thumbnail

Friday, September 28, 2012

Garrett PopCorn!


Okey ini lagi salah satu benda yang wajib kami beli setiap kali ke KLCC..wajib ek..

Garrett Popcorn

Sluurrpp....sedappp....

Wahhh...terliur balik nih!


nota kaki : kat Lumut mana mkn sedap?

29 comments:

nabila biela said...

sedapnye akak..nak jugak..hehe..akak,jom join segmen sy:)
http://comey-comeyblog.blogspot.com/2012/09/segmenblogwalking-tergempak.html

Hilmirda Daud said...

Memang sedap popcorn tu... dari jauh bau dia dah memanggil2 hihihi.
Kalau kat lumut ada satu kedai kat belakang masjid.. masjid yg kat pekan lumut tu. kira oklah, selalu gi situ masa hubby keja kat sana. Kalau kat Manjung lagi banyak.

kakcik said...

Kakcik dah lama sangat tak jejak KLCC walaupun hampir setiap hari lalu di situ...

Bicara Kak Noor said...

sedap nya nampak tu akak belum pernah makan lagi kalau try sekali pasti nk berkali2 kot sbb nampak dari gamba pun cantik tu

angahMia said...

xpenah makan la :( tgk mcm best jerk..selain klcc xde ker??

Cikgu Ma said...

tak penah mpun...nampak macam sedap...

Rahmah Ram Ram said...

memang sedapp...Izwa dh try yang rasa cheese tu? Yang tu sis tak berapa suka...kembang tekak sket nak makan...tp lelain mcm almond dan classic tu sedap...

Daddy Ziyyad said...

packaging cantik

SURIA AMANDA said...

sgt2 terliur

LiYa HaNiF :: said...

nmpak sedap...

kt lumut makanlah kt tepi jati dia tu ... ABC dia sedap..

Kakzakie said...

Tak pernah rasa pun popcorn itu..

Sue PeLik said...

sedap ker??? cm sedap jer??? saya suka sangat makan popcorn!! huhuhu

- dieyana - said...

huuhuh, sgt 'berdebar' kalau masuk Bicara Hati ni...fuh..tarik napas panjang........;-)) (mak yong yang terliur sokmo, aduhai ^_^)

Nazayiena said...

Sedapnya,suka mkn popcorn.....

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

uuuuuu pop cornnnn!!

eyndayusoff said...

Eynda suka yg perisa cheese! :-)

Mrs Lurve said...

xpernah mkn pun, nmpk sedap sgt!
sy ri2 stay lumut, makan dkt hotel je huhuhuhu

♥ Wina ♥ said...

slurrp! telan air liur..

ieda said...

uishh sedap niee
lain dari pop corn biasa2 tuu ;)

shinji izac said...

dah leh dah share ramai2 kat cni...hihi~

Qasey Honey said...

popcorn ni hb QH yang suka..tp reganya boleh tahankan...hihi

Hanif Idrus said...

Buat lapau tgk gambau ni

msredcheesecake said...

Sy gila makan pop corn ni... Tetiba mengidam plak... Tp popcorn klcc mahal la...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gulp tetiba tingin huhu

Kesuma Angsana said...

agree2 yg ni mmg sedap kan!

Dkna Abza said...

terliurrrr :(

nur said...

GLEMER NI
JOM JOIN GIVE AWAY SIMPLE!!

Si Matatajam said...

Garret PC ni Katanya mahal sgt...tapi mesti sedap kan..

sal ya said...

tumpang sluuurrrppp jugak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang