thumbnail

Tuesday, September 04, 2012

My Lunch!


Cintailah buah-buahan tempatan...cewaahh...


Ni je la makanan nyer tengahari nie..diet bukan pregnant pun bukan (ehh ye ke?) hahahaa...ni je yg ade dlm otak, nak makan buah hari nih!Pegi kedai buah yg tinggal nenas,jambu air dan mangga...sooo...terpaksa la amik mangga sebab saya mmg tak makan nenas dan tak suka jambu air..last choice :) Lagi pulak sarapan pun lambat sgt tadi so still kenyang lagi just mkn ni utk alas perut jek...ptg citer lain..hihihi...

Ohhh..saya tak kerumah kamu lagi ye?Kejap ye saya marathon laju-laju mane yg sempat dulu kalo tak saya silent reader je ye!Ada task yg kene siapkan dlm minggu ni so super duper busy minggu nie...


nota kaki : buat kerja sambil senyum sebab hati berlagu girang... :)

35 comments:

aizamia3 said...

sama aarr.. ai pun tak diet tapi tengah puasa.. ;)

~aYu~ said...

makan buah pun kenyang gak kan..
apa yg happy riang ria tu? huhu..

Mrs Lurve said...

sedap nie!

Zana Adieyza said...

zana makan buah jugak tadi.. buah jambu batu... sebab beragan nak diet.. hahaha

eB said...

eB cuti smapai la minggu dpn. hik3

SURIA AMANDA said...

terpaksa jadi silent reader kat blogger yang singgah rumah i..bukan apa..nak tinggalkan jejak tp WV ada so susah...

cheqna said...

ye dok kak makan mende ni je??
leh caya ke dop dok au mek ni ni =)

wantie said...

kita pun tengah girang ni.hari hari pun girang.

Momo said...

perghh..meleleh air liur..haha

MamaEma said...

masam ke manis?

Nieyl said...

dapnyer mangga...manis x?jangan lupe terjah umah kte yea kak.. :)

kakcik said...

Apa yang dilagukan oleh hati itu? :)

nur anis said...

makan buah memang boleh kenyang..:)

ieda said...

mak aihhh dikk
sesekali layan nie
kalau akk ada dua tiga bungkus licin ;))

ieda said...

mak aihhh dikk
sesekali layan nie
kalau akk ada dua tiga bungkus licin ;))

kay_are said...

mangga.. terliur gak r.. buah buahan rase makan je sume.. sume sedap ^__^

Bitt (double IS) said...

alhai sedapnya tapi tekak tak berapa sedap pulak harini

Qasey Honey said...

wah sedap tu mangga buh asam..ahhhhh ngeces jadinya ni..

ros_reeza said...

emm..sedapnya :) kalu letak dalam peti ais dulu, biar asam dia cair, sedapnya,... hihihi

iedchan said...

nampak mcm sedap..hehe..diet2 pun mkn sedap hehe

Tina Othman said...

lapar tgk mango tu, dan dan terliur

Rinna said...

Owhh mangga ker.. cam ciku laa plak.. hehe tapi mangga pun sedap.. :)

fiza said...

Dah lama tak makan mangga.

BERT said...

sdpnye mangga!

Asyifa Mustaffa said...

ngidam gue !!!

eynda said...

Teringat pulak mangga cam ni jual depan sekolah adam... nak kena beli ni... terliur dah hehe...

..::..aRe-Na..::.. said...

tgk neh terus telan air liur hehehe..
dap urmmm:-)

Aida78 said...

salam n selamat hari raya diet ke...huhuhuhu...

Kesuma Angsana said...

buah2an mmg terbaik

Myra Jay said...

Uikk, cukup ke lunch makan buah je :)

♥ Wina ♥ said...

me pun dh 2 hari makan buah je masa lunch sbb breakfast n tea time kat training nie macam lunch & dinner pulak haha!

♥ ROS ♥ said...

Uihh mangga... Ni buat nak g cari nih,,, ekekek

sudipVSsenduk said...

letak asam lebih ya...

sal ya said...

mangga je? kenyang ke?

nur said...

tetiba terliur lak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang