thumbnail

Friday, September 14, 2012

Misteri Nusantara....


Sangat misteri dengan apa yang berlaku mlm semalam..

Skrg ni sapa yang hantar??

skrin capture dari skrin bb kawan saya..sebagai bukti...

Lepas subuh tadi tiba-tiba kawan saya bbm tanya..kenapa..
Ehh...terperanjat la hati..terus terdetik..kenapa ape nyer nih??Balas la balik tanye.."nape?"


Lepas dia terangkan yang dia terima bbm saya pukul 3.33 pagi tapi waktu tu dia tido so subuh baru dia balas...yang pelik nyer time ni saya pun tido!Confirm tak ngigau sebab dlm bukti recent message memang saya langsung tak bbm dia..dah bnyk hari tak berbbm dgn dia...

Nak kata geram pun nak geram dengan sape ni...?Tido dalam senyuman lagi ade la..hehehehe..
Tapi yang pasti memang saya tak hantar pun kat dia bbm ni...pukul 3 pagi?baik saya ngulit dak ed tuh..hahahahaha...nak kata ngigau pun jauh sekali sebab hp duk atas meja jauh dari katil..

Seramm okey serammm.. dihantar pada pukul 3.33 pagi di tarikh 13hb...?


nota kaki : boleh ke org crossline bbm kiter?ke hantu pun nak berbbm nih?hahahaha...

36 comments:

BERT said...

hihihi.. mistiknye.. ngigau kot..

fiza said...

Jgn biarkan hidup anda diselubungi misteri...hahahaha...

mengingau sambil menaip kot. Mana tau ☺☺

fiza said...
This comment has been removed by the author.
Anum said...

pelik nie kan
ke ngingau nie

Fauziah Mohamad said...

ada geng baru kot...siapa tu????

~ yus ~ said...

pelik ya? tak pernah berbbm, tak tahu....:D

ros_reeza said...

eh misteri ni.. sape yg anta ni?.. seraammmm ni.. huhuu..

takpe, pikir positif, mungkin akak ngigau kot?....

ieda said...

adehhh misteri
hurmmm
hantuu koot ngehx3

bermula disini said...

mungkin cross line nie...hahaha...dulu sy pun pernah kene...setiap pukul 3pagi mmg ada no kawan akan call...tp bila tanya esok hari xda pula dia call...then xda recent call kat phone dia...misterinya..hahahaha

jemput2 lah lawat blog saya dan like fb page sekali TQ =D.

http://di-sini-bermula.blogspot.com/

nur anis said...

akak..ni memang seram kak...misteri sungguh..siap masa dengan tarikh yang cantik..huhu

FARAH deeb said...

Haaaa haa.. aiyoookkkkk!!!! Hehehee....
My latest Entry :)
Ghaye Ghaye Ghaye!

Gieyana said...

misteri nie..kiter selalu jer anak yg main..:-)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ermmm tu kira xbape seram...

kes moon seram la gak..

dapat call dari no makcik..suara hampir sama.. pada jam 10 malam ke atas.. dia siap kata..g kat tingkap.. pandang atas...

tp saya xpegi ke tingkap pon..sbb saya jenis penakut.. hehe

saya just tanya.. kenapa?? pastu terus terputus talian.. esok pagi tu.. sy call makcik sy plak.. dia kata dia keje mlm masa tu.. henpon simpan dalam locker je...

huhuhuhuhu~ sangat misteri

Noli@Ibu Wafa said...

hehe..hantu pon dh advance sekarang kot..hihi..misteri betul..seram!

QasehnyaRania said...

naik bulu roma saya kak baca ni...kene call gtau abg mazidol ni..mistik2 ni minat la dia buat kajian..=)

Kakzakie said...

Hebat juga hantu moden tu izwa. Menakutkan je sebab bukti ada memang berbbm... eh entahlah..

Ogy Nordin said...

Huish! serem la pulak antu pon dah pandai nak berBBM kemain.

MamaEma said...

jangan biarkan hidup anda di seleubungi misteri

PinkUmmi said...

memg misteri nusantara betul...

mamyharraz said...

org kata malam jumaat selalu ada hantu agaknya lah kot huhu seram!

Eye_nee said...

mistik sgttt ni sis...

Tinta Lana said...

Salam.

Kak..sya rasa mmg hantu *serius,nada serius*

Hantu skrg pun,pandai pe pakai bbm, peredaran zaman lah katakan, *serius lagik*

Heehhehehe

Bazilah (^0^) said...

hantu pon pandai dah nk berbbm skrg hehehehe..

Mimie_Zatun said...

misteri nih...
hurmmm....

Kesuma Angsana said...

KA suka betul kalau part2 citer misteri2 ni.. dah jumpa pak dukun hehehe

mama aleen said...

seram siotttt :-)

msredcheesecake said...

Jgn pikir bukan2...hheee...

~Beb~ said...

terlalu ramai yang ade bbm and ade no pin uols dgn si pengantar text tu hampir sama kot.. crash maybe.

rafflesia said...

akak mengingau terbbm kawan kak kot. hihihihi panjang pula tu.. hihihi

Nur-nba said...

Hmm pelik juga ye..

Hanif Idrus said...

Hantu BBM...isskkk

9n0L4 said...

huihhhh. cite seram ke ape ni. ;)

ashra said...

Uih....ni 3.33 pg laks tu...agaknya mmg ngigau...adalah tu kan kemisteriannya..hehehhe..

Tak mustahil....huwaaaa...seram seram

Bulan Syurga Firdausi said...

sy sendiri pun trgelak... hehee

kay_are said...

memang misteri betul ni.. bbm ade fungsi automatik kot? =P

UmmiSyarni said...

Hantu kot? Hihi...mmg hantu skrang da canggih.ikut peredaran zaman lg.i

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang