thumbnail

Monday, September 03, 2012

Isnin....


Isnin..?Isnin..?Huargghh...hari ni agak malas & agak busy (busy?) sikit...
Tapi ada rasa sedikit gumbira bila mana atas meja ada kat jemputan kawin..seronok wehhh dpt jemputan kawin nih!Seronok tgk orang kawin ala-ala teringat-ingat sendiri punyer kawin..hahahaa....feeling-feeling gituuuu....

Kasi segar skit mataaaaa......

Oh isnin...moh keje moh!
Kene rajin kene kuatkan semangat...fuuhh.......

nota kaki : cepat laaa...9hb September!

29 comments:

ros_reeza said...

nape dgn 9 September kak?...

Asal isnin je mulalah rasa lain macam kan kat tempat keja.. hihihi..

kakcik said...

Isnin tetap juga datang dan pergi... :)

Masz Sidek said...

hari ni mood kelaut laa...

kat mana majlis tu....?

♥ Wina ♥ said...

sangat kemas meja kamu hahah...

MizzTina said...

meriahnya meja keje dia!!!

Kesuma Angsana said...

samalah kita !

SURIA AMANDA said...

9 september udah mcm nama filem David Teo

Mummy Akmar said...

Woww..gambar bercuti ke Sabah dijadikan wallpaper..Memang segar mata tu..tapi sure dalam mood cuti lagi.

Apa2 pon selamat bekerja!..saya pon tengah monday blues! Hahaha

Imaan09 said...

haihh..cantik dan kemas nye meja kamu izwa.. meh cni tolong kemaskan meja saya pulak.. meja kerja ku berkonsepkan "klu kemas, nanti xjumpa.."

Dkna Abza said...

meja penuh ngn gambar family..huhuu..owseeemm..meja dkna tak boleh ada benda alah macam nie nanti kena marah bos :(

wahida said...

hari isnin mmg ramai yg monday blues...

:)

qasehraihan said...

waaaa...kemas meja tuuuu...hehe

ieda said...

ahahha tengah cari mood nie ;)

MamaEma said...

kemasnya meja..orang depan tu buat apa erkh..hehehe

cheqna said...

ko kak..bukan hr senin je malas...hari2 ko malas..hahahaha
asyik jenjalan je ko kan kak...
jeles i tau

eB said...

penoh meja tuh, i lioke :)

Cho Zila said...

bestnyer meje keje...
meriah ngan gambar2.. akak kat sini malu nak taruk macam2 gitu..

yerler awatnyer 9 september...

yoon da-hyun said...

syndrom monday *_* hee .. heee ~ im following you . hit me back plezzz :) thank you !

Liza Razak said...

saya pun suka pergi kenduri kawin...best!!

lady scooter said...

hi mak jemah...he3... minggu lepas de 1 tapi sebab en. suami demam....tak dapat nak pi...last2 pi open house kat belakang rumah je..dekat!he3

lady scooter said...

de ape ngan 9 september tu?

nur anis said...

WAAA..PENUH GAMBAR ATAS MEJA..:)

Mrs Lurve said...

memg kemas betul meja..

shameel Iskandar said...

Tertanya2 juga, kenpa dgn 9 september..

eynda said...

Ceria je meja :-)

Bitt (double IS) said...

perghh banyak betul gambonya..hehhe

Bulan Syurga Firdausi said...

banyak nye gambar...

mama aleen said...

comelnya meja :-)

sal ya said...

meriah dengan pics family.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang