thumbnail

Thursday, September 20, 2012

Pemikiran Carca Merba!


Banyak benda nak buat,banyak benda nak cerita tapi ntah yang bagaimana mahu mula..
Dengan sistem HRMIS yang masih gagal utk menghantar SKT saya..letih!Berhari-hari buat benda yang sama tetapi masih tak berjaya....Dengan banyak entry makan-makan yang tertangguh..hehehe...cuti 3 hari kan..pagi tengahari mlm kerja nya makan saja di merata-rata!

Sedang juga berusaha untuk menerjah balik follower baru dengan kebanyakkan nya tiada link dan tiada cara lagi utk saya usaha utk ke rumah kamu ye..

Juga sedang berusaha untuk meninggalkan jejak ke rumah-rumah yang lain selepas sudi singgah disini smlm,kelmarin dan hari-hari yang sebelum nya..Juga sedang gagahkan hati utk berjalan kaki ke bank utk menyimpan duit anak..hah!yang ni sangat berat utk dilakukan walaupun bank itu sekadar berada dilobby..hehehehe...dasar pemalas la daku nih!

Tapi hati berbunga kembali bila baru dapat e-mail confirmation dari hotel Best Western Marina Resort di Lumut utk penginapan hjg minggu depan.Err..dah boleh packing baju tak?hehehehehe.....


nota kaki : mana satu nak buat dulu ni?adoiiyaiii.....

17 comments:

MizzTina said...

slowly... buat mana yg penting dl..



happy holiday!! =)

Nieyl said...

hehe~biase nyer buat kat umah ok ckit rasa nyer kak..:) sdgkan kami yg handle benda nie pun..same je..bersabar yea kak :)

maya amir said...

kite pun sama..pening mana satu nak buat ntah..heheh

Hnahdy said...

waaah nak ikut p bercuti

Anum said...

x pe sis lex lu.. yg penting mood nak bercuti

Noli@Ibu Wafa said...

hihi..satu2..rilekk..nnt penin plak..kn nak g bercuti tu..slmat bercuti ;)

wahida said...

aku pun pelik follower yg dah follow tapi tak letak link blog dia...adoi la hai...mcm mana nak jejak balik kalau mcm tu?

fiza said...

Buat mana yg penting dulu. Bestnya nak gi bercuti.

Cho Zila said...

buat pelan2 sampai selesai.. moga berjaya... yang penting minggu depan holiday... nak ikut.. nak ikut... best gak marinatu...

Qhaifa Nur said...

seronoknya bercuti lagi....

~aYu~ said...

HRMIS slow mmg wat stress. bestnya nak gi jenjalan holiday. suka..suka.. leh releasekan tension tu.

kiera'sakura said...

memang tekanan klu buat HRMIS tue bukak time betul2 pagi agak senang la ckit sbb masa tue traffic x sesak kot

Eye_nee said...

Bercuti lagi kamu yer....mak jeles naksss...

AyueJean said...

Buat ikut mana yang penting.....
Kalau dah serabut sangat, berhenti dulu...
tarik nafas dan tenangkan fikiran...

Remy hazza said...

cuti2 hujung minggu.....
mana yg penting buat dulu kak.....

Si Matatajam said...

Mmg tension gak bila Ada follower yg tak dak back link kat Nama depa ni...Camna nak jejak balik kan..

sal ya said...

owh... kita sama2 sedang membalas jejak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang