thumbnail

Thursday, September 20, 2012

Mana Mood..?Mana...?


Mencari mood nak BW..mencari mood nak KOMEN..mencari mood dengan RUPA BARU dashboard blog ni...tak suka..seperti sedia maklum kita memang susah sikit nak terima benda baru, lagi-lagi dengan kepala agak ting tong sekarang nie...

Menjengah ke rumah org tapi takde idea nak mengomen..apatah lagi bila keluar hujan hujan love atau apa saja yang turun sehingga terklik-klik bagai..bertambah hilang mood bila terpaksa iktiraf diri SAYA BUKAN ROBOT..aduuhh..sekali boleh,dua kali okey,tiga kali memang ku pangkah je terus (sory!) juga berterusan hilang mood utk menaip bila jari tercari-cari ruang komen yg ntah di mana...(masalah diri ke aku hari ni?)

Tapi...yang pasti sekarang ni ku berada di ruang keLAPARan yang teramat sangat setelah semuanya 'terkeluar' semula selepas kejadian bau-bauan yang agak kurang menyenangkan datang dari seseorg...aduuuuhhh..oh tidakk..ku masih lagi belum mengandung...ehh ye ke?hihihi..yang pasti masalah bau ini mengganggu beberapa org yang lain disini..aduuhh..pening!

Ehh..kene berenti menaip sementara menunggu loading HRMIS berjalan tanpa henti sehingga menyebabkan hang di sana sini...(mmg tak berantar la SKT aku ni..)

dapat ni pun best jugak kan?

Moh la kiter mencari sesuatu utk dikunyah sementara membetulkan mood dan kepala yang ting tong ini..ada idea nak makan apa utk tengahari ni?
Ayam penyet best jugak (terliur sambal dia..pergghh!), burger McD layan gak (sebab sebelah je..hehehe..), nasi ikan bakar pun cun jugak nih!makan pulak sambil layan lagu rock kapak...sungguh best!


nota kaki : TOLONG la buang verify word dan hujan yg tak berkenaan tuh..sangat menyusahkan org lain...

36 comments:

Anum said...

stress kan tunggu sistem hrmis

fiza said...

Tak suka ngan dashboard baru, tak suka Verification word dan tak suka hujan2 love tu. Alahaiii...toonglan buang.

nur said...

hujan-hujan love.. haha.. menarik tu kalau betul2 turun camtu.. bahagia...

blog nur pun tengah tingtong jugak tu.. taktaule.. tak reti nak betulkan.. camne eh?

dari blog NUR

Momo said...

stress..skres dah kepala momo ni..haha

FARAH deeb said...

hahahaaa... ini nak period ni namanya! Ting tong!
My latest Entry :)
Saya trauma kat Encik Jamban

nur anis said...

saya pun stress jumpa blog macam tu..huhu..

aduh..saya pun sangat kelaparan ni...

ieda said...

ye dikk
serabut
akk nie dah lah dashboard x ada dlm pc .. bila guna tab .. kuar lakk
dashboard baru !
adehhhhhhh senak rasanya ..
nak letak pic terkial2 huhuh

Nieyl said...

taw xpe...mmg leceh ckit..benda baru kan...

:: Riri-Fatieha ::~ said...

dashboard baru ni memang tak best...

are_lin@yu said...

btl..kdg2 mud blh berubah2..kasi naik balik..hihi

Noli@Ibu Wafa said...

noli dah abih dh mood cantikkan blog..ni dah malas dah..skrg nk bw je..hihi

Elih Japahar said...

HRMIS tak pernah lajunya huhu...SKT berapa kali nak hantar hari tu..

♥ Wina ♥ said...

baru lepas makan nasi ayam dgn si dia lepas lebih seminggu tak menikmati moments begitu...

nieda said...

Jgn stress

Aziela said...

Kadang2 word verification tu bolehlah nak sabarkan hati lagi, tapi bila ada hujan2 love, bunga segala bagai tu, memang kita terus pangkah. PC menjerit2 nak loading page tu, sampai segan dengan orang lain..

iznawzi said...

mai segelas....hehehe

- dieyana - said...

haisy! tgk imej AW, rs nk minum float kat AW pulok! benci! ;-)

(pstt, gara2 tgk cis awk hr tu,mlm tu tk tunggu2 dah, ajk suami mkn, tp bukn tmpt izwa p tu, lain hr nk cuba tmpt izwa p! ^_^

Bazilah (^0^) said...

sama lah kita! bazi pon x suke rupa dashboard baru tuh.

IntaNBerliaN said...

aamakk dh lama x g a&w

Eye_nee said...

cool..tarik nafasssss...lepas.....rilek ek jgn stresssss...

BERT said...

memang stress tgk dashboard baru ni huhu.. tkpe tke ur rest sista.. nanti smbung balik keh

Remy hazza said...

bila lapar.... ingatlah blog remy.... he3.....

Crew Fathi said...

dapnya air tu... terasa dahaga lak.. hoho

Alin Marlini said...

stress jugak sb opis dah mcm kapal karam.

Si Matatajam said...

Bestnya tengok root beer...Terlioq plak M kat sini...Langkawi tak dak A&W..hu hu sedih...

Si Matatajam said...

M dah biasa ngan dashboard baru ni...

Ogy Nordin said...

Mood! Idea!..meresap la dalam jiwa Mrs Eady...fuhh!

Ok siap... pasni bole sambung pulun hentry banyak2 hehehhe

Amy said...

Cari mood..jangan tak cari...asal jangan cari Mahmud udah le..
wakakaka...!!!!

Hanif Idrus said...

Word Verification...isu yang aku memang dah malas betul nak pikirkan.. Dah buat banyak entri pasal ini...tapi masih juga yang buat!!!

Cikgu Ma said...

setuju dgn kak fiza...nak emo2, nak pakai widget bagai, buat blog utk syok sendiri dah la...kita nak yg simple..

**macam la blog saya bagus..hehe

PinKy MoMMa said...

pening kan dengan dashboard baru..terhegeh hegeh..dah la sdia maklum terhegeh hegeh huhu..

tangan didada..mata pusing pusing padang awan nano ^^

pha is said...

mcm2 boleh makan.. kalau kat sini, saya keluar cari nasi kandar je.. hehee

eMMe said...

Salam Mrs Eady, nak root bear... slurppp... manis lagikk.. isk2!!!
saya tak boleh...kene kawal, jgn tak kawal, hahahah...

Mrs. Norrie said...

saya pun tak suka blog yg ada verify word...yg mana ada tuh memang terbantut nak komen...klu asyik salah jer kod dia...

Syamil Ramli said...

menyampahnya dengan HRMIS tu..dh jadik hamis

Terjah sini ==>> Seks Yang Nikmat Seketika

sal ya said...

sabar je la. mmg verify word kadang2 layankan je. bukak2 je tadi tgk dashboard dah tukar baru. mmg tak suka tp ttp kena layankan jugak. huhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang