thumbnail

Wednesday, September 12, 2012

I Love You Too!


I Love You Too!

Sedikit info..

Saya suka membaca buku semasa makan sendirian di office,sekadar membaca beberapa muka surat sepanjang makan so boleh kira berapa lama nak habiskan satu buku..hehehe..dah menjadi habit makan mesti nak membaca!

Terbaru saya baru beli buku Irma Hasmie bertajuk Smile..belum buka pun lagi...dan masih ada beberapa buku lagi yang saya tak habiskan baca lagi.Suka tukar-tukar baca buku..ntah kenapa!

Ehhh..ingat nak ber-WW tapi setiap kali buat entry WW mesti jadi A to Z!kekekeeke....


nota kaki : sangat suka membaca buku tapi waktu tak berapa nak izinkan..ehh salahkan waktu??

37 comments:

Azee Hana said...

sama la kita...suke bca buku...tapi x sempat...pastu,,,susah nak fokus betul2 sebab masa x cukup..huhu

fiza said...

Suka membaca gak, tapi sejak dah ada anak 3 nih, mcm tak sempat jer nak membaca. Erk...salahkan anak pulok...kekekeke...

BERT said...

cam bess je buku ni :))

Kakzakie said...

Sekali makan atu muka surat lama-lama habislah satu buku dari tak baca langsung - zero.

Anum said...

membaca satu hobi

Nana said...

saya tak suka membaca...apa2 isu terkini selalu update ngan member jer...
katak bwh bangunan betul la...=P

Ogy Nordin said...

Akak suka baca bila sume keje dah setel dan anak2 dah buat taik mata.. time tu pulun baca cukup-cukup muhahahahha

MamaEma said...

dah lama tak punya novel ni

Cho Zila said...

syioknyer baca buka rasa terawang2 sama nak mendalami...

Golden Rose said...

dah lame tak bace novel...nak stat blikla kalau mcm ni...cuma takut tak leh stop je

♥ ROS ♥ said...

Dulu ros suka bca.. Tp skrg haisshhh .... :p

Masz Sidek said...

wah mcm best jer....

Saleha said...

saya pun suka kumpul dan baca buku..

nur said...

i love u three! hehe.. dah lama x baca buku2.. baca blog n web aje..

Mrs. Norrie said...

samalah kita....klu mkn sorang2 sibuk cari bahan bacaan, klu mkn ramai...bahan bacaan pun tak pandang2 lebih2 lagi surat kabar..hehehe

ros_reeza said...

macam best je ni.. rasa cam nak baca je .. :)

Cikgu Ma said...

tajuk pun comel...suka juga sketsa sempoi cmtu...

IntaNBerliaN said...

macam best je buku ni..

Dr Mohd Hafiz Osman said...

Suka dengan penampilan terbaru blog ni , nampak cantik kemas dan tenang. Anyway apa maksud ber WW ya? Maaf saya tak berapa faham... :)

ct rahani said...

sy pun suka baca buku.. tp kdg2 masa cam terbataskan.. :)

ieda said...

wah menarik nie :)

Nazayiena said...

Kak Nurul dlm setahun pun satu buku x habis baca,huhuhu....

Syazwan Che Deraman said...

nanti boleh kongsikan ye isi dari buku tu.

hehe.

eh, Irma Hasmie tu yang baru kahwin kan?

dia reti ke menulis?

shinji izac said...

saya suka baca novel, tapi kawan laki asyik kutuk je..

salahkah saya? huhu~

zila norazila said...

akk pun suka membaca..tp suka yg ringkas2 jew..:)

Hanif Idrus said...

aku pun suka membaca buku..kartun...hehehheh

Beckhrooy said...

aku suka baca komik dan berita sukan jer

Si Matatajam said...

Teringin plak nak beli buku ni..interesting la..

LYAfrina said...

lya pon suka baca..tp byk baca novel la... buku ni cam menarik sgt

mama aleen said...

samalah kita.. majalah pun tak sempat baca.. hehe

adyna said...

suka baca buku gak..tapi skrg sume buku nak dikurangkan dari dalam kotak sebab dah takde tempat nk simpan :)

Aida78 said...

x suka baca buku sbb hubby marah kalau dah dapat buku semua keje terbengkalai hik2

iznawzi said...

jangan i love u three four sudah..hihihi

kay_are said...

buku2 unsur motivasi ni memang jarang sangat nak beli.. bese famili beli.. jadi tukang bace je.. =__=

nur said...

@Dr Mohd Hafiz Osman

mAKSUDNYA WORDLESS WEDNESDAY
dari blog NUR

Bitt (double IS) said...

alaa buku bobooi haritu pon xsempat carikkk :)

Nur-nba said...

Membaca itu jambatan ilmu.. Lama dah Nur tak baca novel.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang