thumbnail

Wednesday, August 08, 2012

WW - Hanya di Ho Chi Minh! - Part 1


WW kan...so layannnnn..... :)























Tunggu part 2 ye..


nota kaki : ho chi minh mmg best tapi rasa tak nak repeat pegi sini nak pegi ke S'pore pulak la..nak pegi USS!Sape tau pakej murah ke USS utk thn depan bln 2?Sila bagitau....

19 comments:

Anum said...

syoknya jalan2

♥ dak pink said...

Best shopping kat Vietnam, tapi makanan tak best kan kan?

mummycda said...

Coffee ice yg likat...hhhmmm sedap...:)

ieda said...

macam2 kan
macam akk ke jakarta lah
banyak yg pelik2 ..
yg x terfikir oleh akal akk nie ;)

♥ Wina ♥ said...

air dia tu nampak pekat sangat nyum nyum!!

mamyharraz said...

wahh habis citer ho chi minh dah nak ke s'pore pulak best bestt

maszmadi said...

pizza inn, erm hotel ker kedai jual pizza tu yerk?...

Mrs Lurve said...

itu kopi ais ke? nmpk mcm pekat dan sedap

fAtrinA said...

bestnya jalan2 :0)

fiza said...

Sedap plak nengok air kopi tu.

Kancil 8349 said...

bestnya...Vietnam bah nie..

afzalsukasuki said...

paling saya risau kalau ke negara orang tang makan.ai was2 tol

eB said...

x pernah jln jauh. lagi la
:)

are_lin@yu said...

beznya melancong tmpat orang..hehe

♥ ROS ♥ said...

Syoknye jejalan :) suka tgk jalan dia bersih kan..majoriti suma guna basikal n motor je kt sana :p wah nk g uss plak...

MRS. K said...

yang klu nak beli tiket uss murah leh refer kat blog ai. under lable vacation uss eh

:::aZiE::: said...

besnyer g vietnam...tp sy jemu tgk pompuan2 vietnam ni....puas dok menangkap deme !!

nur said...

bestnya dapat jln2 negara org.. duit dia kaler cam duit kita la..

anisalya said...

ni pergi ramai2 ke? kebetulan my fren pun ada post pics dia ke sana.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang