thumbnail

Thursday, September 27, 2012

Anak Bujang...pulak!


Bersiaran lewat dan bersiaran dari rumahhhh...

Abang Ben10 yg hensem...ahakss :)

Oh semalam abg Syahmi disuruh balik dari taska dan tidak dpt mengambil exam nyer akibat disyaki sakit mata tapi sebenar nyer bukan sakit mata tapi disahkan Sinus problem but tak la seteruk nama diberi tu..ala-ala resdung je.

Bangun pagi setiap hari akan bersin sampaikan hidung & mata gatal..jarang jadi tapi sekali jadi mata dia akan bengkak mcm org sakit mata.Takpe la abg, exam tu amik next week ye.
Hari ni dia dah okey so boleh amik paper Math pagi ni dan tengahari ni abah dia habis kursus  terus amik dia balik & amik saya utk mencari ubat dari produk Himalaya yang doktor suggestkan utk Syahmi makan setiap pagi utk hilangkan sinus problem tu.Septilin Syrup yg disuggestkan oleh doktor.

So hari ni mama la yg untung..dapat cuti dan dpt berjalan ke KLCC..hehehe..kedai Himalaya tu kat KLCC ye..nanti saya update psl produk ni ye berkesan ke tak tapi kalo ikut kata doktor ubat ni yg paling elok setakat ni utk kanak-kanak yg ade sibnu problem mcm Syahmi ni..

nota kaki : hari ni,esok saya cuti seterus nyer terus ke lumut pulak so terpaksa cuti BW gak la kot..pagi ni huru hara dgn Sufiya kat rumah dan nak bersiap utk berdating pulak nie..hehehe..dating dgn anak-anak sekali ye..
nota kaki lagik : saya HUTANG BW dan KOMEN kat semua org..nnti saya 'bayar balik' ye..

31 comments:

PinKy MoMMa said...

cutiiiii bestnyerrr uols ;)
fridge magnet..fridge magnet hahaha..

get well soon budak kacak..weee

Saleha said...

hensemnya dia.. sebijik mcm mama dia
semoga cepat sembuh ye dik

Anum said...

selamat bercuti sis

fiza said...

Get well soon & happy holiday.

faraherda. razalan said...

Amboi! Tak lps produk Ben10 die eh? Hehehehe!

Rahmah Ram Ram said...

ala siannyer abg syahmi..semoga cepat sembuh!

Mrs Lurve said...

cuti lagi...bestnya, kat utara nie ujan ja...happy holiday n enjoy safe journey

♥ Wina ♥ said...

get well soon syahmi hensem & have fun u guys!

Kayna said...

bestnyerrr bercutiiii... !! Suka dengar and baca and tengok tentang org bercuti.. Bila laa diri ini pula nak bercuti.

Daddy Ziyyad said...

Ohh..Syahmi ada allergic rhinitis...kena kenalpasti apa yg dia alah, sebab allergic rhinitis(resdung) ni kekal seumur hidup, just kena kawal sumber allergen nya

Mrs. Norrie said...

ohhh samalah dgn anak bujang saya...bersih setiap masa hidung toksah citerlah...selesema jer selalu

IDAZS said...

kat Ou, mid, dan wangsa walk pun ada kiosk himalaya

Bazilah (^0^) said...

get well soon abg syahmi!

Mass said...

semoga cepat sembuh utk anak yek
pernah guna produk himalaya tu...ok gak :)

jeBateja said...

ye...ye...kita nak taw pasal produk himalaya...anak bongsu kita pun ada masalah sinus tu...

Dkna Abza said...

hahaa..memang untung la maknya dapat berjalan-jalan :)

Remy hazza said...

semoga syahmi cepat sembuh.....
suka ler mak dia jenjalan kat klcc tu....he3

Qhaifa Nur said...

berkesan juga produk ni....moga syami cepat sembuh...
selamat bercuti....

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ooo patut ler xde komen... selalu sis yg rajin komen kat blog moon..hehe

sian syahmi...

Dee said...

oh..baguslah ada ubat tu..kalau tak kesian dia kan..tiap2 pagi bersin..mmg letih gak..

Nazayiena said...

Moga ubat tu berkesan pd Syahmi dan cepat sembuh.

~ yus ~ said...

Aqil anak akak hari ini ada rombongan ke KLCC, tp kalau jumpa Izwa pun dia tak kenal rasanya...

bestnya nak jalan2 Lumut pulak ya izwa.

mummysyafie said...

get well soon syahmi..nama dah sama ngan nama my eldest.

wahida said...

nnt update pasal ubat tu tau...


nok, tengs join GA, tapi awat tak letak url? tak follow syarat maaa....

nnt komen balik tau...

nur said...

ALAHAI SIAN SYAHMI TU..

BAJET 2013/ NAIK GAJI KERJA X KUALITI?

tentang KOH SAMUI

munna said...

bestnya dpt gi dating dgn famiily dan bercuti.... semoga masalah sinus syahmi dapat di hilangkan

AdaM Hawa said...

sonoknya.. bercuti lagi.. selamat bercuti..

Qaseh Suhaida said...

produk himalaya mesti bagus smapai doktor pun suggestkan

Kesuma Angsana said...

moga abg syahmi cepet sembuh ye... mcm sedap je ni hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

get well soon yer syahmi

sal ya said...

sambil beli ubat sambil cuci mata ye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang