thumbnail

Wednesday, September 12, 2012

Selamat Harijadi Adikku!

adikku Muhd Naim

Hari ni beliau berusia 20 thn!Satu-satu nyer adik saya walaupun saya bergelar adik dalam keluarga..hahahaha...

Agak pendiam...eh bukan pendiam tapi tak banyak cakap (kalau kat umh je la kan naim?) tapi kat luar peramah dan suka tersenyum.Satu-satu nyer adik yang boleh diharap (mungkin sebab dah takde adik lain kot?hahahaha...)

Okey la adikku yang sorang..ngah nak ucapkan SELAMAT HARIJADI yang ke-20 (ko dah besar okey!), semoga dipanjangkan umur lagi,diberikan kesihatan yang baik sentiasa,selalu-selalu dimurahkan rezeki & semoga sentiasa berada dibawah lindunganNya,amin ~

Satu je ngah nak minta kalau boleh buang la tabiat suka balik lewat mlm sebab ngah selalu risaukan kau..bila bangun pagi je 1st yang ngah buat ialah check pintu bilik kau..ngah risau sebab kau naik motor waktu mlm..huhuhuu...walaupun kau dah besar panjang ngah dengan long tetap anggap kau adik kecik kami...


nota kaki : ehhh ko dah ade awek ke belum?hahahaha....

40 comments:

Anum said...

happy b'day for ur adik :)

FnF Simple Life said...

hepi befday buat adik Mrs eady

Rozita said...

balik lewat malam.. ni yg lemah kalau adik lelaki ni..anyway.. hepi birthday buat adik izwa...

are_lin@yu said...

baru 20 erk..muda pda ayu..hehe..selamat hari lahir utk adik akak ;-)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

happy birthday buat adik naim :)

Mrs Lurve said...

happy bufday utk beliau..

cik kumbang said...

epy bufday adik kak izwa hihi
ala npa 20 tahun baru plan nak jadi adik ipar akak kekeke :p

adyna said...

happy birthday utk adik izwa :)

psst.. akak pun dalam family mak abh panggil adik walaupun ada sorang adik n bahasakan diri kakcik ;)

Nieyl said...

hepi besday tok adik akak...

MizzTina said...

happy birthday!!!

kakcik said...

Happy birthday Naim. Jadi 'budak' baik ya. :)

mamyharraz said...

Happy Birthday adik!

:)

~AmyLiana86~ said...

epy besday gak tuk naim..=)

Marya Yusof said...

As salam Izwa,

Sweetnye coretan birthday dari kakngah utk adiknya...hehehee... Kita takde adik tp teringin nak beradik tp mcmana pulak kan ayah kita pun dah takde... mcmlah mak kita nak beranak lagi... hiks...

Melalut dah... Happy birthday Muhd Naim... Semoga diberkati umur & rezeki! Ingat pesan angah tu...

Akak ada abang tapi family panggil dia adik... so akak panggil dia abang adik...pelik kan...tp tulah realitinyeee :))

IntaNBerliaN said...

selamat hari lahir gak utk naim :-)

Hanis Azla said...

comel aje birthday wish izwa ni.. happy birthday naim.. hensem2 macam tu sure dah ada gepren tu.. he..he..

Cho Zila said...

happy birthday untuk adikmu itu..
memang adik lelaki akakpun kat rumah tak banyak cakap.. tengok ngan kawan dia kemain lagi sembang panjang.. gelak2 lagi...

♥ ROS ♥ said...

Hepi bday untuk dia... Still blaja lagi la ea?? Hihihi

Qhaifa Nur said...

hepi bufday buat adik izwa....
ingat pesan kakak tuh wahai adik....

Kesuma Angsana said...

hapy birthday utk adik u, KA pown dipanggil adik dalam keluarga, pown anak nombor dua dan ada adik2 yah len juga hehehehe

Noli@Ibu Wafa said...

eh sm beday ngn adik bongsu kite la..hehe..epi beday ;)

maya amir said...

happy bday to your adik... dengar tu nasihat kak ngah awak tu..jangan balik lwat malam tau..hehhee

nur said...

happy besday naim.. bertuah kamu ada ngah yang penyayang..
sure dah ada awek tu.. tersengih je tu.. hihi

Lady Rina said...

happy birthday naim...:)

Cik Awin said...

slmt pjg umur utk adik akak...untung dia sbb dpt angah yg syg ngn adiknya ;)

PinKy MoMMa said...

budak bujang mmg begitu kot..adik kite pun sama jer..hurmmm

Allah selamatkan kamu dik ^^
eh berhadik la kite pung huhu

Mrs. Norrie said...

selamat hari jadi untuk adikmu

Ensem, kacak, bergaya....
klu masih bujak dah lama ngorat...hgeh 3x

Aida78 said...

selamat hari jadi adikk..kak wakil cakap dengan adik...baiknya kak risau dengan adik...

eda_ej said...

epy beday adik.. tapi saye tak de adik.. hehehhe..

Daddy Ziyyad said...

happy birthday Naim ;)

Lynda Che Lah said...

happy birthday naim..
as kakak..even adik dah besar panjang (20++) risau tetap ada :)

ieda said...

eppy bday buat adik izwa muhd naim ! .. semoga panjang umur dan dimurahkan rejeki selalu ;))

-gedek! said...

pinjam topi tu... uncle nak buat entry... haha!

fiza said...

Selamat hari lahir adik naim.

MamaEma said...

selamat hari lahir adik

Eye_nee said...

Selamat hari Lahir buat adik kamu sis..Sebaya dgn anak Sulung akk umur dia...

Nazayiena said...

Hepi besday Naim...

Syazwan Che Deraman said...

eh, selalunya.

kak dialah yang first tahu.

shinji izac said...

selamat hari lahir buat adik sis :)

Momo said...

hahaha..pesanan yg hujung tuu tak boleh blah...;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang