca .. maaf atas kekhilafan ini ;)

Rozita said...

salam lebaran buat izwa dan family...salam kemaafan sepanjang perkenalan kita dan selamat bercuti dik! beraya mana tahun ni?

Cik Awin said...

salam aidilfitri kak...maaf zahir batin...

Phat said...

selamat hari raya maaf zahir & batin

Fikri said...

Selamat hari raya.. maaf zahir & batin.. keep smilling :D

The ShomeL TwinZ said...

nak ucap selamat hari raya jgak utk sis n family :)

Mrs Lurve said...

selamat hari raya tuk izwa sekeluarga..maaf zahir dan batin

Cho Zila said...

selamat hari raya. semoga diberikan kekuatan dan ketabahan hati..
akak mood raya takder mood cutijer ada... nak buat keje malaih dah ni... padahal esok keje lagi..

Qhaifa Nur said...

selamat hari raya...
maaf zahir batin juga.....

- dieyana - said...

Comelnya berbaju raya hijau bergambar di tangga, selamat hari raya juga untuk izwa!

**(baca dgn nada pantun 2 kerat yg ntah apa2...;-))

wahida said...

Waktu mengalir bagaikan air, Ramadhan suci akan berakhir,
Untuk salah yang pernah ada, Untuk khilaf berbuah lara,
Untuk dusta yang sempat terucap, Pintu maaf selalu di harap...

selamat hari raya nok!!

sayang ko!!

MamaEma said...

selamat hari raya untuk izwa sekeluarga..mohon kemaafan jika terkasar bahasa

mummycda said...

selamat hari raya aidilfitri buat izwa sefamily...maaf zahir dan batin...:)

Miz Lavida said...

wahhh,,, cantik lah sume berbaju hijau !!! masing@ pandai bergaya . . . ^_^

Marya Yusof said...

As salam Izwa (Baru tahu nama...hiks)

Selamat Hari Raya! Taqabbalallahu minna wa minkum :))

Cantik2 semuanya... Bergambar ceria biarlah sama dgn dihati... Bahagia letaknya dihati sayang... Takmo sedih2 ye :))

Noli@Ibu Wafa said...

amennn...selamat hari raya..maaf zahir batin...;)

Nieyl said...

Selamat Hari Raya kak :)

Amy said...

Assalam Nurul..Selamat Menyambut Eidul Fitri...Maaf Zahir N Batin..
dan terima kasih tak terhingga sebab selalu singgah di blog akak....
Salam sayang dari Kak Amy untuk Nurul sekeluarga.

Kakzakie said...

Selamat Hari Raya maaf zahir dan batin dari kakak juga izwa...

Puan Ira said...

selamat hari raya kak . jgn sedih2 yew..

Bulan Syurga Firdausi said...

alhamdulillah cantiknye semua..selamat hari raya eidul fitr juga utk akak sekeluarga :)

RATU QASEH SAIFUDIN said...

selamat hari raya aidilfitri jgak buat akak and family yea..=)

kakcik said...

Selamat hari raya juga buat Izwa sekeluarga :)

eB said...

Aidilfitri hari kemaafan,
Menghapus kesalahan sesama insan,
Memupuk perpaduan sesama ehsan,
Mengikat tali keakraban.

MAAF ZAHIR DAN BATIN. "

Alin Marlini said...

Selamat hari Raya awak.....Maaf jika ada terkhilaf selama perkenalan kita di alam maya ini.

Sila kunjung url baru saya

http://alinmarlini.com

adyna said...

SELAMAT HARI RAYA ;)

Myra Jay said...

SELAMAT HARI RAYA. MAAF ZAHIR BATIN DARI MJ SEKELUARGA

khairul said...

kemaafaan ku mohon.http://gilamodified.blogspot.com/2012/08/kemaafaan-ku-pohon-dari-kalian-semua.html

sal ya said...

selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin ye...

azam said...

salam lebaran jugak
maaf zahir batin

C'Jai said...

Selamat Hari Raya..
Taqabballahu minna wa min kum...

Hanif Idrus said...

Singgah raya lsgi

Mia Liana said...

selamat hari raya.. maaf zahir dan batin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang