thumbnail

Wednesday, August 15, 2012

WW - Lemon Blue..anyone?


Korang memang AWESOME!Sekejapan saya hilang mood tapi korang bagi semangat yg SGT BEST!
Antara kawan-kawan yg terbaekk di alam maya ini ialah korg la..AWESOME & BEST!
**hugsss ketat-ketat kecuali lelaki!haahaaha.....*

**********************************************************************************
Okey back to normal with the normal hormon or perangai normal??hehehee...Cheqna sure senyummm nih! :)
WW la kiter hari ni walaupun tak berapa nak WW..hahahaaha....


Rasa....biase-biase je..indah khabar dari rupa..
Tetap bersyukur masih mampu makan & minum yang berkaler-kaler sedangkan masih ramai lagi diluar sana yg kebuluran...


nota kaki : hari ni nak berbuka dgn abah....rindu nyer kat abah!!tak sabarrrr.....

43 comments:

Gieyana said...

menariknya kaler air tue..first time tgk nie...

Ouchh..bestnyer berbuka ngan family..:-)

mummycda said...

fes time tgok jugak....nampak fresh la....:)

Eye_nee said...

Semoga Dimakbulkan permintaan nak berbuka bersama dgn Abah tu yer...

Mrs Lurve said...

kat sini pun ada jual, tp antara nak beli atau x je, takut xsedap

nur anis said...

saya tak pernah minum air biru tu..sebab tengok macam pelik..huhu

Mrs. Norrie said...

wow...biru like kaler nila baju sekolah...hehehehhe

Nazayiena said...

Anak kak Nurul suka beli air kaler biru nie,siap dlm tu diorg campur biji selasih lg.

Cikgu Ma said...

saya memang hari2 berbuka dengan abah..hikhik...

salam aidilfitri.. ^_^

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/08/di-kesempatan-ini.html

ieda said...

WAHH AKK punn x pernah minum nie dik

seronoknyaaa jumpe abah !

Lulu Caldina said...

yeah memang sangat the blues (chelsea)

fazitaismail said...

terliur ler..cam sedap jekk tgok..hehe

Lynda Che Lah said...

dulu pernah minum pepsi blue..ni apa ye..nice colour and nmpk sedap

Anum said...

colour menarik

are_lin@yu said...

ada ais tu yang tak tahan tu..hehe

♥ Wina ♥ said...

kirim salam kat abah ;-)

cheqna said...

ko memang kak..

Hanis Azla said...

Ya Allah izwa.. izwa post psl air ni buat akak teringat yang han ada request air ni utk berbuka.. tp smp ramadhan ke 25 akak masih tak belikan lagi.. ayoookk he..he. air feveret han ni.. smp akak pun dah ikut suka.. pada akak air ni sedap.. hilang mood seketika bila tersentap, tersinggung tu perasaan yg biasa kan izwa.. akak pun selalu rasa gitu.. take care ye..

Saleha said...

ww tu apa?? ^_^

maszmadi said...

mana nak dapat air nieh.....

maszull said...

assalamualaikum Mr.eady....wah betul2 blue yer...:)

Rahmah Ram Ram said...

erm..kaler yang memang berlainan...tetapi sama juga dengan theme blog yang berwajah baru ni...cantik dan sangat sesuwai...

Noli@Ibu Wafa said...

air laut mana tuh?hehehe..
.
selamat hari raya..;)

♥ ROS ♥ said...

Hmm kekadang wrna ni untuk menarik je kan tp rasa xsedap mana pun..hahhaha :)

Mas said...

cantikk warna air tu..
air apa yerkk...he3

BERT said...

minat kale biru ni ek... eheh peliknye air ni tak penah plak try..

selamat hari raya sis.. maaf zahir batin yaa :))

Daddy Ziyyad said...

hahaha..air ni color aja cantik kan..rasa nan hado!

shaz said...

cer citer skit caner nk buat.. da lama mcari resepi buat air ni.. aduhhh tliurnyaaa..caner leh jd wrna biru..dok dgr jg org ckp ni air lemonade.. tp biru tu caner?

SURIA AMANDA said...

air apa ni? lemonade kaler cenggini ke..

mrs puex said...

my hubby ade beli air ni kt pasar ramadhan kt ceras baru nih utk my lil aireen..smpai ke besoknye x ilang kaler biru kat keliling bibir die..paling best lps buke papa die pi bwk gi tesco ngn lipstik biru kt mulut..hahahaha...

ros_reeza said...

air biru.. sedap ke tak ye?..

Masz Sidek said...

lidah bertukar warna biru tak.... hehehehe

Cho Zila said...

akka tak leh terima warna air yang lain macam itu..

Prettywrite said...

lemon blue?macam pepsi blue tu ke?hehe

afzalsukasuki said...

ni tak lain tak bukan mesti air nila kan kak?hahaha :D

*biasalah bila dh bnyak ais..air pon jadi tawar :(

MamaEma said...

baru datang ke sini..dah cat kaler biru..dan baca entry air kaler biru...huhuhu

kayzie said...

cam menarik..tak penah jmp pun

Hanif Idrus said...

Air pun lawa...hehehe

zila norazila said...

suka buat sendiri air nie dr beli..klu beli mmg x sedap:)

anismelon said...

rase ape kak..cam sirap bertukar kale tambah lemon ke??

Kesuma Angsana said...

pernah cuba tapi x leh ngan ngan tekak KA la

Myra Jay said...

Alhamdulillah bersyukur dengan nikmat Allah... :)

sal ya said...

budak2 suka la air macam ni. pepsi blue. rasa pepsi sikit je. selebihnya air batu je. ada rasa limau sikit.

sal ya said...

budak2 suka la air macam ni. pepsi blue. rasa pepsi sikit je. selebihnya air batu je. ada rasa limau sikit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang