thumbnail

Tuesday, September 25, 2012

Oh anak....


Alahai anak...kerana kamu mama hilang mood hari ni...
Hilang segala rasa nak berfikir..nak makan..apatah lagi nak bercakap...
Pagi-pagi kamu dah buat perangai...nak dengan abah sahaja...aduhai anak....

manja abah...sobsobsob..

Kerana kamu juga hari mama tidak seceria selalu kerana mama tinggalkan kamu di taska dlm keadaan yg menangis dan sedih...kerana kamu juga hati mama gundah kerana fikiran mama ke sana sahaja...
oh sayang kerana kamu juga hati mama tak tenang hari ni...

Ya Allah..cepat la ptg..mama tak sabar nak jumpa kamu dan abang Syahmi...

nota kaki : sufiya buat perangai nak dgn abah dia je..sedangkan org lelaki mana boleh masuk kat taska tu...alahai anakkk...mama dah rindukan kamu! :(

36 comments:

Lulu Caldina said...

dah telefon dah? Dia ok tak?

BERT said...

kesian dia.. kadang2 budak meragam macam2..

maya amir said...

kalau tinggalkan anak, die nangis gitu, memang tak senang duduk kat ofis kan.. takpe, insya Allah die ok..:)

Aziela said...

Memang kita semua tahu dia akan berhenti menangis. Dia akan bermain seperti biasa. Dia akan segalanya seperti biasa. Tapi hati ibu memang selalu tewas kan..

FARAH deeb said...

Kitepun dulu anak yg no 1 ngan no 2 tu cam tulah 6 bulan kalau tggl nanges. Bile nak masuk opis asek tingat udahnya 6 bulan tulah dok bertapa kt tadika boleh? Sampai budak2 lain ingat daku ni cikgu gak akakaka... haaa ni adik dia tahun depan masuk tadika tak tau pe naseb. Adekah ku akan jadik cikgu sekali lagik! Akaka.. BTW, biaselah tu perasaan seorang ibu. Cer tanye bapak sure dia tak tingat pun kat anak tu nanges tadi kannn... tp tu nikmat seorg ibu sebenarnya jadi chill k!
My latest Entry :)
JJCM: Kenny Roger's Roasters

Fauziah Mohamad said...

doakan dia semoga dia kuat semangat...

sesekali nak manja dgn abah...mama takyah sentap tau...hihi ilek arrrr

Anum said...

tue la dia ragam budak2 kan
kesian

Rahmah Ram Ram said...

hihihi..kekadang anak pompuan ni dia attach dgn father dia izwa. sis pun kena mcm tu gak ..memang sakit hati tapi nak kata apa..agaknya father punya naluri lagi lembut kot bila layan anak perempuan...hihihi.

Kakzakie said...

Betullah kata Ramlah Ram Ram anak kakak pun samalah masa usia kecik-kecik semua papa tapi bila dah remaja dia mula attach dgn kita Izwa..

eLL said...

alahai anak. hihi, takpelah nak manja-manja kejap ngn ayah

Dunia Wilma said...

Sabar ya Sis...
Biasalah kalau anak perempuan nie...
Memang manja dengan abahnya...
Kejap lagi petang dah tu...
Tunggu kejap ya ^_^

nur said...

kesisnnya.. mesti nangisnye teresak2.. dapat bayangkan ..
dari blog NUR

Bazilah (^0^) said...

alahaiii anak..sabar yer kak. nnti akk jumpa die nnti, dah ok lah mood die nnti :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ntah apa laaa yg membuatkan dia meragam nak abah aje ye...

Nieyl said...

sabar yea kak..budak biasa la tuh..nnt ok la tuh...

mamyharraz said...

ank akk pun rapat dgn baba dia sikit2 nak baba.

Eye_nee said...

bila anak meragam..kita yg tak tenteram...

kiera'sakura said...

ala sian.. insyaAllah dia ok tue besa la hati ibu mana tak risau kan.. huuu

fiza said...

Alahai anak abah nih.

ieda said...

alahai anak abah
macam anak akk .. tapi anak akk zahrien lah rapat ngan ayahneee
anak bongsuu koot ;)

eMMe said...

biasa anak pompuan manja lebih kat abah dia kan... sabar je la Nurul... InsyaAllah Sufi baik2 ajak tu...

Kesuma Angsana said...

anak2 biasalah ada masa2 diarang meragam nak perhatian ibu bapa!

AyueJean said...

Agaknya macam ni mak kita rasa masa kecik dulu......
Sabarlah kak....

NM02 said...

oh qays... naper la kamu sedar pg tadi, mami jadi tak keruan tggal kamu kat umh pengasuh bila mata kamu celik memandang kami berlalu pergi.

ini luahan dari hati aku plak. hehehe

Hilmirda Daud said...

Memang kita tahu dia akan berhenti menangis tapi rasa tak keruan bila tinggalkan dia masa dia masih sedih...

cheqna said...

ahkakkkkkkk!!!!!!*sambil peluk2 laga2 pipi kiri kanan
rindu i tak????ouh terima kasih kerana mengangguk....

SURIA AMANDA said...

Biasa la anak perempuan memang manja ngan ayah...tp kalau ayah xde baru cari mama...kan?

Everything's Everythings said...

Alahai comelnya dia ;D
biasalah ayah dia yg lebih manjakan anak2 dia sgt kot ;P

LYAfrina said...

alahai... biasalah..budak2 nimood x menebtukan.. kt kna la bsabar & folo je mood diaorg..mudahan skarang dh ok ye

khairul said...

alahai anak abah ..sabaq jer la

dhiashahida said...

alololo..tomeinyer...
bdk2 lau dtg angin nya mmg ribut dibuatnya...
salam kenal..singgah follow awk skali..:)

Arina Shamsul said...

Alahai dear..sabar ye..saya memahami situasi kamu, memang hati tidak keruan kalau memikirkan pasal anak :)

Btw si alahai anak sangat comel..ngeeee

Novelgurl said...

ayh dia y sllu mnjga ke?.tp klo ank pompuan mmg rpt ngn ayh lebih lg.hehe.

Si Matatajam said...

Sometimes mmg anak2 ni dia memilih skit nak ngan sapa. My son pun camtu gak.. Kejap nak sgt ngan abah dia.. Pastu rapatkan ngan ibu dia..

Dkna Abza said...

manja nie :P

sal ya said...

taska yang hanya benarkan org perempuan je masuk ye?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang