thumbnail

Friday, September 28, 2012

Antara Yang Tersedappp!


Yehuuu...bersiaran dari office pulak hari nih!Hah...dari patut nyer cuti terus dtg kerja sebab Syahmi dibenarkan amik exam hari ni dan exam yg tertunggak tuh..alhamdulillah sihat dah dak tuh...

Oh bukan nak bercerita pasal tu tapi nak cerita pasal kami mkn semalam.1st time makan dan sgt sedap makanan ni so harus lah dikongsikan bersama.BTW ini makanan yg en.hubby order...seperti KEBIASAAN nyer apa yg dia order mesti sgt sgt sgt sedappp..cisss....

Sausage Cheese Bake Rice

Serius ini sgt sedap bagi org yg suka cheese dan makan yg creamy!Ala ala yg mcm kat pizza hut tu la tapi yg ni lagi sgt sedapppp la bagi tekak saya....sedap sedap sedappp....

Lokasi nyer di Signature KLCC tingkat 2.

Kungfu Bake Rice

Step to Order

antara menu yg ade

So sedapppp & creamy!

Walaupun harga dia gak mahal (mmg mahal pun!RM18.90...) tapi ia sgt berbaloi dimakan sekali sekala.
Apa lagi nak cakap bagi org yg kaki makan dan kaki cheese ni..mmg sedap arrhhh...
Insya Allah nak repeat lagik..kekekeke...belum habis mkn lagi dah ckp nak mkn lagi..boleh?

nota kaki : setiap kali berjalan kami mesti try something new..so sedap okey!
nota kaki lagik : KENAPA DASHBOARD SAYA TAKDE LIST BLOG?MCM MANA SAYA NAK BW NI?

35 comments:

Cik Awin said...

ala2 jalan-jalan cari makan ye...suka cuba sesuatu yang baru...

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

amboi, jenjalan makan2 eh..
mmg nampak sedap la...
sgt berkrim, teringin pulak tekak ni.

♥ Wina ♥ said...

mungkin x kena kat tekak saya kot because I'm not a cheese fan uhuhuu...

peminat cheese tu confirmlah suke!

Mrs Lurve said...

nmpk pun dh sedap...creamy jer

Qasey Honey said...

QH pon juga JJCM ni...nmpk sedap tu...lum penah try lg...ade kang lunch ni g KKLC cri..hehe

Anum said...

nampak cam sedap

~ yus ~ said...

dari gambar pun dah nampak sedap Izwa!

IDAZS said...

nampak sedap, tapi mungkin tak kena dengan seleraku kot, sebab cheese+nasi.. ermmm..

tapi belum cuba belum tahu kan?

nyum-nyum

fiza said...

Terliur ok.

Maria Menado~ said...

wah. nati memang kena cuba ni. klcc.

BERT said...

berseleraakan!! leh cube ni..

Noli@Ibu Wafa said...

ishhh sedap tuuuu..ishhhh

QasehnyaRania said...

telan ayaq liuq je la..
dashboard saya ada j bloglist..

FARAH deeb said...

owh tidakkkkk!!!!! Psst... kena refresh baru dia kuar. Blogger tgh mengupdate tuuu... heee...

Lynda Che Lah said...

nyummy!!

Rahmah Ram Ram said...

hihi..memang sedap dan menambahkan lagi lelemak di dalam badan kita ni...ermmmm

Qaseh Suhaida said...

wahhh i like cheese

NM02 said...

aku rindu nak wat n3 makanan. so hari ni dimulakan dengan gambar kek dan nasi kerabu. kira ok la kan... hahaha

mamyharraz said...

mmg nak kena try nih.ok nnt nak g klcc.

Aziela said...

Alamak...meruntun jiwa betul lah... Ada reason nak pujuk hubby ke situ nieh...

beta kupu said...

Aish terliur den !

ct rahani said...

nampak gambo pun dh tau sedap.. yummy.. :)

Daddy Ziyyad said...

Besar sosej! Okay jugak lah rm18 sekali sekala..;p

ieda said...

uishh sedap !
memang nampak creamy dia ;)

di KL banyak tmpt makan sedap2 macam nie .. kalau di ktn kurang sikit ;)

~AmyLiana86~ said...

nampak sedap..blh try ni..tp jarang2 g klcc..huhu

Qhaifa Nur said...

mmg nampak sangat sedapppp....

Hilmirda Daud said...

Jalan-jalan harus singgah makan.. hihihi.
Nampak sedap...

Cho Zila said...

klcc ... memang sangat banyak benda nak makan... RM18 sekali2 gitu takperler.. serius cakap nampakpun dah sedap...
baru teringat yang dah lama tak gi KLCC.... tengokjer dari jauh..

mama irfan said...

sedapnya ^_^

- dieyana - said...

cis! ^_^

shinji izac said...

omaaakkkaiii...
mahai benor....
tapi xpa..sedap n puas ati...
:)

UmmiSyarni said...

Sdap aje ye.pernah ke izwa ckp mkn tak sedap?huhu...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tgk pn nampak sedap hehe

Dkna Abza said...

aduuiii..lambatnya jarum jam berputar, perot dah lapar tengok makanan jer kat sini.. nyummm nyummm

sal ya said...

nampak sedap.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang