thumbnail

Friday, September 21, 2012

~ Gelora Jiwa ~


Abg adik..adik abg..

Ni lah pengarang hati jantung dan jiwa...yg ini jugalah yang membuat jiwa kacau gelora hati  dan sakit jantung..hehehehe...jerit memekik..gaduh baik gaduh baik..


nota kaki : cari mood nak balik..hehehe..jiwa dah kat umh sb anak teruna tak sihat!

49 comments:

Cik Awin said...

cumelnya budak2 2 org ni...pandai bergaya ;)

kate na said...

kacak dan canti lah budak ni..mutiara yg lilit2 blog ni lawa sangat..:)

PinKy MoMMa said...

kacak tul anak teruna..dah besar nanti mesti pening mama nak pilih menantu hehehe

doakan anak kamu sihat.. :)

Qhaifa Nur said...

bukan setakat pengarang jantung, kalau bole segala-galanya utk mereka .....

angahMia said...

wow! abg yg hensem! adik yg ttp shomelll....

HeNRieTTa JoSe said...

Alaa tomei tomei....

Psss....bli kt kedai hardware klu xslap....encik pesawat toyota yg crkan...rietta pown pestime tgk....

♥MAMASYAZA♥ said...

amboiii hensem dan chumellll skaliiii

Cho Zila said...

amboi2 sangat bergaya dan ada kelas...

nur anis said...

dah macam model dua orang anak akak ni tau..comel comel..:)

Che Rosliza Che mat said...

Bergaya betul budak dua beradik nie...

Elih Japahar said...

Hensem bergaya haha :P

Syamil Ramli said...

yg nombor tu ape?takkan nk jadik gift gak kot??
Terjah sini ==>> Premium Beautiful Kena Saman

Anum said...

pandai bergaya
comel sgt2

Syazwan Che Deraman said...

handsome anak akak tuh.
macam ayah dia.

anak pompuan plak comey macam mak dia.

salam jumaat kak.

ieda said...

mak aihh
macam artis AGO GO ! ...
cute ... ;)

wahida said...

aku tgk syahmi ni makin lama makin hensem pulak...pas tu makin putih...

dia demam ke nok? harap2 syahmi cepat sembuh hendaknya...amin...

Nieyl said...

alalala~tomey nyer...mmg la akak...mood dah xde dah nie..nak balik aje nie...

Daddy Ziyyad said...

nombor apa tu? masuk contest kah? :)

mamyharraz said...

comelnya..
samalah kira detik je ni nak balik ;)

Mummy Akmar said...

Dua-dua kiut...

Handsome and pretty!

shinji izac said...

amboi....kecik2 dah pandai bergaya...
tengok mak nye lah...hikhikhik :P

Momo said...

befday party ke ni? hadiah kat belakang tu banyak nye..haha

IntaNBerliaN said...

alahaiiii 2 beradik ni comel sungguh!

fiza said...

SOrang handsome & sorang lagi comel.

Smoga abg cepat sembuh.

Azee Hana said...

comelnya......nama ape ni..hihihi

Iffah Afeefah said...

alahai moge anak akak cpt smbuh k

Ogy Nordin said...

Hensem n pretty kids in the houseee...

munna said...

comelnya...budak berdua ni....

Si Matatajam said...

Dua2 comel..bertuahnya... Moga Si Abg cepat sembuh ye...

sal ya said...

shomelnya dua beradik ni.

AdaM Hawa said...

alahai.. comelnya permata hati kamu izwa.. cute!! handsome!!

wantie said...

hensemnya anak bujang kamu. nak tender boleh? hahaha.. gurau jer.

sweet je tengok dua beradik ni.

muslimkidsshop said...

Hello! Educate your kids with our islamic learning tools... it's fun and cute!

Http://muslimkidsshop.blogspot.com

لين Si Pipi Merah said...

alolo omeinya,, :)

QasehnyaRania said...

alolo hensemnya yg lelaki tu..
si gaadis cute..

buah hati pengarang jantung..hehe

Hanif Idrus said...

Bila baca entri ini teringat anak aku juga......asik gaduh2 ajer

Alin Marlini said...

marah2 pehtu cium2..hehehe

khairul said...

biasalah budak2..sy 3 org ni pon dh penin..kejap gaduh..kejap baik hmmm

adyna said...

ALA COMEY NYER DAK2 NIE..

IZWA ADAT LER ANAKK NIE..JAP GADUH JAP BAIK..YG NIE GAK LA PENGHIBUR HATI N PEMBAKAR JIWA HEHEHE

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

alahai comel jer..pandai bergaya :)

Mak Wardah said...

Mereka bagaikan nyawakan...comelkan.

haz said...

alahai machonye si abg n comelnye si adik.. hhihi

zila manaf said...

comelllll!!!

~Beb~ said...

get well soon ye ank2..

btw golden palm tree ada buat promo 1 malam RM3XX. sila jgn lepas kan peluang. kalau nak tau more psal GPT boleh tgk sini dlu b4 decide nak pegi nanti :)

http://wonderfulretreats.blogspot.com/search/label/GoldenPalmTree

cuba tlg sampai kan promo yg gile2 ni kt u. jarang sekali berlaku. normal price 1 mlm 800 :)

Rahmah Ram Ram said...

lumrah adik beradik ...mesti ada gaduh2...apapun Izwa mempunyai anak-anak yang hensem dan cantik anugerah dari allah swt...alhamdulillah..semoga menjadi anak2 yang soleh dan berjaya di dunia dan akhirat ye.

Get well soon Syahmi...

ashra said...

Sgt sgt kiut okeh.....hehe

Dkna Abza said...

nanti kalau dh besar orang cakap pasangan kekasih..boleh buat penyemaran nie :p

maszull said...

assalamualaikum mrs.eady...comel jer budak berdua ni...:)

Dunia Wilma said...

Cutenya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang