thumbnail

Friday, September 21, 2012

Selamat Harijadi buat Kakakku!


My Sista

Hari ni harijadi kakak saya pula..hehehe...ye ye kami adik beradik semua lahir dalam bulan 9 cuma beza tarikh je..senang & jimat sambutan nyer...haahahaa..sekali harung!

To My Sista..selamat harijadi yang ke-31, semoga terus dipanjangkan usia,dimurahkan rezeki bnyk-bnyk lagi & semoga terus berbahagia disamping keluarga yg tercinta, amin ~

Btw..kakak saya ni dah ada 2 org puteri.Kami beza 1 thn je usia, semasa membesar kami lebih banyak 'tidak berkawan' kerana faktor persaingan usia yg dekat,faktor hormon remaja la konon nyer..hahahaa..salahkan hormon okey!Lebih bnyk 'panas' dari sejuk semasa kami membesar tetapi setelah semuanya berlalu kami kini menjadi lebih rapat (mungkin kerana faktor usia yg semakin dewasa..hehehe..tak ngaku tua okey!).

Kini kakak saya adalah salah satu tempat luahan mengarut saya setiap hari..tak cukup berpm di FB kami juga bersms setiap hari dan jika diberi pilihan menukar adik beradik..mereka tetap pilihan saya..

nota kaki : aku hutang ko ngn naim hadiah dulu ek!hehehee..sb aku takde idea nak beli ape...(seminggu ni apa saja idea aku tak muncul tiba...adesss..)

29 comments:

Nur Atirah said...

happy birthday kepada kakak tu . hehe

Mrs. Norrie said...

happy besday...dia sebaya dgnku....

:)

Lulu Caldina said...

happy besday kakak!!

eynda said...

selalu mcm tu kot... masa kecik bergaduh je...bila besar baru nak rapat :-)

Rahmah Ram Ram said...

Happy Birthday!! semoga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki selalu....

cik kumbang said...

happy birthday to kakak kak izwa comel hehe~

Nor Idayu Abd Rahman said...

Selamat hari tua... Ayu pun suka gado ngn kakak juga.. Dah dewasa2 sikit ni.. Rasa sayang menebal.. Tak mau gado2 dah..

Fauziah Mohamad said...

Hepi besday to your kakak, kirim salam kat dia tau.


**tetiba teringat kat kakak kite pulak...

Eye_nee said...

hepi besday 2 ur sister sis...

fiza said...

Happy birthday to you kakak >_<.

Nieyl said...

hehe~itu biase kak...mcm nieyl kecik x rapat,,dah kawen nie rapat gler...

nur anis said...

happy birthday untuk kakak akak ye....:)

~ yus ~ said...

selamat hari lahir buat kakak izwa. Seronok ada kakak, kak yus sorang je perempuan, sulung pula tu, pernah teringin nak ada kakak....hihi, tp skrg ramai dapat kenalan yg pangkat kakak, oklah tu kan....

adyna said...

happy birthday untuk kakakmu izwa :)

wahida said...

hepi beday to ur kakak...

semoga panjang umur murah rezeki hendaknya...amin..

comel la kakak ko nok...

eMMe said...

hepi busday to ur sista..
kim salam, kami sebaya, heee~
moga sihat n muda2 sentiasa...

Kakzakie said...

Bila usia lebih-kurang akan lebih erat apa lagi adik-beradik

Happy birthday utk dia..

Sue PeLik said...

selamat hari jadi kakak! hihihihi

afzalsukasuki said...

kakak ke tu?ingat men2 tadik muka muda kalah Imuda huhu

selamat hari lahir gak kakak :D boleh lagi la tambah satu lagi kot ngeh2

asyraf ahmad said...

selamat hari jadi...moga murah rezeki...

utk your kakak...
cadangan hadiah utk kakak u, : set bersalin utk anak ke-3...mesti die suke..
hehehee

acap

Bazilah (^0^) said...

happy birthday kakak kak izwa hehe

Kesuma Angsana said...

happy birtdahy tuk yr sister ye

kate na said...

happy birthday tu kakak dan awak juga..

Che Rosliza Che mat said...

Happy Bithday buat kakak ya..

Nurlina said...

terima kasih banyak kepada kwn2 terbaik adik saya atas ucapan kamu semua untuk saya..may allah bless all of you too, insyaallah.. (",)

Si Matatajam said...

Hepi besday to ur Sis...

sal ya said...

happy belated ye kakak.

QasehnyaRania said...

selamat hari lahir juga buat kakak..
sronok kan ramai2 sambut dalm bln yg sama =)

~Beb~ said...

Errrr mana beli kosi comel tuh? ya ampun terpana. dan terkesima.. :)

btw happy birthday kakaknye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2014 Reserved to Nurul Izwa
Design with ♥ by Cik Kumbang